Starback Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Μια από τα ίδια… αφού συμπεριφέρονται έτσι, δε διδάσκω από Δευτέρα να μάθουν! 1
Doubt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δεν πειράζει. Σήμερα δάσκαλος στο Λίβανο, αύριο φοιτητής στη Ζιμπάμπουε, έτσι πάει..
maparios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Ρε παιδιά και εμένα έγινε επιστροφή χρημάτων αλλά δεν ακυρώθηκε η συνδρομή τι φάση;
kormos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, theoilia είπε Μας πήραν χαμπάρι. Μόλις έγινε επιστροφή χρημάτων στην κάρτα και θα ακολουθήσει λογικά και η ακύρωση της συνδρομής 2 ώρες πριν, Thanasis159 είπε Τα ίδια και εδώ (επιστροφή χρημάτων) 2 ώρες πριν, virginkiller είπε Same 2 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε Ακύρωση και εδώ... 2 ώρες πριν, Starback είπε Μια από τα ίδια… αφού συμπεριφέρονται έτσι, δε διδάσκω από Δευτέρα να μάθουν! 1 ώρα πριν, maparios είπε Ρε παιδιά και εμένα έγινε επιστροφή χρημάτων αλλά δεν ακυρώθηκε η συνδρομή τι φάση; Είχατε κάνει τη διαδικασία εξ αρχής;
Thanasis159 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Τι εννοείς με το εξ αρχής; Αρκετά νωρίς, νομίζω το 2ο 24ωρο από τότε που ανέβηκε το thread.
@ngelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Κι εμένα μου επέστρεψαν τα χρήματα αλλά η συνδρομή ισχύει κανονικά (ακόμα)... 🤔
kormos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Thanasis159 είπε Τι εννοείς με το εξ αρχής; Αρκετά νωρίς, νομίζω το 2ο 24ωρο από τότε που ανέβηκε το thread. Αυτό εννοώ, μήπως ήσουν με ενέργειες που έγιναν μετά την ενημέρωση ότι έχει λήξει... 10 λεπτά πριν, @ngelos είπε Κι εμένα μου επέστρεψαν τα χρήματα αλλά η συνδρομή ισχύει κανονικά (ακόμα)... 🤔 Θα δείξει... 1
morfeas-dsl- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Σε εμένα πάντως δεν έχει επιστραφεί κάτι. Το έκανα άμεσα μόλις ανέβηκε η προσφορά. 3
Hi--Tech Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Με χρεωστική της Revolut (όχι μιας χρήσης), επιστράφηκε και σε μένα το ποσό. Δεν ακυρώθηκε ακόμα η συνδρομή αλλά πιστεύω θα γίνει σύντομα. 1
geopapa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Κ σε μενα επιστραφηκαν αλλα η συνδρομη δειχνει ενεργή προς το παρον κανονικα..
kormos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Όπως έλεγε και ο "σοφός" Κέβιν, Ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει Κάτι άλλο θα βγει... 🙃
SoraKH Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Εμένα πάντως δεν έχει γίνει κάποια επιστροφή ακόμα και έκανα την συνδρομή 23:56 στις 22 Ιουνίου, λίγες ώρες αφού ανέβηκε η προσφορά. Ίσως παίζει ρόλο ότι την επόμενη μέρα, νομίζω, άρχισε το σύστημα να μην δέχεται τις συνδρομές και πολλοί έκαναν πολλές προσπάθειες για να τις δεχτούν κλπ. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και η σειρά μας.
vaggos88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Να ρωτήσω εγω κατι τωρα, εναλλακτική έχουμε? απο κανα θειο ταγιπ?
geopapa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 12 minutes ago, SoraKH said: Εμένα πάντως δεν έχει γίνει κάποια επιστροφή ακόμα και έκανα την συνδρομή 23:56 στις 22 Ιουνίου, λίγες ώρες αφού ανέβηκε η προσφορά. Ίσως παίζει ρόλο ότι την επόμενη μέρα, νομίζω, άρχισε το σύστημα να μην δέχεται τις συνδρομές και πολλοί έκαναν πολλές προσπάθειες για να τις δεχτούν κλπ. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και η σειρά μας. Είσαι σίγουρος; Εμενα δεν μου ηρθε καποιο notification απο Revolut απλα πηγα στο ιστορικο πληρωμών και είδα οτι η πληρωμή αυτή ειναι διαγεγγραμένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα