tseal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 55 minutes ago, kormos said: Το έχω δοκιμάσει και με τους τρείς τρόπους της Revolout, εικονική, μιας χρήσης και πλαστική κάρτα αλλα πάντα βγάζει σφάλμα..
BlancoVerde Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, tseal είπε Το έχω δοκιμάσει και με τους τρείς τρόπους της Revolout, εικονική, μιας χρήσης και πλαστική κάρτα αλλα πάντα βγάζει σφάλμα.. Φιλε μου το ειχα πει και παραπανω θα χρειαστει να το κανεις αρκετες φορες .(εμενα σκεψου οτι το δεχτηκε μετα απο -+30κλικς)
nek4d Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 3 hours ago, tseal said: Το έχω δοκιμάσει και με τους τρείς τρόπους της Revolout, εικονική, μιας χρήσης και πλαστική κάρτα αλλα πάντα βγάζει σφάλμα.. 1 hour ago, BlancoVerde said: Φιλε μου το ειχα πει και παραπανω θα χρειαστει να το κανεις αρκετες φορες .(εμενα σκεψου οτι το δεχτηκε μετα απο -+30κλικς) Μπορει ο tseal να μην γνωριζει οτι η προσφορα εληξε στο 2ημερο και οτι τωρα δοκιμαζονται διαφοροι τροποι εναλλακτικοι αλλα χρονοβοροι η τελος παντων οχι σιγουροι οπως επαιζε οταν ξεκινησε η προσφορα και επωφεληθηκαν χιλιαδες "δασκαλοι" κλπ
BlancoVerde Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, nek4d είπε Μπορει ο tseal να μην γνωριζει οτι η προσφορα εληξε στο 2ημερο και οτι τωρα δοκιμαζονται διαφοροι τροποι εναλλακτικοι αλλα χρονοβοροι η τελος παντων οχι σιγουροι οπως επαιζε οταν ξεκινησε η προσφορα και επωφεληθηκαν χιλιαδες "δασκαλοι" κλπ ισως ναι απλα εγω ειπα να ενημερωσω οτι ισχυει ακομα να επωφεληθουν και αλλοι 1
kormos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, tseal είπε Το έχω δοκιμάσει και με τους τρείς τρόπους της Revolout, εικονική, μιας χρήσης και πλαστική κάρτα αλλα πάντα βγάζει σφάλμα.. Είσαι βέβαιος ότι άνοιξες το σύνδεσμο και διάβασες τι γράφει;;
lefta_yparxoun Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Βγείτε γρήγορα όσοι δεν είστε Δάσκαλοι να μείνουμε λίγο εμείς που είμαστε της εκπαίδευσης να κάνουμε μια σύσκεψη 😂
tseal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 14 hours ago, nek4d said: Μπορει ο tseal να μην γνωριζει οτι η προσφορα εληξε στο 2ημερο και οτι τωρα δοκιμαζονται διαφοροι τροποι εναλλακτικοι αλλα χρονοβοροι η τελος παντων οχι σιγουροι οπως επαιζε οταν ξεκινησε η προσφορα και επωφεληθηκαν χιλιαδες "δασκαλοι" κλπ Ναι αυτό είναι το πιθανότερο ότι έληξε (έχω δοκιμάσει σίγουρα πάνω απο 50 φορές) και ποια δεν αφήνει και εμάς τους δασκάλους να προχωρήσουμε 😆
georgerov Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Κατάφερα να πάρω την κανονική έκδοση (περίπου €9.50) μετά από αρκετες προσπάθειες, περίπου 15-20. Που και πάλι είναι εξαιρετική τιμή, υπόψιν ένας μήνας αντίστοιχα στην Τουρκία βγαίνει περίπου 7 ευρώ. 2
antios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 επειδη δεν καταφερα να φτιαξω revolut καρτα, μηπως υπαρχει αλλος τροπος ή αλλη καρτα, ωστε να αποκτησω το πακετο της adobe?
djuan1988 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 1 hour ago, antios said: επειδη δεν καταφερα να φτιαξω revolut καρτα, μηπως υπαρχει αλλος τροπος ή αλλη καρτα, ωστε να αποκτησω το πακετο της adobe? Δε χρειάζεται να είναι Revolut η κάρτα. 1
kormos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, antios είπε επειδη δεν καταφερα να φτιαξω revolut καρτα, μηπως υπαρχει αλλος τροπος ή αλλη καρτα, ωστε να αποκτησω το πακετο της adobe? Διαβάστε και λίγο το νήμα....ελάχιστα μηνύματα προς τα πίσω υπάρχουν όλες οι απαντήσεις 2
Bourdoulas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 14 hours ago, kormos said: Διαβάστε και λίγο το νήμα....ελάχιστα μηνύματα προς τα πίσω υπάρχουν όλες οι απαντήσεις Ζητάς δύσκολα πράγματα. Το ταξίδι στον χρόνο πιο εύκολο είναι.
theoilia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Μας πήραν χαμπάρι. Μόλις έγινε επιστροφή χρημάτων στην κάρτα και θα ακολουθήσει λογικά και η ακύρωση της συνδρομής 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα