Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 minutes ago, kormos said:

Το έχω δοκιμάσει και με τους τρείς τρόπους της Revolout, εικονική, μιας χρήσης και πλαστική κάρτα αλλα πάντα βγάζει σφάλμα..

• Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tseal είπε

Το έχω δοκιμάσει και με τους τρείς τρόπους της Revolout, εικονική, μιας χρήσης και πλαστική κάρτα αλλα πάντα βγάζει σφάλμα..

Φιλε μου το ειχα πει και παραπανω θα χρειαστει να το κανεις αρκετες φορες .(εμενα σκεψου οτι το δεχτηκε μετα απο -+30κλικς)

Δημοσ.
3 hours ago, tseal said:

1 hour ago, BlancoVerde said:

Φιλε μου το ειχα πει και παραπανω θα χρειαστει να το κανεις αρκετες φορες .(εμενα σκεψου οτι το δεχτηκε μετα απο -+30κλικς)

Μπορει ο tseal να μην γνωριζει οτι η προσφορα εληξε στο 2ημερο και οτι τωρα δοκιμαζονται διαφοροι τροποι εναλλακτικοι αλλα χρονοβοροι η τελος παντων οχι σιγουροι οπως επαιζε οταν ξεκινησε η προσφορα και επωφεληθηκαν χιλιαδες "δασκαλοι" κλπ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nek4d είπε

Μπορει ο tseal να μην γνωριζει οτι η προσφορα εληξε στο 2ημερο και οτι τωρα δοκιμαζονται διαφοροι τροποι εναλλακτικοι αλλα χρονοβοροι η τελος παντων οχι σιγουροι οπως επαιζε οταν ξεκινησε η προσφορα και επωφεληθηκαν χιλιαδες "δασκαλοι" κλπ

ισως ναι απλα εγω ειπα να ενημερωσω οτι ισχυει ακομα να επωφεληθουν και αλλοι

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tseal είπε

Είσαι βέβαιος ότι άνοιξες το σύνδεσμο και διάβασες τι γράφει;;

Δημοσ.

Βγείτε γρήγορα όσοι δεν είστε Δάσκαλοι να μείνουμε λίγο εμείς που είμαστε της εκπαίδευσης να κάνουμε μια σύσκεψη 😂

Δημοσ.
14 hours ago, nek4d said:

Ναι αυτό είναι το πιθανότερο ότι έληξε (έχω δοκιμάσει σίγουρα πάνω απο 50 φορές)  και ποια δεν αφήνει και εμάς τους δασκάλους να προχωρήσουμε 😆

Δημοσ.

Κατάφερα να πάρω την κανονική έκδοση (περίπου €9.50) μετά από αρκετες προσπάθειες, περίπου 15-20. Που και πάλι είναι εξαιρετική τιμή, υπόψιν ένας μήνας αντίστοιχα στην Τουρκία βγαίνει περίπου 7 ευρώ.  

• Like 2
Δημοσ.

επειδη δεν καταφερα να φτιαξω revolut καρτα, μηπως υπαρχει αλλος τροπος ή αλλη καρτα, ωστε να αποκτησω το πακετο της adobe?

Δημοσ.
1 hour ago, antios said:

επειδη δεν καταφερα να φτιαξω revolut καρτα, μηπως υπαρχει αλλος τροπος ή αλλη καρτα, ωστε να αποκτησω το πακετο της adobe?

Δε χρειάζεται να είναι Revolut η κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, antios είπε

Διαβάστε και λίγο το νήμα....ελάχιστα μηνύματα προς τα πίσω υπάρχουν όλες οι απαντήσεις

• Like 2
Δημοσ.
14 hours ago, kormos said:

Διαβάστε και λίγο το νήμα....ελάχιστα μηνύματα προς τα πίσω υπάρχουν όλες οι απαντήσεις

Ζητάς δύσκολα πράγματα. Το ταξίδι στον χρόνο πιο εύκολο είναι.

Δημοσ.

Μας πήραν χαμπάρι. Μόλις έγινε επιστροφή χρημάτων στην κάρτα και θα ακολουθήσει λογικά και η ακύρωση της συνδρομής 

• Like 1
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...