Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ πιθανο να το εκοψαν αλλα : Χθες εμενα μου εβγαζε αυτο το μνμ όταν δοκίμαζα με mail που δεν αντιστοιχούσε σε λογαριασμό adobe. Όταν δοκίμασα με ενεργό λογαριασμό τοτε επαιξε. Οπότε φτιάξτε πρωτα εναν λογαριασμό adobe, και μετα δοκιμάστε με αυτόν μήπως και.

• Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, geopapa είπε

Πολύ πιθανο να το εκοψαν αλλα : Χθες εμενα μου εβγαζε αυτο το μνμ όταν δοκίμαζα με mail που δεν αντιστοιχούσε σε λογαριασμό adobe. Όταν δοκίμασα με ενεργό λογαριασμό τοτε επαιξε. Οπότε φτιάξτε πρωτα εναν λογαριασμό adobe, και μετα δοκιμάστε με αυτόν μήπως και.

Ήταν προωθητική ενέργεια που έλαβε τέλος.

Έχω δύο λογαριασμούς, παλιούς αλλά και με έναν νέο δεν μπορεί πλέον να δημιουργηθεί, σε δοκιμές που έκανα ώστε να πληροφορήσω εδώ μέλη που λάμβαναν σφάλμα.

Όποιος "πρόλαβε"... 🙂

• Like 1
Δημοσ.
59 minutes ago, geopapa said:

Μία από τα ίδια, με νέο λογαριασμό  φαιλ αλλά και ως student πάλι fail.

¨ηθελα να το κάνω για μια φίλη μιας και εγώ έχω ήδη. Για όσους ενδιαφέρονται (για εργασιακούς λόγους, γιατί αλλιώς δεν βλέπω γιατί να ξοδέψει κάποιος έστω και μικρό ποσό) η δική μου συνδρομή είναι από Τουρκία, πάλι ως "δάσκαλος" με κάρτα FUPS στα περίπου 7€/μήνα. 

• Like 4
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, journeyman77 είπε

Μία από τα ίδια, με νέο λογαριασμό  φαιλ αλλά και ως student πάλι fail.

¨ηθελα να το κάνω για μια φίλη μιας και εγώ έχω ήδη. Για όσους ενδιαφέρονται (για εργασιακούς λόγους, γιατί αλλιώς δεν βλέπω γιατί να ξοδέψει κάποιος έστω και μικρό ποσό) η δική μου συνδρομή είναι από Τουρκία, πάλι ως "δάσκαλος" με κάρτα FUPS στα περίπου 7€/μήνα. 

Ωραίος :)

Δημοσ.

Εμένα μου έβγαλε LL 891,240/yr ( πόσο είναι σε ευρώ ξέρει κανείς ) αλλά δεν δοκίμασα μιας και πολλοί είπαν ότι το έκλεισαν . Μου φαίνεται πολύ παράλογο να είναι όλη η σουίτα τόσο λίγο ... μακάρι να μην ακυρώσουν αυτούς που το ενεργοποίησαν . 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, i love rock είπε

Εμένα μου έβγαλε LL 891,240/yr ( πόσο είναι σε ευρώ ξέρει κανείς ) αλλά δεν δοκίμασα μιας και πολλοί είπαν ότι το έκλεισαν . Μου φαίνεται πολύ παράλογο να είναι όλη η σουίτα τόσο λίγο ... μακάρι να μην ακυρώσουν αυτούς που το ενεργοποίησαν . 

9,45 ολοκληρα ευρω 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, i love rock είπε

Μην κάνεις σύγκριση με την μετατροπή αλλά κράτα ως δεδομένο την οικονομική κατάσταση της εκάστοτε χώρας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας.η προσφορα ισχυει ακομα την εκανα και εγω προ ολιγου.απλα θα χρειαστει να κανετε αρκετες φορες κλικ(εμενα χρειαστηκε -+30 φορες,σε αλλους χρειαστηκε ακομα περισσοτερα κλικς).

Δημοσ.
11 minutes ago, BlancoVerde said:

Καλησπερα σας.η προσφορα ισχυει ακομα την εκανα και εγω προ ολιγου.απλα θα χρειαστει να κανετε αρκετες φορες κλικ(εμενα χρειαστηκε -+30 φορες,σε αλλους χρειαστηκε ακομα περισσοτερα κλικς).

Σε εμένα έπιασα στις 10 περίπου, αλλά είχα βάλει την μιας χρήσης της Revolut και την απέρριψε η Revolut τη συναλλαγή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, djuan1988 είπε

Σε εμένα έπιασα στις 10 περίπου, αλλά είχα βάλει την μιας χρήσης της Revolut και την απέρριψε η Revolut τη συναλλαγή.

Ναι και μενα την μιας χρησης μου την απερριψε η ιδια η revolut.παντως με εικονικη που εχω (οχι μιας χρησης) εκανα την αγορα.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, BlancoVerde είπε

Ναι το έχω διαβάσει και σε site του εξωτερικού όπως το γερμανικό mydealz.de μάλιστα κάποιοι έφτιαξαν και σκριπτάκια (PC) ή αυτοματισμούς (mac) ανάλογα με το λειτουργικό. Σας βάζω δύο επιλογές που τις έκανα copy. 

Great, I just finished writing my script and then it suddenly worked... (with Revolut) 

Falls es jemand nutzen will: Einfach alle Daten eintragen, dann F12 drücken und in die Konsole folgendes eingeben:

function performActions() {
// Find the input field with data-qid="lastName" and click on it
const lastNameField = document.querySelector('[data-qid="lastName"]');
setTimeout(() => {
lastNameField.click();

// Find the button with data-qe-id="action-button-payment" and click on it
const paymentButton = document.querySelector('[data-qe-id="action-button-payment"]');
setTimeout(() => {
paymentButton.click();

// Wait for 1000 milliseconds (1 second)
setTimeout(() => {
// Find the button with data-qe-id="action-button-academic" and click on it
const academicButton = document.querySelector('[data-qe-id="action-button-academic"]');
academicButton.click();

// Wait for 5 seconds (5000 milliseconds) after clicking the last button
setTimeout(performActions, 5000);
}, 1000);
}, 500);
}, 500);
}

// Start the loop
performActions();

Good Morning! Just wanted to let you know that it's still working.

I combined a few tips here and did the following: enabled multiple repetition of the purchase confirmation via TinyTask.

TinyTask is a program that records processes from the mouse/keyboard and executes them independently.

1) Download TinyTask (e.g. here TinyTask - Download - Suggestion )
2) Open Adobe-Cart-Fix .
3) Set the screen to -50% (All fields and confirmation buttons must be in the picture)
4) Fill out all the information and click confirm once
5) Activate TinyTask now: Record the mouse movement for the purchase
6) Set a loop and press play

It may take up to 20-30 minutes for the purchase to go through. But I did it twice before and it worked both times (via Revolut).

Thanks to @Klausar for the TinyTask tip and @maikggg for the Adobe link - here you only have to click once in a field and can click buy again.

I wish you success!

• Like 1
Δημοσ.

Μπα αφού όλοι χαίρονται.... Αυτοί που πήραν με 3 ευρώ την σουϊτα και η adobe που έβγαλε 3x1.000.000+++ από ιδιώτες που δεν θα τα έπαιρνε ποτέ. Μην ξεχνάμε ότι είναι από τα προγράμματα που βρίσκεις "εύκολα" με μια απλή αναζήτηση στο google...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, harris78 είπε

Μπα αφού όλοι χαίρονται.... Αυτοί που πήραν με 3 ευρώ την σουϊτα και η adobe που έβγαλε 3x1.000.000+++ από ιδιώτες που δεν θα τα έπαιρνε ποτέ. Μην ξεχνάμε ότι είναι από τα προγράμματα που βρίσκεις "εύκολα" με μια απλή αναζήτηση στο google...

Καλα, αυτα που βρισκεις, οπως και σχεδον ολα τα σπασμενα, ειναι μολυσμενα του κερατα απο ιους.

Δημοσ.

Όσες φορές και να έχω προσπαθήσει είτε απο κινητό είτε απο σταθερό υπολογιστή, ακόμα και με ανώνυμη περιήγηση, κανονικά με revolut, είτε με υπάρχων adobe λογαριασμό είτε με δημιουργία καινούριου, πάντα μου βγάζει σφάλμα στην πληρωμή, αυτή την κόκκινη μπάρα επάνω..

Έχει κανείς καμιά ιδέα που να είχε το ίδιο πρόβλημα και να το έλυσε?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tseal είπε

Όσες φορές και να έχω προσπαθήσει είτε απο κινητό είτε απο σταθερό υπολογιστή, ακόμα και με ανώνυμη περιήγηση, κανονικά με revolut, είτε με υπάρχων adobe λογαριασμό είτε με δημιουργία καινούριου, πάντα μου βγάζει σφάλμα στην πληρωμή, αυτή την κόκκινη μπάρα επάνω..

Έχει κανείς καμιά ιδέα που να είχε το ίδιο πρόβλημα και να το έλυσε?

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...