Δημοφιλής ανάρτηση boubaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Όλες οι εφαρμογές της Adobe με 3.79€ για 1 χρόνο μέσω του επίσημου site του Λιβάνου , πληρωμη με revolut. Βάζετε email, την κάρτα σας, διαλεγετε "δάσκαλος" και βάζετε στο σχολείο "Académie Libanaise des Beaux-Arts (ALBA)“ και για area of study βάζετε Design, Web, Multimedia. https://commerce.adobe.com/store/email?items[0][id]=24156F6087945D9E5314A1B341ABA1F8&co=LB&lang=en&cli=creative Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από boubaras 10 32
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Προσοχή μόνο καθώς η Adobe δεν υποστηρίζει ακύρωση αυτόματης ανανέωσης. Θα πρέπει να κάνετε Cancel Plan μια ημέρα πριν την λήξη της συνδρομής για να μην χρεωθείτε. Δεν μπορείτε να το κάνετε από τώρα γιατί θα ακυρώσει την συνδρομή και θα σας επιστρέψει το ποσό που πληρώσατε. Σε όσους παίρνετε error δοκιμάστε με καινούργιο λογαριασμό σε private window. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από Bourdoulas 7
lefta_yparxoun Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 ποιά χώρα πρέπει να επιλέξουμε; Νομίζω πως δεν θα περάσει κάτι τέτοιο γιατί ζητάει διαπιστευτήρια για τους εκπαιδευτικούς, τι θα στείλουμε;
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 4 minutes ago, lefta_yparxoun said: ποιά χώρα πρέπει να επιλέξουμε; Νομίζω πως δεν θα περάσει κάτι τέτοιο γιατί ζητάει διαπιστευτήρια για τους εκπαιδευτικούς, τι θα στείλουμε; Δεν ζηταει κάτι. Λίβανο θα αφήσεις.
Σπυρος Ζιαβρος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μου εσωσες πολλα χρηματα!!Ευχαριστω TS. 1
boubaras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 17 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε ποιά χώρα πρέπει να επιλέξουμε; Νομίζω πως δεν θα περάσει κάτι τέτοιο γιατί ζητάει διαπιστευτήρια για τους εκπαιδευτικούς, τι θα στείλουμε; Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αφήνεις Λίβανο
franklawl Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Σε 5 λεπτά έχω πλέον την πολυπόθητη σουίτα!! Ευχαριστώ
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Προσοχή μόνο καθώς η Adobe δεν υποστηρίζει ακύρωση αυτόματης ανανέωσης. Θα πρέπει να κάνετε Cancel Plan μια ημέρα πριν την λήξη της συνδρομής για να μην χρεωθείτε. Δεν μπορείτε να το κάνετε από τώρα γιατί θα ακυρώσει την συνδρομή και θα σας επιστρέψει το ποσό που πληρώσατε. Σε όσους παίρνετε error δοκιμάστε με καινούργιο λογαριασμό σε private window. Ή βάζουμε μια κάρτα μιας χρήσης από Revolut και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. 1
vaggos88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, naruto14 είπε Ή βάζουμε μια κάρτα μιας χρήσης από Revolut και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Νομίζω μιας χρήσης δεν περνάει, αλλά όπως και να εχει το κάνεις cancel από την revolut 3
naruto14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Νομίζω μιας χρήσης δεν περνάει, αλλά όπως και να εχει το κάνεις cancel από την revolut Έχεις δίκιο, μόλις το επιβεβαιώσα. Προσωπικά έφτιξα μια γρήγορη virtual χρεωστική, έκανα την συναλλαγή και την έκανα καπάκι Terminate. Ευχαριστούμε TS! 1
grayden Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Η Revolut έχει μια λειτουργία να μπλοκάρει μελλοντικές πληρωμές όταν πρόκειται για συνδρομή. 3
lefta_yparxoun Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να μας βρουν και να μας τα κλείσουν. Ευχαριστώ πάντως
nikolasgrg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, vaggos88 είπε Νομίζω μιας χρήσης δεν περνάει, αλλά όπως και να εχει το κάνεις cancel από την revolut Ακριβώς αυτό έκανα και εγώ. Φαντάζομαι δεν θα έχω πρόβλημα να τραβήξει λεφτά από revo μετά από ένα χρόνο (αν δεν μας πάρουν χαμπάρι και μας το κλείσουν) Όπως και να έχει ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα