Τέρης Α. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Από σήμερα πληρώ τα κριτήρια στο Twitch ώστε να μπορεί κάποιος να μου κάνει cheer και subscribe. Έστω ότι κάνω τις απαραίτητες ενέργειες, τα έσοδα αυτά θα πρέπει να τα δηλώνω (στην εφορία υποθέτω) ή επειδή μπορεί να είναι και κάτω από 10ε το μήνα δεν χρειάζεται να κάνω κάτι; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει! *Αν και πιστεύω θα με πάει από μόνο του, αλλά δεν θά 'θελα να καταχωρήσω στοιχεία και μετά να μην συνεχίσω:
stratos979 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 κάτω από 10 που λες, δεν ασχολείσαι καν (και κάτω από 100 δεν ασχολείσαι)
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, stratos979 είπε κάτω από 10 που λες, δεν ασχολείσαι καν (και κάτω από 100 δεν ασχολείσαι) Θα μου ζητήσει όμως και ΑΦΜ.
geomrk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 άμα δεν πας για πάνω απο 1000 το μηνα μην ασχολεισαι καν
gorge18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Θα μου ζητήσει όμως και ΑΦΜ. Σαφη απαντηση δεν θα παρεις απο κανεναν... Ουτε απο τους περισσοτερους λογιστες. Προσωπικά δε θα εμπιστευόμουν το μεχρι 10 ή 100 γιατι απλα ειναι εικασίες. Θελω καποια στιγμη να κανω ερωτηση στην εφορία να παρω επίσημη απαντηση γιατι και εγω στην ιδια φαση βρίσκομαι πολυ καιρο τωρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα