svartevarg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Με τα μήλα ας πούμε ότι θα κάνει κάτι... Με τα κορόμηλα θα κάνει και εκεί κίνηση; Μη ξεχνάμε και το φασκόμηλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Eloy είπε Πολλά κουκούτσια ρε συ... Πρέπει να φτύνεις συνέχεια... Πως διάολο τα τρως τα μήλα εσύ και καταφέρνεις να φτύνεις τα κουκούτσια??? Νομίζω πως τα τρως λάθος! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Έβαλα 😂 χωρίς να διαβάσω το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxoths73 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Κατάλαβα για να φας ένα μήλο τώρα πρέπει να έχεις γκόμενα την Apple, όπως έλεγε και ο Χάρρυ παλιά "για να πιεις ένα ποτήρι γάλα πρέπει να έχεις γκόμενα την αγελάδα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Να κάνει μήνυση και στο νησί ΜΗΛΟΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, billdanos said: Πως διάολο τα τρως τα μήλα εσύ και καταφέρνεις να φτύνεις τα κουκούτσια??? Νομίζω πως τα τρως λάθος! 😛 Α εσύ το τρώς βασιλικά το μήλο... Εγώ το τρώω ξυστά απο το σημείο που αρχίζουν τα κουκούτσια - δεν θα πετάμε το μισό μήλο... Αλλά καμμιά φορά υπάρχει και αστοχία... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από Eloy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefos78 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Όταν φωνάζω εγώ τόσα χρόνια η Κυβερνησούλα μας να κατοχυρώσει το brand των Ολυμπιακών Αγόνων να μοσχοπουλάει γίνομαι τρελός... θα ακουστούν φωνούλες φιλοσοφικές και περί άμιλλας κ.τ.λ... Καλά κάνει αυτή, αφού βρίσκει και τα κάνει και κάποιοι συννενούν με αυτό... σε λίγο θα καταχωρήσει και τη δεξιά δαγκωματιά του πως τρως ένα μύλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, martisaul είπε Σοβαρά όμως, απορώ πώς υπάρχει αυτό ακόμα. Αν ήμουν ο Κουκ θα την αγόραζα και θα την έκλεινα. Θα τους έπαιρνες και τα σώβρακα δηλαδή... 2 ώρες πριν, billdanos είπε Πως διάολο τα τρως τα μήλα εσύ και καταφέρνεις να φτύνεις τα κουκούτσια??? Νομίζω πως τα τρως λάθος! 😛 Ίσως το κρατάει λάθος και γι αυτό τρώει και τα κουκούτσια... ότι έχει σχέση με μήλο έχει οδηγίες για σωστό κράτημα... Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από Tlykog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, Tlykog είπε Θα τους έπαιρνες και τα σώβρακα δηλαδή... Ίσως το κρατάει λάθος και γι αυτό τρώει και τα κουκούτσια... ότι έχει σχέση με μήλο έχει οδηγίες για σωστό κράτημα... Αυτό που μου κλέβετε τις ατάκες και μετά τις εμφανίζετε σαν δικες σας πολύ με εκνευρίζει! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios Pappas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Εχει γίνει εμετός η apple. 🤢🤢🤢🤮🤮🤮 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 36 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε Εχει γίνει εμετός η apple. 🤢🤢🤢🤮🤮🤮 Βοηθάει η Κοακόλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Georgios Pappas είπε Εχει γίνει εμετός η apple. 🤢🤢🤢🤮🤮🤮 1 ώρα πριν, billdanos είπε Βοηθάει η Κοακόλα! Λένε πάντως ότι ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Ελπίζω να μην έχουν ξεμείνει από πελάτες οι γιατροί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, billdanos είπε Αυτό που μου κλέβετε τις ατάκες και μετά τις εμφανίζετε σαν δικες σας πολύ με εκνευρίζει! 😛 Δήλωσε τες πατέντα δίκη σου και … τα λέμε στο δικαστήριο…. Το έχω δει να το κάνει μια εταιρεία που αξίζει τρισεκατομμύρια και δουλεύει…. Που ξέρεις, ίσως μια μέρα δε χρειαστεί να ξαναπάς για δουλειά… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Tlykog είπε Δήλωσε τες πατέντα δίκη σου και … τα λέμε στο δικαστήριο…. Το έχω δει να το κάνει μια εταιρεία που αξίζει τρισεκατομμύρια και δουλεύει…. Που ξέρεις, ίσως μια μέρα δε χρειαστεί να ξαναπάς για δουλειά… Ζηλιάρηδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, billdanos είπε Ζηλιάρηδες! Από κάτι τέτοια περιμένουμε μπας και αδειάσει καμία θέση στο insomnia να έρθουμε για δουλειά… Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από Tlykog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα