alexpap Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Apple, Application, Απλός, Άπλα, Απλανής, Απλήρωτος, Απλησίαστος, Απληροφόρητος, Άπληστος, Απλώστρα. Ότι αρχίζει από απλ δεν είναι πάντα καλό. Εγώ πάντως θα πρότεινα τον πουρέ μήλου και την πολυαγαπημένη μου κομπόστα μήλου σαν έναν εντυπωσιακό γευστικό απαράμιλλο επιδόρπιο ενός γεύματος για τη συζήτηση του λογότυπου της Apple ως το μεγαλύτερο τεχνολογικό επίτευγμά της τον προηγούμενο αιώνα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από alexpap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μετράνε και τα αδάγκωτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nepomuk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μίλα μου για μήλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 να το δαγκώνουμε ή να το κόβουμε με το μαχαίρι μήπως φάμε καμιά μήνυση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Να κατοχυρώσουν και τους σπόρους μήπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiosmix Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pace Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Θυμίζει το άλλο με τη Maria Carey που ήθελε να κατοχυρώσει το ότι είναι η βασίλισσα των Χριστουγέννων νομίζω και να μην μπορεί άλλος να έχει αυτό τον τίτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Άπατο θα πάει κι αυτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Εγώ πάντως θα φτιάξω την εταιρία humans of humanity for all humankind of humans. θα κατοχυρώσω τον άνθρωπο και θα με πληρώνετε όλοι μόνο και μόνο επειδή υπάρχετε. Ακούς COOK? σου'ρχεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Επόμενο φρούτο/λαχανικό για δικαιώματα: μελιτζάνα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BertaJourdan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Η ολη η φαση ειναι αστεια και τρομος ταυτοχρονα. Αστεια γιατι απλα ειναι αστεια...και τρομος γιατι παιζει και να μπορεσει να το κανει αυτο που αναφερει ο τιτλος του αρθρου. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από BertaJourdan 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Ίσως πρέπει να αλλάξουν και τα βιβλία που απεικονίζουν μήλα !!! Λολα ενα μήλο !!! 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα