Προς το περιεχόμενο

INTERASCO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Interasco εχω μικτη σε Smart 451 10 χρονια τωρα.

Οντως ειναι απο τις οικονομικες.

2 φορες τη χρειαστηκα (τη μια πηγαν να μου ανοιξουν το αμαξι κι εκαναν ζημες), και τις 2 ηταν αψογοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ασφαλίσει εμένα και όλα τα μέλη της οικογένειας (νοσοκομειακό) εδώ και 10+ χρόνια. Όσες φορές την χρειάστηκα (και μιλάμε για 4ψήφιο ποσό αποζημίωσης), ήταν άψογοι και γρήγοροι στην εξυπηρέτησή τους.

Προσωπικά είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, andreaspA είπε

Τι ασφαλιζεις με το ασφαλιστηριο σου ? Ασφαλιζεις τις ζημιες που θα κανεις σε αλλους

Oχι ρε φιλε. 
ασφαλιζεις επισης  μεικτη ασφαλιση σε ατυχηματα(οχι μονο στους αλλους), φυσικες καταστροφες, εμπρισμο σε σενα,  ολικη κλοπη, και θραση κρυσταλλων. Αν παω να ψαξω το συμβολαιο θα βρω και αλλα. Το χω και με email

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Vault13 είπε

Oχι ρε φιλε. 
ασφαλιζεις επισης  μεικτη ασφαλιση σε ατυχηματα(οχι μονο στους αλλους), φυσικες καταστροφες, εμπρισμο σε σενα,  ολικη κλοπη, και θραση κρυσταλλων. Αν παω να ψαξω το συμβολαιο θα βρω και αλλα. Το χω και με email

Δεν με ενδιαφερουν αυτα. Αυτα ειναι τριχες μπροστα στην ουσιαστικη καλυψη της ΑΕ! Αυτα ειναι -10- 20 -30.000€? ποσο αξιζει το αμαξι σου? Κανεις δεν καταστραφηκε απο -10-20-30.000€ ζημιά. Θα τα βρεις. Θα δανειστεις, θα παρεις ενα φθηνότερο, δεν θα παρεις τιποτα, θα την βρεις την ακρη.

Αυτό που με νοιαζει είναι το 1.300.000€ ανα θυμα και 1.300.000€ ανα ατυχημα υλικές ζημίες.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν με ενδιαφερουν αυτα. Αυτα ειναι τριχες μπροστα στην ουσιαστικη καλυψη της ΑΕ! Αυτα ειναι -10- 20 -30.000€? ποσο αξιζει το αμαξι σου? Κανεις δεν καταστραφηκε απο -10-20-30.000€ ζημιά. Θα τα βρεις. Θα δανειστεις, θα παρεις ενα φθηνότερο, δεν θα παρεις τιποτα, θα την βρεις την ακρη.

Αυτό που με νοιαζει είναι το 1.300.000€ ανα θυμα και 1.300.000€ ανα ατυχημα υλικές ζημίες.

Δεν βγάζεις νόημα. 
Να δανειστώ απο σένα; Να χάσω τα χρηματα μου; Και αν αξιζει και 300€ θα μου τα δωσεις εσυ; 
εχεις κοπανισει τιποτα μεσημεριατικα;

16 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Κανεις δεν καταστραφηκε απο -10-20-30.000€ ζημιά.

Πληρωσε τα εσυ τοτε.

3 ώρες πριν, rallistas είπε

2 φορες τη χρειαστηκα (τη μια πηγαν να μου ανοιξουν το αμαξι κι εκαναν ζημες), και τις 2 ηταν αψογοι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vault13 είπε

Δεν βγάζεις νόημα. 
Να δανειστώ απο σένα; Να χάσω τα χρηματα μου; Και αν αξιζει και 300€ θα μου τα δωσεις εσυ; 
εχεις κοπανισει τιποτα μεσημεριατικα;

Δεν θες να μαθεις τιποτα. Μόνο να ειρωνευτείς και να πεις την βλακεια σου μεσα στην αγνοια σου.

Συνέχιζε να διαλεγεις ασφαλιστική εταιρεια σύμφωνα με την θραύση κρυστάλλων και την οδική βοηθεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Δεν θες να μαθεις τιποτα. Μόνο να ειρωνευτείς και να πεις την βλακεια σου μεσα στην αγνοια σου.

Συνέχιζε να διαλεγεις ασφαλιστική εταιρεια σύμφωνα με την θραύση κρυστάλλων και την οδική βοηθεια.

Αν δεν εισαι σουρωμενος, θες βοηθεια

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...