Προς το περιεχόμενο

INTERASCO

Nikos3254

Προτεινόμενες αναρτήσεις

51 minutes ago, jimis_vts said:

Ναι ουουουουου!

ο άνθρωπος ρώτησε τη γνώμη μας και είπα την δίκη μου. λες να ξέρεις εσύ καλύτερα την γνώμη μου απ΄ότι εγώ;

αν θες μπορείς να πεις την δίκη σου γνώμη.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

ο άνθρωπος ρώτησε τη γνώμη μας και είπα την δίκη μου. λες να ξέρεις εσύ καλύτερα την γνώμη μου απ΄ότι εγώ;

αν θες μπορείς να πεις την δίκη σου γνώμη.

Εμπειρικό είναι το θέμα. Τώρα από που και ως που η interasco (Ισραηλινοί) βγήκε σοβαρή εταιρία άντε πες μου. Σοβαρές εταιρείες είναι καμιά εθνική, μινετα, interamerican. Και όχι δεν είναι ασφαλιστής.

• Confused 1

25 λεπτά πριν, james01gr είπε

3.7 αστεράκια στο google. Τζάμπα διαφήμιση κάνετε παιδιά; 

Δεν ειναι κριτηριο αυτο. Ολες οι ασφαλιστικες εταιριες αντιστοιχες βαθμολογιες εχουν. Βαθμολογιες που βγαινουν απο δυσαρεστημενους πελατες που παλευουν μονοι τους.

22 ώρες πριν, Nikos3254 είπε

Καλησπέρα σας,

Τι γνώμη έχετε για την ασφαλιστική interasco?

Μια χαρα ειναι. Τι θες? γιατι ρωτας?

1 hour ago, jimis_vts said:

Εμπειρικό είναι το θέμα. Τώρα από που και ως που η interasco (Ισραηλινοί) βγήκε σοβαρή εταιρία άντε πες μου. Σοβαρές εταιρείες είναι καμιά εθνική, μινετα, interamerican. Και όχι δεν είναι ασφαλιστής.

Αν εχεις εμπειρία με την εταιρία μπορείς να την μοιραστείς. Προσωπικά έχω εμπειρία καλή, μετά από ατύχημα που έπαθε η σύζυγος, όποτε σχολιάζω θετικά 

On 23/06/2023 at 16:08, andreaspA said:

Δεν ειναι κριτηριο αυτο. Ολες οι ασφαλιστικες εταιριες αντιστοιχες βαθμολογιες εχουν. Βαθμολογιες που βγαινουν απο δυσαρεστημενους πελατες που παλευουν μονοι τους.

Μια χαρα ειναι. Τι θες? γιατι ρωτας?

Μου λήγει η ασφάλεια και τη βρήκα σαν πιο οικονομική. Δεν είχα ποτέ ασφαλιστεί στην interasco και απλα ρώτησα γνώμη για να ασφαλιστώ εκεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Mου πρότεινε και εμένα ασφαλιστης την Interasco. 

Τιμή παρόμοια με αυτές που βρίσκω online σε Anytime και HD για τα αντίστοιχα πακέτα παροχών τους. 

Και αναρωτιέμαι αν πας σε μεγάλη εταιρία με Online ασφάλιση ή σε τύπου interasco, μέσω ασφαλιστή. 

1 ώρα πριν, CHRISpros είπε

Mου πρότεινε και εμένα ασφαλιστης την Interasco. 

Τιμή παρόμοια με αυτές που βρίσκω online σε Anytime και HD για τα αντίστοιχα πακέτα παροχών τους. 

Και αναρωτιέμαι αν πας σε μεγάλη εταιρία με Online ασφάλιση ή σε τύπου interasco, μέσω ασφαλιστή. 

Να πας σε μεγαλη ασφαλιστικη με ασφαλιστή. Τι σε εμποδίζει να το κανεις αυτο δηλαδη ?

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι ασφαλισμενος εκει αλλα δεν εχω γνώμη. Δεν την χρειάστηκα ποτέ. Νομιζω παει και στην «καθε πολη ξεχωριστα καθε εταιρεια». Εδω που μενω εγω καλη φημη εχει.

πηγα γιατι ηταν φτηνη και εχω παλιο αμαξι. Και θεωρειται καλη σχετικα

Επεξ/σία από Vault13

6 ώρες πριν, Vault13 είπε

πηγα γιατι ηταν φτηνη και εχω παλιο αμαξι. Και θεωρειται καλη σχετικα

Ποσο λαθος σκεψη. Τι σημαινει το οτι εχεις παλιο αμαξι οποτε θες φθηνη ασφαλεια?
Τι ασφαλιζεις με το ασφαλιστηριο σου ? Ασφαλιζεις τις ζημιες που θα κανεις σε αλλους. Γιατι ενα παλιο αμαξι δεν χρειαζεται καλη ασφαλιση για τις ζημίες που θα κανει σε αλλους και το χρειαζεται ενα καινουργιο αμάξι ?
Εγω θα σου πω ακριβως το αναποδο. Ενα παλιο αμαξι θα προξενησει ευκολοτερα περισσοτερες και πιο σοβαρες ζημιες απο ενα καινουργιο.
Φρεναρει χειροτερα, κραταει χειροτερα, δεν εχει ζωνες προσκρουσης για πεζους, \δεν εχει esp, δεν εχει abs, δεν εχει ... δεν εχει...

Άσχετο με την interasco βεβαια, η οποια μια χαρα εταιρια ειναι. Εγω σχολιαζω το σκεπτικο απλα που σε εκανε να πας στην Interasco.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...