ouber Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Γεια σε ολους δεν ξερω αμα κανω αναρτησει στο σωστο μερος του forum θελω να ρωτησω για πωληση ακινητου αμα γνωριζει καποιος να μου καποιο σιτε το οποιο θα εκανε προβολη της οικιας μου στο εξωτερικο;
rodosf1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Έχει μεσιτικά που εξειδικευονται, θα στο φτιάξουν και θα το μοσχοπουλησουν, επειδή έχουν μεγάλο πελατολόγιο. Κ θα αναλάβουν και τα γραφειοκρατικα. Έχουν το αντίτιμο τους όταν πωληθεί, αλλά αξίζει κ με το παραπάνω κ αν θες απλά προσθέτεις στην αρχική τιμή την αμοιβή τους. 1
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Ο σπιτογατος έχει περιγραφή και λεπτομέρειες στα αγγλικά αν σου κάνει
johnieXoX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Έχει μεσιτικά που εξειδικευονται, θα στο φτιάξουν και θα το μοσχοπουλησουν, επειδή έχουν μεγάλο πελατολόγιο. Κ θα αναλάβουν και τα γραφειοκρατικα. Έχουν το αντίτιμο τους όταν πωληθεί, αλλά αξίζει κ με το παραπάνω κ αν θες απλά προσθέτεις στην αρχική τιμή την αμοιβή τους. Αν ξέρεις κάποιο τέτοιο μεσιτικό, θα με ενδιέφερε και εμένα.
rodosf1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Αν ξέρεις κάποιο τέτοιο μεσιτικό, θα με ενδιέφερε και εμένα. Γνωρίζω αλλά δεν είναι σωστό να αναφέρουμε νομίζω, σίγουρα επίσης δεν έχω πλήρη γνώμη. Αν ψάξεις πάντως για πώληση σπιτιών σε νησιά θα βρεις σίγουρα τα μεγάλα γραφεία Ψάξε island house for sale Greece traditional house for sale Greece, villas for sale greece κλπ κ βαλε φίλτρο αποτελέσματα από συγκεκριμένες χώρες, πχ .de, .co.uk κλπ.
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 46 minutes ago, ouber said: Γεια σε ολους δεν ξερω αμα κανω αναρτησει στο σωστο μερος του forum θελω να ρωτησω για πωληση ακινητου αμα γνωριζει καποιος να μου καποιο σιτε το οποιο θα εκανε προβολη της οικιας μου στο εξωτερικο; Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο σάιτ που να κάνει προβολή ακινήτων έτσι γενικά και αόριστα "στο εξωτερικό", και επίσης όσοι ξένοι θέλουν να αγοράσουν σπίτι στην Ελλάδα κατά κανόνα απευθύνονται σε μεσίτες.
Maurikycli Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μετά φταίνε οι ξένοι που έρχονται και μας παίρνουν τα σπίτια μας 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα