Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, polaki είπε

Απορώ και με το σθένος σου που απαντάς στα σκουπίδια σχόλια εδώ..

Πλέον έχω μειώσει πάρα πολύ τις επισκέψεις εδώ γιατί με έχει κουράσει ακριβώς αυτή η νοοτροπία που περιγράφεις. 

Αλλά στην τελική, ο καθένας ζει με τις αντιλήψεις του. 

Στα του θέματος, αν και είχα το ultimate μαζί με την ΕΑ επί πόσα χρόνια, εδώ και ένα 4μηνο-5μηνο δεν έχω χρόνο ούτε για κλάσιμο, τα μόνα games που έπαιζα ήταν κάτι κλεφτά 30λεπτα το Assassins Creed, οπότε το διέκοψα. Παραμένει το καλύτερο value for money πάντως για gaming, αφού με λιγότερα από 150€ το χρόνο έχεις ένα ατελείωτο library να ασχοληθείς. Αν λοιπόν έτσι και αλλιώς θα αγόραζε κάποιος 2 games από αυτά που δίνει, συμφέρει και ας μην μυξοκλέτε για το +1€ αύξηση, και σου δίνει και τόσα άλλα games να χαζέψεις και να ασχοληθείς λίγο. 

Αν ΔΕΝ θα αγόραζε τουλάχιστον 2 games από αυτά που δίνει, τότε κακώς το είχε κάποιος ενεργοποιημένο έτσι και αλλιώς οπότε αν τον χαλάει το 1€ ας το κόψει και ας γυρίσει στην πειρατεία του PC να μας αφήσει ήσυχους. 

Και μόνο που μπαίνεις στη διαδικασία να το σκεφτείς αυτό, καταλαβαίνει κανείς ότι το XBOX δεν είναι για σένα. 

Μείνε στα torrents, και πέρνα μία βόλτα στο πιο άχρηστο τμήμα του forum τα PC Games, που όποιο νήμα και να ανοίξεις, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που συζητάνε δεν είναι το game, αλλά τί σκατά ρυθμίσεις πρέπει να κάνουν για να πάρουν 3fps παραπάνω απ'την κάθε χρυσοπληρωμένη GPU...

Ο καθένας βέβαια όπως τη βρίσκει...

Η πειρατεία ή Microsoft δηλαδή.. άλλες επιλογές δεν έχουμε..

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, SabotazNic said:

Μόνο κράξιμο? Είχαν πει ότι δεν θα το ανέβαζαν κιόλας 

https://gr.ign.com/xbox-series-s-1/100374/news/e-microsoft-epibebaionei-oti-den-tha-uparxei-auxese-times-gia-ta-xbox-series-x-kai-s

Σχολιάζεις απλά για να σχολιάσεις. Όταν η Sony ανακοίνωσε αυξήσεις η MS ανέφερε ότι δεν θα κάνει . Και μάντεψε , δεν έκανε . 

Πέρασε ένας χρόνος για να κάνει αύξηση . Αλλά εντάξει ας δημιουργήσουμε εντυπώσεις...

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μόνο κράξιμο? Είχαν πει ότι δεν θα το ανέβαζαν κιόλας 

https://gr.ign.com/xbox-series-s-1/100374/news/e-microsoft-epibebaionei-oti-den-tha-uparxei-auxese-times-gia-ta-xbox-series-x-kai-s

Κακώς το βλέπουμε μόνο για τις κονσόλες, όταν όλα γύρω μας ανεβαίνουν, για χάρη κάποιων εικονικών πολέμων. Ευτυχώς οι κονσόλες ανέβηκαν μόλις 10%. Υπάρχουν άλλα πράγματα που τα παίρνουμε καθημερινά και έχουν ανέβει περισσότερο. 

Δε θα ανέβαζαν την τιμή πέρσι, άρα φέτος δεν μπορούν να το κάνουν; καμία λογική. 

Δεν υπάρχει εικονικός πόλεμος.

Έχεις πόλεμο στην Ουκρανία και αύξηση του πληθωρισμού. Εκτός του πολέμου ο πληθωρισμός ήταν αναμενόμενος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, jack124 είπε

Στο μεταξύ χθες η ms έλεγε ότι δεν πρόκειται να κάνει αυξήσεις. Κοροϊδεύουν στα μούτρα τον κόσμο. Και ας είναι 1 ευρώ παραπάνω δεν έχει σημασία.

Έλεγε μετά την εξαγορά της ABK, δεν θα κάνει αυξήσεις για να βγάλει τα λεφτά της εξαγοράς. Δεν είπε για πριν την εξαγορά😄

Σήμερα δεν γίνεται το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά; Πρόλαβε για λίγες ώρες δηλαδή 😄

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
39 minutes ago, paanur said:

Εγώ τουλάχιστον που γκρινιάζω για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ δικαιούμαι να γκρινιάζω για το game pass.. ή πάλι όχι;

Είσαι από τους λίγους που γκρινιάζεις. Οι περισσότεροι την έχουν καταπιεί αμάσητη την ακρίβεια.

35 minutes ago, Fulgore said:

Σε ένα τεχνολογικό forum όπως στο Insomnia, τι άραγε θα σχολιάσουν οι περισσότεροι και μάλιστα σε είδηση που αφορά τεχνολογικό προιον?

Αυτό ή τις τιμές των τροφίμων στα super market?

Τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε ορισμένοι?

Αράξτε παίδες, μια παρατήρηση έκανα. Και δεν το περιορίζω αποκλειστικά στο insomnia, γενικά το λέω. Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Εκεί που θα έπρεπε όντως να γκρινιάζουμε δεν κάνουμε τίποτα και σε προϊόντα στα οποία αν δεν μας αρέσει η τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών μπορούμε να ψηφίσουμε με το πορτοφόλι μας και να μην αγοράσουμε, δεν το κάνουμε. Αυτό θέλω να πω.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Σχολιάζεις απλά για να σχολιάσεις. Όταν η Sony ανακοίνωσε αυξήσεις η MS ανέφερε ότι δεν θα κάνει . Και μάντεψε , δεν έκανε . 

Πέρασε ένας χρόνος για να κάνει αύξηση . Αλλά εντάξει ας δημιουργήσουμε εντυπώσεις...

Η ανακοίνωση βασικά έγινε 2 μήνες μετά, και ότι δεν βγαίνουν. Αλλά εσύ παρ'το όπως θέλεις :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, PadPoet είπε

Αράξτε παίδες, μια παρατήρηση έκανα. Και δεν το περιορίζω αποκλειστικά στο insomnia, γενικά το λέω. Βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Εκεί που θα έπρεπε όντως να γκρινιάζουμε δεν κάνουμε τίποτα και σε προϊόντα στα οποία αν δεν μας αρέσει η τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών μπορούμε να ψηφίσουμε με το πορτοφόλι μας και να μην αγοράσουμε, δεν το κάνουμε. Αυτό θέλω να πω.

Μια χαρά γκρίνια πέφτει και στην αύξηση των τιμών στα τρόφιμα και γενικά στο super market, ειδικά στην Ελλάδα που δεν έχουμε και τεράστιους μισθούς. 

Απλά ξέρεις η βασική διαφορά είναι ότι η τροφή είναι είδος πρώτης ανάγκης, και όσο και να γκρινιάξεις, αναγκαστικά θα αγοράσεις, κάτι που δεν ισχύει στις παιχνιδο κονσόλες.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 hours ago, nikos5800 said:

να τα μας,αρχισαμε παλι τις πο@στιες, ειμαστε τρια χρονια στην γενια και αντι να μειωνονται αυξανονται

4 hours ago, jack124 said:

Στο μεταξύ χθες η ms έλεγε ότι δεν πρόκειται να κάνει αυξήσεις. Κοροϊδεύουν στα μούτρα τον κόσμο. Και ας είναι 1 ευρώ παραπάνω δεν έχει σημασία.

και για τους δυο σας.οσο ο κοσμος αγοραζει χωρις οριο τοσο θα συνεχιζει. οπως εγραφα επαναστατες απο τον καναπε και κανεις δεν αλλαζει συνηθειες

• Like 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Το σωστό και λογικό είναι να πέφτει κράξιμο προς όλες τις εταιρείες, και όχι μόνο σε ορισμένες.
Αυτό το να κράζουμε μόνο την μια εταιρεία, και όχι και τις άλλες όταν ακολουθούν είναι που οδηγεί προς το χειρότερο τις εξελίξεις, όπως βλέπουμε και στα smartphones ή και σε pc μεριά(βλέπε κάρτες γραφικών, επεξεργαστές κλπ).

Ετσι δημιουργούμε πραγματικά εντυπώσεις(γενικό το σχόλιο μου btw, όχι προσωπικό).

Μου θυμίζει την παλιά γνωστή κουβέντα ορισμένων επαναστατών που έλεγαν το γνωστό ''μην κάνετε ποτε pre order σε νέα παιχνιδια''', μέχρι που και οι ίδιοι σε συγκεκριμένα παιχνίδια μια χαρά pre order έκαναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πολύ άργησε, η sony εδώ και καιρό έχει αυξήσει τόσο τις κονσόλες όσο και τις προτεινόμενες τιμές στο psn store.

Επεξ/σία από user2163
  • Like 1
Δημοσ.

Για το 1.90 της βενζίνης και 2.30 που ήτανε πριν, 0.50 η κιλοβατώρα, ΕΝΦΙΑ, σούπερ μάρκετ, εισιτήρια για διακοπές τίποτα ρε παιδί μου. Πώς θα φουλαρουμε gamepass για 3 χρόνια φθηνά και πως θα κατεβάζουμε torrents μόνο για να πατάξουμε την ακρίβεια 

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Retromaniac είπε

1 ευρώ αύξηση στα 6 χρόνια. Από 9,99 στα 10,99. Οι περισσότεροι εν το μεταξύ κάνανε κάθε είδους πονηριά να την πάρουν με 3 ευρώ. Μετατροπή gold σε game pass, αγορές με vpn από εξωτερικό κτλ

Και έρχονται και σου λένε "το τυράκι τέλος", άπληστη microsoft κτλ

Ο έλληνας θέλει να πληρώνεται καλά για ότι κάνει αυτός αλλά να πληρώνει λίγα, έως καθόλου, για ότι κάνουν οι άλλοι.

Τι όχι;

Παιδιά κάντε επανάσταση για το ευρώ. Αγοράστε pc 1500 ευρώ και γυρίστε το στη πειρατεία. Δεν θα της περάσει της μικρομάλακης.

Το τυράκι τέλος, τώρα έρχεται η φάκα. 
Ήταν φυσικό επακόλουθο.
Ότι κατάλαβες κατάλαβες φίλε μου! Peace ✌🏻 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, BALABANIS είπε

Το τυράκι τέλος, τώρα έρχεται η φάκα. 
Ήταν φυσικό επακόλουθο.
Ότι κατάλαβες κατάλαβες φίλε μου! Peace ✌🏻 

Φάκα -> 9.99 σε 10.99, 6 χρόνια μετά. Επίσης το παλιό σύστημα του να αγοράζεις παιχνίδια από μόνος σου συνεχίζει και ισχύει. Δεν υπάρχει κάτι που σε δεσμεύει. Ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 2
Δημοσ.

Το μεγάλο κλάμα θα πέσει όταν λήξει η μετατροπή από gold σε ultimate..εκεί που τα 3 ευρώ τον μήνα θα γίνουν 15.

Τώρα λες τι 13 ευρώ, τι 15, μετά τι θα λες όταν πρέπει να πληρώσεις 5 φορές περισσότερα?

Οπότε πείτε ευχαριστώ που υπάρχει για όσο καιρό υπάρχει και enjoy.

Δημοσ.

Νομίζω ότι απλά θα μειωθούν δραματικά οι νέοι συνδρομητές. Γι'αυτό και για την ώρα δε νομίζω ότι θα κάνει κάτι τέτοιο.  Αν γίνει αυτό που λες θα συνεχίσουν μόνο αυτοί οι μπρουκληδες που ζητάνε να τους το αυξήσουν κι άλλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...