Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Καλησπέρα, με το που πάω να κάνω δεξί κλίκ, πάνω σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελλο, παγώνει το σύμπαν. Καλά για το σύμπαν μερες που είναι και κάνει ζέστη, οκ, αλλά το pc?? Όταν λέω "παγώνει" δεν είμαι σαφής:oops: Εννοώ οτι εξαφανίζεται η συγκεκριμένη οθόνη, σαν να μην την είχα ανοίξει:twisted: Έρχομαι απο format, και έχω τα winXP με όλα τα Updates Υπάρχει λύση :?: Ευχαριστώ, PS Το ίδιο συμβαίνει και στο άλλο pc του δικτύου όταν πάω να κάνω κάτι μέσω του "προβληματικού" EDIT: Λοιπόν, έκανα unistall ένα "πρόγραμματάκι", πέρασα μία και με το RegistryMedic, και όλα επανήλθαν. Δικό μου λάθος που δεν εξάντλησα τις πιθανότητες Ευχαριστώ και πάλι
Nomedor Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 xm diladi an katalaba kala den bgenei to menu tou deksiou click!!! An einai auto tote to problima epikendronetai stin karta grafikon!!!! Dokimase allous drivers!!! Genika mpes se safe mode kai des an sou to kanei, an oxi tote kapoio conflict kanoun kaopioi drivers!!! Psaxto kai tha to breis!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2004 Φίλε Nomedor, όχι δεν είναι το μενού στο δεξί κλίκ (στο desktop είναι μια χαρά). Το πρόβλημα είναι στο οτι δεν μπορώ να δώ τα properties κανενός folder στον windows explorer. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.