Προς το περιεχόμενο

Refurbished S21 5G

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GATE123,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Αυτή τη στιγμή έχω ένα A52s εδώ και λίγο περισσότερο απο 1 χρόνο και ακόμα τα πάει πολύ καλά αλλά σκέφτομαι τον επόμενο αντικαταστάτη του. Λόγω ύπαρξης galaxy watch & smartag θα ήθελα να μείνω στο samsung αλλά το Budget δεν μπορεί να ανέβει πάνω απο 400€.

Η προφανές λύση θα ήταν πχ να περιμένω την επόμενη γενιά Α και να πάρω το Α34/54 αλλά βρήκα ένα Refurbished S21 5G (με ότι αυτό συνεπάγεται) στα 360€. Έχω κάποιες γνώσεις σε επισκευές κινητών οπότε σκέφτηκα ότι αν η οθόνη είναι κομπλέ να γίνει απλά μία αλλαγή μπαταρίας και θα είναι οκ (εφόσον θα δέχεται αναβαθμίσεις μέχρι το Android 15 + έναν extra χρόνο απο security updates.

Οπότε η ερώτηση είναι: Αγοράζω το S21 ή να περιμένω την επόμενη γενιά A? Κάθε άποψη δεκτή και ευχαριστώ

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το παίρνεις καινούργιο στα 386,95€ και τελειώνει το θέμα.

Μην ασχοληθείς καν με Refurbished.

https://www.jmctech.gr/product/samsung-galaxy-s21-fe-g990-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-lavender-eu/?ref=bestprice.gr

Εννοουσα το απλο S21 όχι το FE... Ευτυχως υπαρχει και σε πρασινο 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kag1ante είπε

Εννοουσα το απλο S21 όχι το FE... Ευτυχως υπαρχει και σε πρασινο 😅

Ακόμα καλύτερο το FE.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/6/2023 στις 2:43 ΠΜ, Kag1ante είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ. Αυτή τη στιγμή έχω ένα A52s εδώ και λίγο περισσότερο απο 1 χρόνο και ακόμα τα πάει πολύ καλά αλλά σκέφτομαι τον επόμενο αντικαταστάτη του. Λόγω ύπαρξης galaxy watch & smartag θα ήθελα να μείνω στο samsung αλλά το Budget δεν μπορεί να ανέβει πάνω απο 400€.

Η προφανές λύση θα ήταν πχ να περιμένω την επόμενη γενιά Α και να πάρω το Α34/54 αλλά βρήκα ένα Refurbished S21 5G (με ότι αυτό συνεπάγεται) στα 360€. Έχω κάποιες γνώσεις σε επισκευές κινητών οπότε σκέφτηκα ότι αν η οθόνη είναι κομπλέ να γίνει απλά μία αλλαγή μπαταρίας και θα είναι οκ (εφόσον θα δέχεται αναβαθμίσεις μέχρι το Android 15 + έναν extra χρόνο απο security updates.

Οπότε η ερώτηση είναι: Αγοράζω το S21 ή να περιμένω την επόμενη γενιά A? Κάθε άποψη δεκτή και ευχαριστώ

Τα Refurbished  ειναι ρωσικη ρουλετα......

Μπορει να ητανε σε μαγαζι εκθεσιακα και να τα δοκμιμαζει καθημερινα κοσμος = αρα φθορα συσκευης μπορει να ειναι απο αλλη προελευση απο 1ο χερι κλπ. Πας για το fe αφου ειναι σε παραπλησια τιμή κ καινουργιο :)

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...