Kag1ante Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα στο φόρουμ. Αυτή τη στιγμή έχω ένα A52s εδώ και λίγο περισσότερο απο 1 χρόνο και ακόμα τα πάει πολύ καλά αλλά σκέφτομαι τον επόμενο αντικαταστάτη του. Λόγω ύπαρξης galaxy watch & smartag θα ήθελα να μείνω στο samsung αλλά το Budget δεν μπορεί να ανέβει πάνω απο 400€. Η προφανές λύση θα ήταν πχ να περιμένω την επόμενη γενιά Α και να πάρω το Α34/54 αλλά βρήκα ένα Refurbished S21 5G (με ότι αυτό συνεπάγεται) στα 360€. Έχω κάποιες γνώσεις σε επισκευές κινητών οπότε σκέφτηκα ότι αν η οθόνη είναι κομπλέ να γίνει απλά μία αλλαγή μπαταρίας και θα είναι οκ (εφόσον θα δέχεται αναβαθμίσεις μέχρι το Android 15 + έναν extra χρόνο απο security updates. Οπότε η ερώτηση είναι: Αγοράζω το S21 ή να περιμένω την επόμενη γενιά A? Κάθε άποψη δεκτή και ευχαριστώ
Λύση GATE123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Το παίρνεις καινούργιο στα 386,95€ και τελειώνει το θέμα. Μην ασχοληθείς καν με Refurbished. https://www.jmctech.gr/product/samsung-galaxy-s21-fe-g990-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-lavender-eu/?ref=bestprice.gr
Kag1ante Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 32 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το παίρνεις καινούργιο στα 386,95€ και τελειώνει το θέμα. Μην ασχοληθείς καν με Refurbished. https://www.jmctech.gr/product/samsung-galaxy-s21-fe-g990-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-lavender-eu/?ref=bestprice.gr Εννοουσα το απλο S21 όχι το FE... Ευτυχως υπαρχει και σε πρασινο 😅
GATE123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε Εννοουσα το απλο S21 όχι το FE... Ευτυχως υπαρχει και σε πρασινο 😅 Ακόμα καλύτερο το FE. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από GATE123 1
aces Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 22/6/2023 στις 2:43 ΠΜ, Kag1ante είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Αυτή τη στιγμή έχω ένα A52s εδώ και λίγο περισσότερο απο 1 χρόνο και ακόμα τα πάει πολύ καλά αλλά σκέφτομαι τον επόμενο αντικαταστάτη του. Λόγω ύπαρξης galaxy watch & smartag θα ήθελα να μείνω στο samsung αλλά το Budget δεν μπορεί να ανέβει πάνω απο 400€. Η προφανές λύση θα ήταν πχ να περιμένω την επόμενη γενιά Α και να πάρω το Α34/54 αλλά βρήκα ένα Refurbished S21 5G (με ότι αυτό συνεπάγεται) στα 360€. Έχω κάποιες γνώσεις σε επισκευές κινητών οπότε σκέφτηκα ότι αν η οθόνη είναι κομπλέ να γίνει απλά μία αλλαγή μπαταρίας και θα είναι οκ (εφόσον θα δέχεται αναβαθμίσεις μέχρι το Android 15 + έναν extra χρόνο απο security updates. Οπότε η ερώτηση είναι: Αγοράζω το S21 ή να περιμένω την επόμενη γενιά A? Κάθε άποψη δεκτή και ευχαριστώ Τα Refurbished ειναι ρωσικη ρουλετα...... Μπορει να ητανε σε μαγαζι εκθεσιακα και να τα δοκμιμαζει καθημερινα κοσμος = αρα φθορα συσκευης μπορει να ειναι απο αλλη προελευση απο 1ο χερι κλπ. Πας για το fe αφου ειναι σε παραπλησια τιμή κ καινουργιο Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2023 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα