GiannisStam27 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε κάποια προϊόντα στο Aliexpress αναγράφει ότι έχει free shipping αλλά δεν αναφέρει από ποιο σημείο αποστέλλεται το προϊόν. Σε αυτά τα προϊόντα υπάρχει κίνδυνος να πληρώσω τελωνείο; Για παράδειγμα στη φωτογραφία απεικόνιζεται η σελίδα για έναν προτζέκτορα στον οποίο λέει Free Shipping αλλά δεν δείχνει από ποιο σημείο αποστέλλεται και φοβάμαι μην αποστέλλεται από Κίνα και πληρώσω τελωνείο. Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από GiannisStam27
Λύση sakisgri Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Στις 22/6/2023 στις 1:58 ΠΜ, GiannisStam27 είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε κάποια προϊόντα στο Aliexpress αναγράφει ότι έχει free shipping αλλά δεν αναφέρει από ποιο σημείο αποστέλλεται το προϊόν. Σε αυτά τα προϊόντα υπάρχει κίνδυνος να πληρώσω τελωνείο; Για παράδειγμα στη φωτογραφία απεικόνιζεται η σελίδα για έναν προτζέκτορα στον οποίο λέει Free Shipping αλλά δεν δείχνει από ποιο σημείο αποστέλλεται και φοβάμαι μην αποστέλλεται από Κίνα και πληρώσω τελωνείο. Ευχαριστώ Αυτά ειναι από αγορές Choice, στέλνονται αποκλειστικά με Aliexpress τρόπο αποστολής δλδ Aliexpress saver shipping, Aliexpress selection saver shipping και Aliexpress selection standard και με τη σειρά που τα έγραψα όταν υπάρχει επιλογή να επιλέξουμε τρόπο αποστολής. Και ειναι ασφαλής θα περασει τελωνείο στην Ουγγαρια πριν έρθει Ελλαδα και παραλαμβάνεις με καμία εξτρά χρέωση, και αν ειναι με Aliexpress selection standard θα σου το παραδώσει η ACS σε 12-16 μέρες περίπου. Από Κίνα αποστέλλεται αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τελωνείο (αν ειναι κάτω από 186€) με Aliexpress τρόπος αποστολής. Υπάρχει θέμα για το Aliexpress, αν εχεις κάποιες άλλες απορίες ρώτα εδώ. Επίσης στο θέμα στη σελίδα 294 έχω λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες.
GiannisStam27 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου στο θέμα μου! Τσέκαρα και τη σελίδα που μου πρότεινες. Θα το δοκιμάσω σε λίγες μέρες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα