Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Εγώ δεν είμαι σίγουρος για το μέγεθος του κοινού που χρειάζεται ήχο HiFi. Η συντριπτικά μεγάλη πλειοψηφία είναι είτε casual listeners, ή απλά ακούν σε χώρους και συνθήκες που το high-fidelity δεν έχει νόημα. Τώρα το ότι κάποιοι λίγοι γραφικοί θα βάλουν FLAC στο αμάξι, μαζί με τα μπιστονίδια, τον αέρα, τα λάστιχα στο δρόμο, αλλά και τις κόρνες των δίπλα για συνοδεία, και μάλιστα θα πουν ότι «ναι έχει διαφορά, το ακούω», αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Εδώ και στο σπίτι καλά καλά δεν είναι δεδομένο ότι θα ακούσεις την όποια ποιότητα. Ναι σίγουρα υπάρχουν τυπάδες με πανάκριβα ακουστικά, ή ακόμα και δωμάτια με τρελή ηχομόνωση, που έχουν τον ήχο χόμπι (αυτοί που δίνουν 1.000 ευρώ για ένα καλώδιο ρεύματος με πάχος σαν ανθρώπινο μπούτι, και ακούνε και διαφορά μετά), αλλά πόσοι είναι αυτοί στο σύνολο όσων ακούνε μουσική; Το 0,01% ; Και πολύ λέω.
Lavazutra Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Άντε βρε τριμπούρδελο....από τότε που το ανακοίνωσες έχουμε μπει 2τετραετία μητσοτάκη. Με ένα καλό dac μια χαρά ποιότητα έχει το σπετζοφάι στο μέσο Hifi συστηματάκι. Audiophile δεν είναι, αλλά το άθλημα για να το κάνεις σωστά προυποθέτει μεγάλο κονδύλι για εξοπλισμό, μεγάλο κονδύλι για room treatment, μεγάλο κονδύλι για το διαζύγιο γιατί μανίτσα μου έκανες το σαλόνι στούντιο.
nikatapi Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Tidal απο αργεντινή με 0,5 euro το μήνα, κι ας κοπανιέται το spotify
TheoAlex50 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Στις 22/6/2023 στις 12:22 ΠΜ, gadgetseek είπε Η fast food μουσική (θέλει να) προσφέρει και λίγο καλό ήχο για dressing.. Και πάλι fast food θα είναι.. (Η καλή ακρόαση μουσικής, όπως το καλό φαγητό, θέλει χρόνο και μεράκι..) Εγώ την fast food μουσική μου την συνδυάζω με σπασμένο spotify, την ακούω αλλιώς.. 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα