Nikos3254 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας, Θα έρθει η αδερφή μου αυτές τις ημέρες, και θα οδηγήσει το αυτοκίνητό μου 1-2 φορές για κάποιες δουλειές που έχει. Είναι νέα οδηγός, Αλλα εγώ στο όχημα μου δεν έχω επασφάλιστρο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα για 1-2 φορές ή έστω ότι εάν βράδυ βγούμε και πιω και δεν μπορώ να οδηγήσω και εκείνη δεν έχει πιει για να μας γυρισει πίσω, θα έχω θέμα?
Haldol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Θα έχεις θέμα εάν γίνει κάτι (ατύχημα). Επίσης εάν γίνει έλεγχος από αστυνομία και δεν έχεις "Ν". Η αστυνομία δεν ελέγχει επασφάλιστρο, κοιτάει (σπάνια κιόλας) μόνο το Ν. Αλλά μη πάρεις ελαφρά τη καρδιά το θέμα με το ατύχημα, διότι αν γίνει μπορεί και να μη τη γλιτώσετε εύκολα, ακόμα και αν δε φταίτε εσείς. 1
Maurikycli Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Λ Παλιά το Ν ήταν υποχρεωτικό όταν το αυτοκίνητο ήταν στην ιδιοκτησία του νέου οδηγού και όχι αν οδηγούσε άλλου
james01gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Στις 21/6/2023 στις 2:54 ΜΜ, Maurikycli είπε Λ Παλιά το Ν ήταν υποχρεωτικό όταν το αυτοκίνητο ήταν στην ιδιοκτησία του νέου οδηγού και όχι αν οδηγούσε άλλου Μα πως θα οδηγήσει αυτοκίνητο αλλού οδηγού; γιατί πχ η ασφάλεια μπορεί να αρνηθεί αποζημίωση εάν δεν οδηγούσε ο ασφαλιζομενος οδηγός. Για την αστυνομία είναι οκ. Αλλά για τη ασφάλεια όχι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Σε τυχον ατυχημε με δικη σου υπαιτιοτητα η ασφαλεια θα καλυψει τον αλλο αλλα θα στραφει εναντιον σου αν οδηγει καποιος που δεν εχει το δικαιωμα να οδηγει χωρις να εχει δηλωθει . Συνηθως ,χωρις να ειναι δεσμευτικο για καθε εταιρεια , θα εχεις αυξηση ασφαλιστρων 10% στα ετησια βασικα ασφαλιστρα
Joshua21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 On 21/06/2023 at 14:54, Maurikycli said: Λ Παλιά το Ν ήταν υποχρεωτικό όταν το αυτοκίνητο ήταν στην ιδιοκτησία του νέου οδηγού και όχι αν οδηγούσε άλλου Δηλαδή τι, παλιά σταματούσαν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο, και στην περίπτωση που δεν οδηγούσε ο ιδιοκτήτης και δεν έφερε Ν ζητούσαν το δίπλωμα του ιδιοκτήτη για να δουν αν θα κόψουν πρόστιμο λόγω έλλειψης Ν? Το Ν πάντα αφορούσε αυτόν που οδηγεί, και όχι τον ιδιοκτήτη που στο κάτω κάτω μπορεί να μην έχει καν δίπλωμα. 1
Maurikycli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Λ Ναι , ως νέος οδηγός οδηγούσα του πατέρα μου χωρίς "Ν" και σε μπλόκο δεν με έγραψαν για την έλλειψή του. Τσέκαραν αν ήταν το όχημα στο όνομά μου. 7 ώρες πριν, james01gr είπε Μα πως θα οδηγήσει αυτοκίνητο αλλού οδηγού; γιατί πχ η ασφάλεια μπορεί να αρνηθεί αποζημίωση εάν δεν οδηγούσε ο ασφαλιζομενος οδηγός. Για την αστυνομία είναι οκ. Αλλά για τη ασφάλεια όχι. Αναφέρθηκα μόνο στην υποχρέωση ή μη του "Ν" από νέο οδηγό που οδηγεί όχημα που δεν είναι στο όνομά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα