Kapws Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, επειδή έχω καεί αρκετά και δεν μπορώ να καταλήξω κάπου για αγορά 55άρας μιας και το panel της παλιάς 55άρας 55MU6102 αρχίζει και μας αφήνει χρόνους. Έχω ψιλοκαταλήξει στις παρακάτω, αλλά ευπρόσδεκτη και οποιαδήποτε άλλη πρόταση. Samsung Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED QE55Q70B HDR (2022) | Skroutz.gr Samsung Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED QE55Q80B HDR (2022) | Skroutz.gr TCL Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD QLED 55C735 HDR (2022) | Skroutz.gr Το monitor θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για netflix, gaming (ps5, switch) και λιγότερο σαν TV. Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία (κατά το δυνατόν) και το budget να μείνει κάτω από τα 750€. Τέλος, σαν περίοδος αξίζει η αγορά TV, ή να κάνω υπομονή για μετά το καλοκαίρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Σχετικά είναι καλή περίοδος γίατι τωρα βγήκαν τα μοντέλα του 23 . Ίσως βγει καποία κλύτερη προσφορά ίσως όχι το καλοκαίρι. Απ τις τρεις εύκολα η q80b. Ανώτερη αρκετά φωτεινότητα απ τις αλλές δυο + local dimming για να διαχειριστεί καλύτερα αυτή τη φωτεινότητα. Αλλά διαβάζω για προβλήμτα στο σκρουτζ που σε βάζουν σε σκέψεεις. Επίσης οι Samsung έχουν 4 HDMI 2.1 ένω οι TCL 2 θύρες 2.1 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από alexzorb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Τα reviews του skroutz ειναι που με κρατάνε κι εμένα πίσω. Όσον αφορά το πλήθος των hdmi2.1 ports, είμαι καλυμμένος για την επόμενη 5ετία με τουλάχιστον 2 θύρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 εγω ημουν μεταξυ 60Β 80Β .τελικα πηρα την 60Β λογω κοστους.μια χαρα ειναι μεχρι τωρα μεταξυ 70Β 80Β θα διαλεγα την 80 γιατι ειναι full array και η διαφορα κοστους απο την 70 ειναι 30 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peragialos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, επειδή το θέμα είναι αρκετά σχετικό λέω να ρωτήσω εδώ. Σκέφτομαι να πάρω την Samsung qe43q60b. Όλα καλά με τα specs αλλά προσπαθώ να καταλάβω αν το ποσοστό αυτών που αναφέρουν καμμένη οθόνη (2) σε 21 αξιολογήσεις είναι πολύ υψηλό ή απλά αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα είναι πολύ περισσότεροι και απλά δεν ασχολούνται να κάνουν την αξιολόγηση και το ποσοστό των καμμένων οθονών τελικά είναι πολύ χαμηλό. Τι λέτε εσείς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Γενικά εκτιμώ όσους αφήνουν θετικά και μη reviews. Παρόλα αυτά, στο μυαλό μου φαντάζει πιο "εύκολο" κάποιος να αφήσει review όταν αντιμετωπίσει κάποιου είδους πρόβλημα, παρά όταν όλα πάνε "καλά". Συνεπως, δεν νομίζω οτι μπορείς να πάρεις actual statistics από εκεί για το fail rate του προϊόντος, παρά μόνο μια γενική εικόνα. Συνεχίζω να ειμαι μπερδεμένος εγώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospeter Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Στις 22/6/2023 στις 9:47 ΠΜ, Kapws είπε Γενικά εκτιμώ όσους αφήνουν θετικά και μη reviews. Παρόλα αυτά, στο μυαλό μου φαντάζει πιο "εύκολο" κάποιος να αφήσει review όταν αντιμετωπίσει κάποιου είδους πρόβλημα, παρά όταν όλα πάνε "καλά". Συνεπως, δεν νομίζω οτι μπορείς να πάρεις actual statistics από εκεί για το fail rate του προϊόντος, παρά μόνο μια γενική εικόνα. Συνεχίζω να ειμαι μπερδεμένος εγώ πάντως. Εγώ πήρα QE55Q70B (αν και πριν 4 μήνες που την πήρα είχε την ίδια τιμή με την QE55Q80B δηλαδή 799€ από μεγάλη αλυσίδα). Ο λόγος ήταν τα review του skroutz και ότι το πρόβλημα που αναφέρουν οι χρήστες (και είναι το ίδιο σε όλους) δεν καλύπτεται από την Samsung. Επειδή η QE55Q80B έχει local dimming (μέσω full array) το πρόβλημα που αναφέρουν (λωρίδες γκρι σαν σκιάσεις) βγάζει νόημα καθώς μάλλον δεν γίνεται καλός συγχρονισμός της φωτεινότητας στα dimming zones. Έτσι θυσίασα τα καλύτερα μαύρα του full array για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapws Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ισχυει.. Βγάζει νόημα σας λογική υπέρ της σειράς q70. H TCL είναι εκτός συζήτησης θεωρείτε? Αλήθεια, ποιος αναλαμβάνει το support της TCL στην Ελλάδα? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2023 από Kapws Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
golden33 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Συγγνήμυ που κάνω hijack για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Σαν τον Op ψάχνω και εγώ μία 55αρα απλά με τη διαφορά ότι θα δουλεύει πιο πολλές ώρες στα ακανάλια αντί για κονσόλα. Τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listener Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, golden33 είπε Συγγνήμυ που κάνω hijack για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Σαν τον Op ψάχνω και εγώ μία 55αρα απλά με τη διαφορά ότι θα δουλεύει πιο πολλές ώρες στα ακανάλια αντί για κονσόλα. Τι προτείνετε? Sony KD-55X89J στα 649 , με VA panel ,120Hz , Google tv και την καλύτερη επεξεργασία εικόνας για τηλεοπτικό . https://www.skroutz.gr/s/37882837/Sony-Smart-Τηλεόραση-55-4K-UHD-LED-KD-55X89JAEP-HDR-2021.html Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από listener 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα