Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, avacan23 είπε

Με ΦΠΑ η προσφορά ειδικά για iPhone είναι πολύ καλή. Βγαίνει το 14 προ στα 800 ευρώ 

πως ακριβώς βγαίνει το 14pro με ΦΠΑ στα 840 ευρώ, αφού έχει 1050ευρώ?

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όλες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό κανονικό καθεστώς Φ.Π.Α., σύμφωνα με το άρθρο 39 ν. 2859/2000, μπορούν να προμηθευτούν Smartphones, Tablets, Laptops ΕΙ και Gaming Κονσόλες, χωρίς να επιβαρυνθούν ΦΠΑ .do the math. Ας πούμε 800+ . Η προσφορά θα ναι και το πρώτο 10ημερο Ιουλίου νομίζω. Επίσης με την ξενερα που υπάρχει για το 15αρι που δεν θα χει πάλι αλλαγές πέρα από usb c ίσως κάποιος να γλιτώσει την αναμονή και να εκμεταλλευτεί την προσφορά Αφού  20% σε iPhone είναι καλή έκπτωση όπως και τα δώρα που δίνει σε Samsung 

Δημοσ.

Και εγώ ακουσα οτι τελειωνει 9/7

Ακομα δεν εχω καταλήξει αν ειναι καλή αγορά το 14 pro (εταιρικο χωρις το ΦΠΑ), ή θα ηταν καλυτερη φαση ένα πιο φτηνό 13 απλό ή ακόμα και ενα 12 (κατοχος 11 αυτή τη στιγμή).

Υποθέτω θα ακολουθήσουν και άλλες αλυσιδες με ξεστοκάρισμα εν οψη του Iphone 15, που ενδεχομενως να εχουν περισσότερη ποικιλία απο τις συσκευές που έχουν μεινει στη Vodafone

Δημοσ.
25 minutes ago, power_ran said:

Ακομα δεν εχω καταλήξει αν ειναι καλή αγορά το 14 pro (εταιρικο χωρις το ΦΠΑ), ή θα ηταν καλυτερη φαση ένα πιο φτηνό 13 απλό ή ακόμα και ενα 12 (κατοχος 11 αυτή τη στιγμή).

Υποθέτω θα ακολουθήσουν και άλλες αλυσιδες με ξεστοκάρισμα εν οψη του Iphone 15, που ενδεχομενως να εχουν περισσότερη ποικιλία απο τις συσκευές που έχουν μεινει στη Vodafone

Το 12 σιγουρα όχι με αυτή την διαφορά τιμής από το 13 (40 ευρώ ή όσο είναι για 128gb)

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα και τα 120hrz οθόνη τότε δε πας σε προ. Το 13 είναι ίδιο με το 14. Όποτε πας για 13 με τιμή 699 ευρώ - ΦΠΑ . 

• Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, Fulgore said:

πως ακριβώς βγαίνει το 14pro με ΦΠΑ στα 840 ευρώ, αφού έχει 1050ευρώ?

1050 / 1.24

έτσι υπολογίζεται χωρίς φόρο.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που αγορασε S23 Ultra 512gb να μας πει ποσο το εχει και αν δεχονται και αγορα χωρις ΦΠΑ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δειχνει καποια χρωματα διαθεσιμα σε 256GB αν δε κανω λαθος

https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/samsung-galaxy-s23-series/samsung-mblphsam-glx-s23ultra256gb5gdsblv/p-149792/?isStandalone=true&skuId=000001141010529004

Δεχονται αγορα χωρις ΦΠΑ - οχι μεσω e-shop - εαν εισαι νομιμος εκπρόσωπος και εχεις μαζι την απαραίτητη χαρτούρα που να το αποδεικνυει. Αν δεν υπαρχει το κινητο σε καταστημα, ζητας να σου το φερουν.

Επεξ/σία από power_ran
Δημοσ.
13 minutes ago, power_ran said:

Δειχνει καποια χρωματα διαθεσιμα σε 256GB αν δε κανω λαθος

https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/samsung-galaxy-s23-series/samsung-mblphsam-glx-s23ultra256gb5gdsblv/p-149792/?isStandalone=true&skuId=000001141010529004

Δεχονται αγορα χωρις ΦΠΑ - οχι μεσω e-shop - εαν εισαι νομιμος εκπρόσωπος και εχεις μαζι την απαραίτητη χαρτούρα που να το αποδεικνυει. Αν δεν υπαρχει το κινητο σε καταστημα, ζητας να σου το φερουν.

Αρα υποθετω το S23 Ultra 512gb με την αγορα χωρις ΦΠΑ θα πηγαινει περιπου στα 990 ευρω αν δε κανω λαθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Δηλαδή το Α54 που το έχει στα 398,99 πάει πιο κάτω με το 20%? Και εαν το πάρουμε χωρίς ΦΠΑ ακόμα πιο κάτω?

Τελική τιμή με την έκπτωση 398.99€

Με αποφορολογιση ναι θα πάει πιο κάτω 399/ 1.24 =322€

16 ώρες πριν, power_ran είπε

13 ναι και επάνω...

12 όχι 👎

Ξεστοκαρισμα δε θα γίνει... και δεν έχει γίνει έκπτωση σε Apple προϊόντα,όλες οι αλυσίδες τα εξαιρουν από τις προσφορές τους.

Επίσης σκέψου  ότι ακόμα πουλάει/πουλάνε  το 12αρι 😉

Επεξ/σία από terry308
  • Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, power_ran είπε

Πιθανον κοιτανε να διωξουν τα παλια. Οτι σου εγραψε ο @avacan23 αν δεν θες καμερες κ 120hz πας απλά στο standard 13 που εχει κ καλη αυτονομια κ ειναι σχεδον ιδιο με 14 πλην ουσιαστικά ram με ιδιο chip.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, merkon είπε

Υπαρχει καποιος που αγορασε S23 Ultra 512gb να μας πει ποσο το εχει και αν δεχονται και αγορα χωρις ΦΠΑ;

Ε;

Πόσο το έχει φαίνεται στο site...

Χωρίς ΦΠΑ αν κοπεί τιμολόγιο... ναι;

1047 το πήρα εγώ με τιμολόγιο 512

Δημοσ.
8 minutes ago, hountalass said:

Ε;

Πόσο το έχει φαίνεται στο site...

Χωρίς ΦΠΑ αν κοπεί τιμολόγιο... ναι;

1047 το πήρα εγώ με τιμολόγιο 512

Αυτο εννοω, αν καποιος μπορουσε να επιβεβαιωσει πως δεχονται τιμολογιο γιατι δεν ημουν σιγουρος.
Λογικο πρεπει να παιχτει παραγγελια γιατι δε βλεπω να υπαρχει διαθεσιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...