CleanthisD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 hour ago, achilles_g_ said: Ξέρουμε μέχρι πότε είναι η προσφορά?? Ένα σχόλιο σε site με προσφορές αναφέρει πως ισχύει μέχρι 9/7 χωρίς όμως να δίνει πηγή 1
kefalonitis2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 21 hours ago, fazer 1000 said: Στο σκρουτζ δεν ειναι παραεισαγωγης; οχι απαραιτήτα! ειναι σαν να λες ότι καταστήματα όπως Msystem, cosmodata, Websupplies δουλεύουν μονο με παραεισαγωγές.
Seldon68 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, Sebu είπε Στο σκρουτζ μπορει ο εμπορος που συμμετεχει στο market να πουλαει παραεισαγωγης, αυτο δεν μπορει να το ελεγξει και δεν το ελεγχει το skroutz δεν παρεχει assurance για αυτο. Καθως το skroutz ειναι ο παλιοτερος σχετικος παροχος "παρεχει" ενα καποιο assurance οτι ο εμπορος που συμμετεχει δεν ειναι ενας φαντομας που ανοιξε εταιρεια/μαγαζι χθες, θα κανει πυραμιδα 6-12 μηνες να μαζεψει λεφτα και ΦΠΑ και μετα θα εξαφανιστει. Ειναι θεμα δηλαδη αν ο καθε παροχος που παριστανει οτι ειναι market place λχ skroutz, bestprice, shopflix κτλ "φυγαδευει" και "φιλοξενει" λαμογια επιχειρησεις/μαγαζια απο τα οποια κινδυνευει ο καταναλωτης. Το skroutz εχει λιγο καλυτερο scrutiny στις συνεργασιες του ισως και λογω των ακριβοτερων πλεον fees οποτε τα "λαμογια" την κανουν/εχουν κανει για αλλου. Αν απευθυνεσαι σε εμενα ειμαι απλα χρηστης/πελατης οχι μετοχος ή υπαλληλος της καθε σκρουτζ. Σκεψου ομως αυτο που λες, και το Αμαζον ζηταει υπερογκα fees για τους προμηθευτες/vendors στο market place εναντι market place τυπου banggood ή Aliexpress. Το κανει γιατι σου παρεχει και καλυτερο quality of service το οποιο περιλαμβανει και ολα αυτα απο πισω που δεν φαινονται. Εσυ δεν ασχολεισαι γιατι κοιτας μονο τη χαμηλοτερη τιμη και τιποτα αλλο αλλα οπως εγραψα και νωριτερα το φθηνο κρεας το τρωνε τα σκυλια, το φθηνοτερο δεν ειναι παντα το καλυτερο ή παρεχει τις καλυτερες quality προδιαγραφες. Ειναι σαν να λες γιατι το Attica εχει υψηλα fees για να μπεις να στησεις βιτρινα/μαγαζι μεσα. Προφανως δεν θελει τον καθε πασα ενα μεσα στο Attica θελει να κρατησει ενα επιπεδο, ενα quality ενα value. Και το Attica market place ειναι απλα και με φυσικη υποσταση. Ως καταναλωτες μην ξεχναμε και μην παραβλεπουμε ποτέ το θεμα της ποιοτητας. Οποτε μας λες να ψωνιζουμε παντα απο το ακριβοτερο μαγαζι αφου η ακριβοτερη τιμη συνεπαγεται και "quality of service" και το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι κλπ. Για τα ιδια προιοντα παντα ,απλα αν τα ψωνιζεις απο διαφορετικο μαγαζι. Ποσο χρονων εισαι? Δεν το λεω ειρωνικα ,πραγματικα ειμαι περιεργος.
kefalonitis2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 10 minutes ago, Seldon68 said: Οποτε μας λες να ψωνιζουμε παντα απο το ακριβοτερο μαγαζι αφου η ακριβοτερη τιμη συνεπαγεται και "quality of service" και το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι κλπ. Για τα ιδια προιοντα παντα ,απλα αν τα ψωνιζεις απο διαφορετικο μαγαζι. Ποσο χρονων εισαι? Δεν το λεω ειρωνικα ,πραγματικα ειμαι περιεργος. Δεν διαβασα πουθενα οτι είπε "το ακριβότερο" απλά να είναι κάποιος υποψιασμένος με την χαμηλοτερη τιμή.
fazer 1000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, kefalonitis2023 είπε οχι απαραιτήτα! ειναι σαν να λες ότι καταστήματα όπως Msystem, cosmodata, Websupplies δουλεύουν μονο με παραεισαγωγές. δεν ειπα κατι, ερωτηση εκανα. Δεν μπορω να ξερω απο που προμηθευεται ο καθε εμπορος τα εμπορευματα του 🙂
M A T R I X Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Η Vodafone μου είπε ότι είναι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και όχι μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία.
Lshow Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Εχθες μπηκα σε καταστημα Vodafone με σκοπο να παρω το 14ProMax, δεν υπηρχε και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν και δεν μπορουν να παραγγειλουν. Στα 400μετρα παραπανω υπηρχε αλλο ενα καταστημα Vodafone και τους ρωτησα αν υπαρχουν σε εκεινο. Η απαντηση που πηρα ειναι οτι τα καταστηματα αυτα ειναι franchise οποτε δεν μπορουν να δουν αν υπαρχουν διαθεσιμα. Πηγα, εκανα την παραγγελια και θα το εχω σε δυο μερες. Οποτε γι αυτους που οντως θελουν να αγορασουν κατι, καντε τον κοπο και πηγαιντε σε καποιο αλλο καταστημα και πιθανον να εξυπηρετηθειτε. 1
hountalass Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Lshow είπε Εχθες μπηκα σε καταστημα Vodafone με σκοπο να παρω το 14ProMax, δεν υπηρχε και μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν και δεν μπορουν να παραγγειλουν. Στα 400μετρα παραπανω υπηρχε αλλο ενα καταστημα Vodafone και τους ρωτησα αν υπαρχουν σε εκεινο. Η απαντηση που πηρα ειναι οτι τα καταστηματα αυτα ειναι franchise οποτε δεν μπορουν να δουν αν υπαρχουν διαθεσιμα. Πηγα, εκανα την παραγγελια και θα το εχω σε δυο μερες. Οποτε γι αυτους που οντως θελουν να αγορασουν κατι, καντε τον κοπο και πηγαιντε σε καποιο αλλο καταστημα και πιθανον να εξυπηρετηθειτε. Κάτι τέτοιο έκανα και εγώ σε 5 καταστήματα της Θεσσαλονίκης Ανατολικά για s23 ultra. Θέλει τηλέφωνο η και mail για διαθεσιμότητα.
feelihipo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Στις 22/6/2023 στις 10:26 ΠΜ, giorgosaero είπε Ελπίζω να μην χρειαστείς πότε την εγγύση του καταστήματος (αν είναι ακόμη σε λειτουργεία) μετά τον πρώτο χρόνο. Σταματήστε αυτή τη καραμέλα επιτέλους, η διετης εγγύηση έχει ένα τεράστιο παράθυρο και οι μεγάλες αλυσίδες δεν την "τιμούν", πολύ απλά επειδή δεν στέκει
Fotia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Σε κάθε περίπτωση διαβάζουμε τους όρους συναλλαγής .. Οι μεγάλες αλυσίδες πάντως έχουν περισσότερες πιθανότητες να τηρήσουν κάτι από κάποιον μικρότερο ...
elias99 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 επίσης κάποιος να μας πει αν έχει καταφέρει εγγύηση δεύτερου έτος σε τιμολόγιο
GBorb Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Στις 21/6/2023 στις 1:17 ΜΜ, hant είπε Όχι Σκρουτζ , δες bestprice έχει καλύτερες τιμες Δεν ισχυει αυτο γενικα. Σε καποια λιγο καλυτερες τιμες σε καποια αλλα οχι. Μην μπερδευεσαι επειδη εχει τιμες χωρις ΦΠΑ
nektar73 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 13 minutes ago, GBorb said: Δεν ισχυει αυτο γενικα. Σε καποια λιγο καλυτερες τιμες σε καποια αλλα οχι. Μην μπερδευεσαι επειδη εχει τιμες χωρις ΦΠΑ Φίλε σε ότι έχω κοιτάξει έχει καλύτερες τιμές. Γενικά έχει καλύτερες λοιπόν στο θέμα του καταστήματος θέλει λίγο προσοχή.
avacan23 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Στα κεντρικά της Vodafone στο Χαλάνδρι στην αντιστασεως το κατάστημα είχε iPhone 14 pro και max. Τα s23 έχει δώρο 10.000 μίλια και το fold4 το ρολόι αξίας 220 ευρώ. Με ΦΠΑ η προσφορά ειδικά για iPhone είναι πολύ καλή. Βγαίνει το 14 προ στα 800 ευρώ 1
manwlis77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, avacan23 είπε Στα κεντρικά της Vodafone στο Χαλάνδρι στην αντιστασεως το κατάστημα είχε iPhone 14 pro και max. Τα s23 έχει δώρο 10.000 μίλια και το fold4 το ρολόι αξίας 220 ευρώ. Με ΦΠΑ η προσφορά ειδικά για iPhone είναι πολύ καλή. Βγαίνει το 14 προ στα 800 ευρώ 845 βγαινει αλλα και παλι ειναι πολυ καλα δεν υπαρχει πουθενα 845 σφραγισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα