Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gr234567 είπε

Δεν υπάρχει αντικαταβολή για αγορές άνω των 500€. Πληρωμή με κάρτα εννοείς.

Επεξ/σία από stefanidisg
Δημοσ.
19 hours ago, hant said:

Όχι Σκρουτζ , δες bestprice έχει καλύτερες τιμες

Καλύτερες τιμές,  χειρότερα καταστήματα... :)

10 minutes ago, stefanidisg said:

Όχι, ξέρω τι λέω, αντικαταβολή μετρητά.

Δύσκολο, είναι παράνομο. Λογικά θα πάρουν από το μαγαζί πριν την αποστολή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stefanidisg είπε

Αγορά από bestprice iPhone 14 pro 128gb σφραγισμένο με απόδειξη , στα 950 € , σε τρεις μέρες στα χέρια μου . Πολύ καλή εμπειρία. Και με αντικαταβολή. Σίγουρα θα ξανά αγοράσω πάλι.

Ελπίζω να μην χρειαστείς πότε την εγγύση του καταστήματος (αν είναι ακόμη σε λειτουργεία) μετά τον πρώτο χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.
On 21/06/2023 at 13:17, hant said:

Όχι Σκρουτζ , δες bestprice έχει καλύτερες τιμες

Κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο βεβαια μια "βρωμα" οτι αρκετα σαπακομαγαζα που δεν εχουν και τις καλυτερες των κριτικων ή φημη ή υποστηριξη την εχουν κανει με ελαφρα απο το skroutz και εχουν παρκαρει/φυγαδευτει στο bestprice μεχρι να σκασουν και απο εκει.

Προσωπικα και προκειμενου να εχω peace of mind ειδικα σε αγορες που αφορουν αγαθα που ισως απαιτηθει εν δυναμει εγγυηση σε Χ χρονια (λ.χ. ηλεκτρονικης φυσης και οχι παπουτσια/ρουχα) θα δωσω και κατι παραπανω στην τιμη αν ειναι να εχω καλυτερο after sales ή πιθανοτητα καλυτερης υποστηριξης.

Γιατι οτι γλιτωσεις τωρα απο την τιμη ισως το πληρωσεις αργοτερα σε ανυπαρκτο service ή/και ακομα χειροτερα σε αναγκη αγορας νεας συσκευης γιατί δεν θα υπαρχει service.

Ποσοι και ποσοι δεν την πατησαν στο παρελθον με παραεισαγωγες που τις αγορασαν πολυ φθηνοτερα μεν αλλα οταν χρειαστηκαν το εγχωριο service ο εν Ελλαδι εισαγωγεας/παροχος του service δεν τους καλυψε λογω της παραεισαγωγης? Και υποχρεωθηκαν σε αγορα νεου μονιτορ, κινητου κτλ?

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sebu είπε

Κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο βεβαια μια "βρωμα" οτι αρκετα σαπακομαγαζα που δεν εχουν και τις καλυτερες των κριτικων ή φημη ή υποστηριξη την εχουν κανει με ελαφρα απο το skroutz και εχουν παρκαρει/φυγαδευτει στο bestprice μεχρι να σκασουν και απο εκει.

Προσωπικα και προκειμενου να εχω peace of mind ειδικα σε αγορες που αφορουν αγαθα που ισως απαιτηθει εν δυναμει εγγυηση σε Χ χρονια (λ.χ. ηλεκτρονικης φυσης και οχι παπουτσια/ρουχα) θα δωσω και κατι παραπανω στην τιμη αν ειναι να εχω καλυτερο after sales ή πιθανοτητα καλυτερης υποστηριξης.

Γιατι οτι γλιτωσεις τωρα απο την τιμη ισως το πληρωσεις αργοτερα σε ανυπαρκτο service ή/και ακομα χειροτερα σε αναγκη αγορας νεας συσκευης γιατί δεν θα υπαρχει service.

Ποσοι και ποσοι δεν την πατησαν στο παρελθον με παραεισαγωγες που τις αγορασαν πολυ φθηνοτερα μεν αλλα οταν χρειαστηκαν το εγχωριο service ο εν Ελλαδι εισαγωγεας/παροχος του service δεν τους καλυψε λογω της παραεισαγωγης? Και υποχρεωθηκαν σε αγορα νεου μονιτορ, κινητου κτλ?

Στο σκρουτζ δεν ειναι παραεισαγωγης;

Δημοσ.

Εγώ πάντως για s23 ultra που ψάχνω Θεσσαλονίκη, έχω πάρει σε 5 ή 6 καταστήματα Ανατολικά και κανείς δεν έχει διαθέσιμο. Μόνο με παραγγελία!

Δημοσ.

Iphone 13 μόνο σε λευκά βρίσκω. Αν εντοπίσει κανείς στην Αθήνα άλλο χρώμα ας το γράψει.

Δε νομίζω ότι αξίζει +100 ευρώ για το 14 ( εκεί υπάρχουν χρώματα)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Sebu είπε

Κυκλοφορει και αλλη μια φημη οτι το σκρουτζ ζηταει υπερογκα ποσα απο τα καταστηματα που ειναι στην πλατφορμα της και ετσι πολλα καταστηματα την εκαναν απο το σκρουτζ και κατοικοεδρευουν στο bestprice και για να ανακοψει αυτη την ταση το σκρουτζ εχει βγαλει διαφορα τρολ στο διαδικτυο που κακολογουν το bestprice και τα καταστηματα που βρισκονται στην πλατφορμα του.

Εχεις ακουσει τιποτα?

• Like 6
Δημοσ.

Παιδιά ωραία όλα αυτά αλλά είναι τέρμα άσχετα με το εδώ θέμα που αφορά προσφορές συγκεκριμένα από Vodafone κυρίως σε iphone.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, fazer 1000 said:

Στο σκρουτζ δεν ειναι παραεισαγωγης;

Στο σκρουτζ μπορει ο εμπορος που συμμετεχει στο market να πουλαει παραεισαγωγης, αυτο δεν μπορει να το ελεγξει και δεν το ελεγχει το skroutz δεν παρεχει assurance για αυτο.

Καθως το skroutz ειναι ο παλιοτερος σχετικος παροχος "παρεχει" ενα καποιο assurance οτι ο εμπορος που συμμετεχει δεν ειναι ενας φαντομας που ανοιξε εταιρεια/μαγαζι χθες, θα κανει πυραμιδα 6-12 μηνες να μαζεψει λεφτα και ΦΠΑ και μετα θα εξαφανιστει.

Ειναι θεμα δηλαδη αν ο καθε παροχος που παριστανει οτι ειναι market place λχ skroutz, bestprice, shopflix κτλ "φυγαδευει" και "φιλοξενει" λαμογια επιχειρησεις/μαγαζια απο τα οποια κινδυνευει ο καταναλωτης. Το skroutz εχει λιγο καλυτερο scrutiny στις συνεργασιες του ισως και λογω των ακριβοτερων πλεον fees οποτε τα "λαμογια" την κανουν/εχουν κανει για αλλου.

11 hours ago, Seldon68 said:

Κυκλοφορει και αλλη μια φημη οτι το σκρουτζ ζηταει υπερογκα ποσα απο τα καταστηματα που ειναι στην πλατφορμα της και ετσι πολλα καταστηματα την εκαναν απο το σκρουτζ και κατοικοεδρευουν στο bestprice και για να ανακοψει αυτη την ταση το σκρουτζ εχει βγαλει διαφορα τρολ στο διαδικτυο που κακολογουν το bestprice και τα καταστηματα που βρισκονται στην πλατφορμα του.

Εχεις ακουσει τιποτα?

Αν απευθυνεσαι σε εμενα ειμαι απλα χρηστης/πελατης οχι μετοχος ή υπαλληλος της καθε σκρουτζ.

Σκεψου ομως αυτο που λες, και το Αμαζον ζηταει υπερογκα fees για τους προμηθευτες/vendors στο market place εναντι market place τυπου banggood ή Aliexpress. Το κανει γιατι σου παρεχει και καλυτερο quality of service το οποιο περιλαμβανει και ολα αυτα απο πισω που δεν φαινονται.

Εσυ δεν ασχολεισαι γιατι κοιτας μονο τη χαμηλοτερη τιμη και τιποτα αλλο αλλα οπως εγραψα και νωριτερα το φθηνο κρεας το τρωνε τα σκυλια, το φθηνοτερο δεν ειναι παντα το καλυτερο ή παρεχει τις καλυτερες quality προδιαγραφες.

Ειναι σαν να λες γιατι το Attica εχει υψηλα fees για να μπεις να στησεις βιτρινα/μαγαζι μεσα. Προφανως δεν θελει τον καθε πασα ενα μεσα στο Attica θελει να κρατησει ενα επιπεδο, ενα quality ενα value. Και το Attica market place ειναι απλα και με φυσικη υποσταση.

Ως καταναλωτες μην ξεχναμε και μην παραβλεπουμε ποτέ το θεμα της ποιοτητας.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...