Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το youtube έχει πάνω από 51.000.000 active κανάλια και περίπου 122.000.000 active users ανά μέρα,

Αctive καναλι εννοεις οταν ο χρηστης εχει ανεβασμενα βιντεο? Κι εγω λοιπον ειμαι ενας απο αυτους τους... καναλαρχες, και active user, καθημερινος οπως σου ειπα ηδη. Αλλα νομιζα οτι οι "creators" που ανεφερες ηταν κατι διαφορετικο. 

18 ώρες πριν, insoholic είπε

Το youtube έχει το dislike button
image.png.4126f5f6fde142ddee328428caf6701e.png

απλά δεν φαίνεται το πλήθος των dislikes. 
Ίσως στους δημιουργούς του βίντεο να δίνεται τέτοια πληροφορία...

Οχι, δεν δινεται καμια πληροφορια.

18 ώρες πριν, duende είπε

δεν ισχυει αυτο που λες

δες ενα παραδειγμα εδω, απο τα πολλα

https://www.skroutz.gr/shop/5213/3dmall

"Το κατάστημα λειτουργεί διαδικτυακά μόνο μέσω Skroutz"

https://3dmall.gr/

κανονικοτατο eshop

μας δουλευουν

μηπως εννοει οτι η αποκλειστικη μεσω skroutz  λειτουργια αφορα μονο το συγκεκριμενο πρoς πωληση ειδος?

12 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Μαν μου,πολυ φιλικα,αν δεν ξερεις ουτε αυτο,καλο ειναι να μην εχεις γνωμη επι του θεματος.

Δεν το καταλαβες απο το οτι δεν ηξερε καν οτι υπαρχει ακομα το κουμπι;

οχι παλι αρες-μαρες κουκουναρες, το θεμα συζητηθηκε και εξαντληθηκε

10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Η δυνατότητα της αρνητικής αξιολόγησης υπάρχει. Και αυτή προσφέρεται με την απόφαση της εταιρείας να εγγραφεί σε google η κανένα skroutz, αποδέχεσαι ότι θα φας και αρνητική κριτική. 

Την απόφαση του δικαστηρίου δεν μπορούμε να την γνωρίζουμε εφόσον δεν γνωρίζουμε την κριτική που γράφτηκε. Παρόλα αυτά, στο παράδειγμα της κριτικής όπως την έγραψα εγώ, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα κι ας χτυπιέται όσο θέλει η εταιρεία, ακομα και να αποδείξει την οικονομική ζημιά που υπέστη, αυτα είναι μέσα στα πλαίσια του ρίσκου του επιχειρειν. 

Κακα τα ψέμματα, οι χρήστες χρειάζονται οδηγό για το πως να γράφουν τις κριτικές και να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Τώρα αν υπάρχει ο φόβος της μηνησης και αγωγής, γραφεις από net café και απο vpn με άσχετο όνομα επώνυμο και τέλος. 

Η δυνατοτητα υπαρχει, αλλα πως ο αλλος ελευθερα να αξιολογησει αρνητικα οταν ξερει οτι μπορει να βρεθει κατηγορουμενος?

Στο παραδειγμα που ανεφερες και σε καθε παραδειγμα, δε μπορει ο οποιοσδηποτε να κανει το δικαστη και να παρει θεση υπερ του ενος ή υπερ του αλλου. Μονο τα αρμοδια οργανα μπορουν να το κανουν αυτο και με επισημες αποφασεις.

Γινεται ανωνυμη κριτικη? δε ζητανε τα στοιχεια σου και την αποδειξη αγορας? Σκεψου να εχεις εσυ μια εταιρια και να πουλας πραγματα, και να στειλει μια ανταγωνιστρια εταιρια 30 ανωνυμους να γραψουν οτι πρεπει να σε αποφυγουν γιατι εισαι κακοτοπια κλπ😄

Επεξ/σία από rus
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, rus είπε

Φυσικά και δίνεται.

Έχεις μπει ποτέ στο youtube studio να δεις τα analytics σου? Μάλλον όχι αλλιώς θα  ήξερες ότι αυτό που έγραψες δεν ισχύει. Σου δίνει ένα κάρο από πληροφορίες σχετικά με τα βίντεό σου και όχι μόνο τα dislikes.

Μπορείς να δεις πχ τα dislikes χωρίς να έχεις κάποιο πρόσθετο (addon). Και θα σου ξαναπω ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχεις ιδέα από το αντικείμενο. Φιλικά.

Ένα παράδειγμα, πήγα τον κέρσορα πάνω στο πρώτο βίντεο και σου δείχνει και τα dislikes

ld.jpg.d7b8575b26fdfc090d9c38e254534081.jpg

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
6 ώρες πριν, rus είπε

Αctive καναλι εννοεις οταν ο χρηστης εχει ανεβασμενα βιντεο? Κι εγω λοιπον ειμαι ενας απο αυτους τους... καναλαρχες, και active user, καθημερινος οπως σου ειπα ηδη. Αλλα νομιζα οτι οι "creators" που ανεφερες ηταν κατι διαφορετικο. 

μηπως εννοει οτι η αποκλειστικη μεσω skroutz  λειτουργια αφορα μονο το συγκεκριμενο πρoς πωληση ειδος?

Η δυνατοτητα υπαρχει, αλλα πως ο αλλος ελευθερα να αξιολογησει αρνητικα οταν ξερει οτι μπορει να βρεθει κατηγορουμενος?

Στο παραδειγμα που ανεφερες και σε καθε παραδειγμα, δε μπορει ο οποιοσδηποτε να κανει το δικαστη και να παρει θεση υπερ του ενος ή υπερ του αλλου. Μονο τα αρμοδια οργανα μπορουν να το κανουν αυτο και με επισημες αποφασεις.

Γινεται ανωνυμη κριτικη? δε ζητανε τα στοιχεια σου και την αποδειξη αγορας? Σκεψου να εχεις εσυ μια εταιρια και να πουλας πραγματα, και να στειλει μια ανταγωνιστρια εταιρια 30 ανωνυμους να γραψουν οτι πρεπει να σε αποφυγουν γιατι εισαι κακοτοπια κλπ😄

Στο google όχι. Στο skroutz υπάρχει κάποια δικλειδα, αλλά εκεί μιλάμε μόνο για μαγαζια που αγοράζεις προϊόντα όχι γενικά. 

Στο google άμα σχολιάσεις εστιατόριο ότι το φαγητό που ήρθε σε εσένα δεν σου αρεσε. Ηταν ώμο το κρέας, ζήτησες αλλαγη και αυτή έγινε η δεν έγινε. Δεν παίζει να σου κάνει τίποτα το δικαστήριο, είναι προσωπική άποψη και έχεις δικαίωμα να την γράψεις, δεν στο απαγορεύει κανένας.

Αν γράψεις όμως, το μαγαζί σερβίρει ωμά κρέατα και χαλασμένα, δηλαδή γενίκευση, εκεί ναι θα έχεις κυρώσεις.

Στο skroutz δεν μου έχει τύχει να έχω αρνητική εμπειρία από κάποιους ώστε να μπω στο τρυπακι να σκεφτώ και να γράψω κάτι. Απλά παραγγέλνεις, πληρώνεις και περιμένεις την παραλαβή. 

Στο google, έχω σχολιάσει προσεκτικά μερικά μαγαζιά. Σε ένα πχ που παλιά αγόραζα κάθε μέρα σφολιατοειδη, ήτανε ωραία, μετά από χρόνια όμως το κόψαμε τελείως γιατί ήταν σκατα αυτά που έφτιαχναν. Μπήκα και έγραψα εν ολίγοις αυτή την ιστορία, ότι  επειδή πλέον δεν μας αρέσουνε καθόλου τα προϊόντα τους έχουμε σταματήσει να αγοράζουμε από το εν λόγω μαγαζί και ελπίζουμε αν βελτιωθουν στο μέλλον να μας έχουν πάλι πελάτες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, rus είπε

Εδω δεν ηξερες οτι υπαρχει ακομα το dislike button στο youtube,αλλα κατα τα αλλα λεω αρες μαρες κουκουναρες και το θεμα εξαντληθηκε.

Τα ιδια που ελεγες και παραπανω,επειδη δεν ηξερες τι αλλο να πεις.

Μπαινεις σε λιστα αγνοησης απο εδω και περα.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Nabuko είπε

Φυσικά και δίνεται.

Έχεις μπει ποτέ στο youtube studio να δεις τα analytics σου? Μάλλον όχι αλλιώς θα  ήξερες ότι αυτό που έγραψες δεν ισχύει. Σου δίνει ένα κάρο από πληροφορίες σχετικά με τα βίντεό σου και όχι μόνο τα dislikes.

Μπορείς να δεις πχ τα dislikes χωρίς να έχεις κάποιο πρόσθετο (addon). Και θα σου ξαναπω ότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχεις ιδέα από το αντικείμενο. Φιλικά.

Αν δεν εχω εγω που ασχολουμαι με το αντικειμενο ποιος εχει, εσυ που απλα μπουρδολογεις για να σκοτωσεις την ωρα σου? (φιλικα παντα) Για τα dislikes ειπαμε, δεν εχουν αξια. Απο τη στιγμη που δε μπορεις να τα δεις δε τα βαζεις κιολας, οποτε οι σχετικες πληροφοριες ειναι απλα μουφα.

17 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Εδω δεν ηξερες οτι υπαρχει ακομα το dislike button στο youtube,αλλα κατα τα αλλα λεω αρες μαρες κουκουναρες και το θεμα εξαντληθηκε.

Πότε συνεβη αυτο, στον υπνο σου ή στο ξυπνιο σου? Οχι αλλες αρλουμπες απο σενα, εχεις γινει εκτος απο προσβλητικος και κουραστικος

17 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Μπαινεις σε λιστα αγνοησης απο εδω και περα.

Ελπιζω να κρατησεις την υποσχεση σου και να μη ξαναενοχλησεις. Ξαναελα οταν μαθεις να κανεις πολιτισμενο διαλογο

18 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Στο google άμα σχολιάσεις εστιατόριο ότι το φαγητό που ήρθε σε εσένα δεν σου αρεσε. Ηταν ώμο το κρέας, ζήτησες αλλαγη και αυτή έγινε η δεν έγινε. Δεν παίζει να σου κάνει τίποτα το δικαστήριο, είναι προσωπική άποψη και έχεις δικαίωμα να την γράψεις, δεν στο απαγορεύει κανένας.

ναι, αλλα δε μιλαμε για εστιατορια. Ανεφερα συγκεκριμενο περιστατικο, στα πλαισια του κοινωνικου τουρισμου  μια οικογενεια πηγε διακοπες, εμεινε δυσαρεστημενη απο τη φιλοξενια της στο ξενοδοχειο που διαλεξε, εκανε αρνητικη κριτικη και εφαγε μηνυση με απαιτηση για χρηματικη αποζημιωση.

Επεξ/σία από rus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...