Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 hours ago, StamTheMan said:

Αυτο παντως επανερχεται ανετα με ενα add on.

4 hours ago, cthulhucarbide said:

Κι εγώ το χρησιμοποιώ αλλά το να λέμε ότι "επανέρχεται άνετα" είναι λίγο τραβηγμένο. Κάτι πού φαίνεται εύκολα διαβάζοντας πώς λειτουργεί. 

Sorry για το off topic. 

Screenshot_20230622_100452_Kiwi Browser.jpg

Επεξ/σία από ifollowrivers
  • Like 2
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@nikoskola Την αρνητική κριτική την έγραψες στο Προϊόν ή στο κατάστημα.

Δεν μπορεί να φέρει την απόλυτη ευθύνη το κατάστημα για το προϊόν. Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα φέρει νομική ευθύνη να στο αντικαταστήσει με ένα λειτουργικό προϊόν. Αν λοιπόν το παραπάνω το έγραψες στο κατάστημα, φυσικά χρειάζεται επαναδιατύπωση.

Αν δεν ήταν συσκευασμένο σωστά το προϊόν φυσικά φέρει ευθύνη το κατάστημα και δεν νομίζω ότι εκεί υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Τέλος όταν το skroutz ζητάει επαναδιατύπωση, αναγράφει και τους λόγους. Όπως φαίνεται παρακάτω:

image.png.88a4ddabef2eaba126e5032ff66ffe28.png

Και λάθη γίνονται, άνθρωποι είναι πίσω από αυτό. Ακούνε;

image.png.d4ea4774d59ae8fad130d138db4a72b8.png

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, rus είπε

αυτο θα μου επιτρεπει να βαζω dislikes, που ομως θα τα βλεπω μόνο εγω? 😄

τουλάχιστον θα σου θυμίζει ότι δεν σου άρεσε για να μην το ξαναδείς 😕

Δημοσ.
12 ώρες πριν, rus είπε

Διαβασα προσφατα οτι καποιος εκανε αρνητικη αξιολογηση σε ενα ξενοδοχειο που ειχε παει για διακοπες με την οικογενεια του, και μετα το ξενοδοχειο του εκανε αγωγη για δυσφημιση και του ζηταει εκατονταδες χιλιαδες ευρω αποζημιωση.

Γενικα το συστημα των αξιολογησεων, οπου και να συμβαινει, ειναι ασοβαρο. Δε μπορεις να ξερεις αν μια κριτικη ειναι βαλτή.

τι εννοεις? δεν υπαρχουν πλεον dislikes στα βιντεο του utube.

Ναι μπορεί να συμβεί. Θέλει πολύ προσοχή τι θα γράψεις και το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές από το insomnia την διαφορά μεταξύ παράθεσης γεγονότων προσωπικής άποψης και δυσφήμησης. Εάν έχεις κάνει παράθεση γεγονότων, ότι και να σου κάνει το ξενοδοχείο δεν θα έχει συνέπειες. 

Δημοσ.

Οταν θες να δεις κριτικες, κοιτας παντα τις αρνητικες και μονο αυτες που εχουν γραψει σχολιο σοβαρο.

Κριτικες του στυλ "χαλια το φαι" δεν εχουν κανενα νοημα και αξια.

• Like 5
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ifollowrivers είπε

Κι εγώ το χρησιμοποιώ αλλά το να λέμε ότι "επανέρχεται άνετα" είναι λίγο τραβηγμένο.

δε σε καταλαβα μαν μου.

Εγω εβαλα ενα προσθετο στον chrome,με ενα κλικ,μπακαλιστικα :P

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Κριτικες του στυλ "χαλια το φαι" δεν εχουν κανενα νοημα και αξια.

Και εκεί ακριβώς είναι που μπορεί να φάει αγωγή κάποιος. Θα μπορούσε να γράψει, παράγγειλα αυτά κι αυτά αλλά το φαγητό δεν μας άρεσε. 

Δημοσ.
1 hour ago, StamTheMan said:

δε σε καταλαβα μαν μου.

Εγω εβαλα ενα προσθετο στον chrome,με ενα κλικ,μπακαλιστικα :P

Man μου, στο screenshot που έκανα επισύναψη,  αναγράφεται από το faq της επίσημης σελίδας ο τρόπος λειτουργίας αυτού του extension. Pretty much είναι κάπως πλασματικά τα δεδομένα που χρησιμοποιεί/παρουσιάζει αφού το επίσημο dislike API έχει καταργηθεί. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, rus είπε

αυτο θα μου επιτρεπει να βαζω dislikes, που ομως θα τα βλεπω μόνο εγω? 😄

και όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν Revanced και άλλα συναφή. Εκτός αν είσαι τίποτα περίεργος και πληρώνεις Youtube Premium. 😛

crowdsourced data εν ολίγοις τα λέμε στο χωριό μου

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ.

μιας και μιλαμε για σκρουτζ, εχετε παρατηρησει οτι ολο και περισσοτερο στα αποτελεσματα πολλα μαγαζια τα βγαζει οτι και καλα λειτουργουν μονο μεσω σκρουτζ και δε σου δινει αλλη επιλογη αγορας, ενω με μια απλη αναζητηση βλεπεις οτι εχουν κανονικο site και μπορεις να αγορασεις απευθειας απο εκει? δεν ειναι λιγο απατη?

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, duende είπε

μιας και μιλαμε για σκρουτζ, εχετε παρατηρησει οτι ολο και περισσοτερο στα αποτελεσματα πολλα μαγαζια τα βγαζει οτι και καλα λειτουργουν μονο μεσω σκρουτζ και δε σου δινει αλλη επιλογη αγορας, ενω με μια απλη αναζητηση βλεπεις οτι εχουν κανονικο site και μπορεις να αγορασεις απευθειας απο εκει? δεν ειναι λιγο απατη?

Δεν το έχω παρατηρήσει. Μέχρι στιγμής έχω βρει μαγαζιά μόνο με συναλλαγή από την σελίδα χωρίς να έχουν δική τους ξεχωριστή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, duende είπε

Μπορεί τα καταστήματα να μην συμμετέχουν ως partners με το δικό τους eshop αλλά μόνο μέσα από το καλάθι

Καλά στο skroutz οι θετικές παίζει να μην περνάνε καν αξιολόγηση, γράφει ο άλλος στο σαμπουάν ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΣΠΙΝΤΕΞ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και δεν το κόβουν δλδ τι να πω 

Επεξ/σία από Kastriot
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...