Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν επιτρεπεται σχολιασμος αλλου site κλειδωστε παρακαλω το Post μου.αγορασα λοιπον μια συρταριερα απο εκει μεσω skroutz,οχι κατευθιαν απο μαγαζι και δεν εμεινα ευχαριστημενος.εγραψα για αυτο μια αρνητικη κριτικη και σημερα μου την κατεβασαν λεγοντας οτι χρειαζεται επαναδιατυπωση.δεν νομιζω οτι παραβιασα καποιον απο τους ορους και τις προυποθεσεις των σχολιων.....η αξιολογηση μου ειναι  : ((μετρια ποιοτητα,οδηγιες ετσι και ετσι,τα κομματια δεν ηταν αριθμημενα και ελειπε και μια βιδα.το χειροτερο ομως ηταν η συσκευασια που αποτελουνταν  μονο απο ενα λεπτο χαρτοκιβωτιο χωρις κανενα γεμισμα για προστασια.εννοειται ηρθε με χτυπημενο κομματι αλλα παλι καλα που δεν ηταν ολο διαλυμενο ...))

• Like 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikoskola είπε

εγραψα για αυτο μια αρνητικη κριτικη και σημερα μου την κατεβασαν λεγοντας οτι χρειαζεται επαναδιατυπωση.

Ναι, με το επαναδιατύπωση εννοούν να γράψεις ότι έμεινες απόλυτα ευχαριστημένος από το μαγαζί, πόσο εκπληκτικό είναι το προϊόν, πολύ προσεγμένα συσκευασμένο και απίστευτη ταχύτητα παράδοσης. Και 5 αστέρια. Μετά θα την ανεβάσουν σίγουρα.

• Like 11
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikoskola είπε

αν δεν επιτρεπεται σχολιασμος αλλου site κλειδωστε παρακαλω το Post μου.αγορασα λοιπον μια συρταριερα απο εκει μεσω skroutz,οχι κατευθιαν απο μαγαζι και δεν εμεινα ευχαριστημενος.εγραψα για αυτο μια αρνητικη κριτικη και σημερα μου την κατεβασαν λεγοντας οτι χρειαζεται επαναδιατυπωση.δεν νομιζω οτι παραβιασα καποιον απο τους ορους και τις προυποθεσεις των σχολιων.....η αξιολογηση μου ειναι  : ((μετρια ποιοτητα,οδηγιες ετσι και ετσι,τα κομματια δεν ηταν αριθμημενα και ελειπε και μια βιδα.το χειροτερο ομως ηταν η συσκευασια που αποτελουνταν  μονο απο ενα λεπτο χαρτοκιβωτιο χωρις κανενα γεμισμα για προστασια.εννοειται ηρθε με χτυπημενο κομματι αλλα παλι καλα που δεν ηταν ολο διαλυμενο ...))

Σβήσε το "αλλά πάλι καλά που δεν ήτανε όλο διαλυμένο", και το "το χειρότερο ομως" και έτσι η κριτική σου γίνεται απλή παράθεση γεγονότων και ανέβασε τη ξανά κ θα δεις. 

• Like 12
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Σβήσε το "αλλά πάλι καλά που δεν ήτανε όλο διαλυμένο", και το "το χειρότερο ομως" και έτσι η κριτική σου γίνεται απλή παράθεση γεγονότων και ανέβασε τη ξανά κ θα δεις. 

τα εσβησα μολις τωρα,για να δουμε..στις οδηγιες βεβαια λεει αυτο: Περίγραψε την εμπειρία που αποκόμισες από τη χρήση του προϊόντος και απόφυγε την απλή αναφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

Αν ηταν θετικη και κακογραμμενη μια χαρα θα ηταν πανω...

• Like 7
Δημοσ.

Έχω βάλει αρκετές αρνητικές σε προϊόντα χωρίς να μου αρνηθούν καμία. Το πιο «ακραίο» που συνάντησα (που καλό ήταν, δε το λέω για κακό) ήταν μου ζήτησαν απόδειξη αγοράς για μία αγορά που δεν είχε γίνει από το Skroutz, ώστε να μπει ως «επιβεβαιωμένη αγορά».

Όσο παραθέτεις μόνο γεγονότα και χαρακτηριστικά, χωρίς προσωπική γνώμη, ή κάποια εικασία, τις εγκρίνουν. Δηλαδή όσο η κριτική σου είναι αξιόλογη.

;)

• Thanks 2
Δημοσ.

Κι εγώ έχω ανεβάσει κριτικές αρνητικές μέσα σε προϊόντα, όχι σε κατάστημα. Έχουν ανέβει όλες κανονικά. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nikoskola είπε

Η εμπειρία σου ειναι ο λόγος που σταμάτησα να αξιολογώ καταστήματα και προϊόντα στο σκρουτζ.

Πλέον αν θέλω να αφήσω αξιολόγηση μόνο μέσω google.

• Like 2
Δημοσ.

Γραψε την κριτικη σου αυτουσια στον πωλητη μεσω google, και προσθεσε και οτι τη γραφεις εδω διοτι το σκρουτζ τη λογοκρινε.

• Like 1
Δημοσ.

Ποπό "κριτικές"! Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, οι εταιρίες διαπιστώνουν ότι μάλλον σε μερικές περιπτώσεις κακό τους κάνουν για αυτό χρησιμοποιούν διαφοεα τεχνάσματα για να τις κάνουν όσο πιο παραπλανητικές γίνεται. Πχ.

1. Το YouTube καταργεί το dislike button.

2. Στο Booking μπορείς να δώσεις κριτική και βαθμολογία μόνο σε ξενοδοχεία που έχεις μείνει. Σού έρχεται με το πέρας της διαμονής, μετά από λίγες μέρες email με link για να δώσεις βαθμολογία. Βρίσκω λοιπόν ένα ακριβό και με τέλειες βαθμολογίες ξενοδοχείο και το κλίνω. Πάμε από εκεί και ήταν όλα χάλια και βρώμικα. ΑΠΑΙΣΙΟ. Πραγματικά έχω μείνει σε ΠΑΡΑ πολλά ξενοδοχεία λόγω δουλειάς και αυτό ήταν το χειρότερο. Βλέπω στο Google και εκεί είχε μόνο κακές βαθμολογίες (από τότε κοιτάω βαθμολογίες μόνο από εκεί). Με το πέρας λοιπόν της διαμονής μου, περιμένω να μου έρθει το email για να κράξω στο booking! Το email δεν ήρθε ποτέ! Προφανώς αυτό το ξενοδοχείο έχει φάει πολύ κράξιμο και το καλύπτει η Booking και καλά από review bombing or something (όλες οι άλλες κριτικές μου στο Booking ήταν από 4 έως 5 αστεράκια, είμαι εύκολος άνθρωπος). Έκτοτε ξέρω να μην ξανά εμποδτρυτω review του Booking!

3. Οι κριτικές στο efood. Εκεί που μπορούσες να γράψεις ολόκληρη παράγραφο τώρα έδειξε μόνο να βάλεις αστεράκια σε διάφορες κατηγορίες, κάτι που για μένα δε βοηθάει καθόλου και παραπαλανει.  Όχι τίποτα άλλο, αλλά μού άρεσε να διαβάζω κριτικές για φαγάδικα της περιοχής μου και να λέω από μέσα μου "ποπό ρε μλκ όντως έτσι είναι" και να γελάω μόνος μου. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβασα προσφατα οτι καποιος εκανε αρνητικη αξιολογηση σε ενα ξενοδοχειο που ειχε παει για διακοπες με την οικογενεια του, και μετα το ξενοδοχειο του εκανε αγωγη για δυσφημιση και του ζηταει εκατονταδες χιλιαδες ευρω αποζημιωση.

Γενικα το συστημα των αξιολογησεων, οπου και να συμβαινει, ειναι ασοβαρο. Δε μπορεις να ξερεις αν μια κριτικη ειναι βαλτή.

3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Αυτο παντως επανερχεται ανετα με ενα add on.

τι εννοεις? δεν υπαρχουν πλεον dislikes στα βιντεο του utube.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
15 ώρες πριν, thant είπε

Η εμπειρία σου ειναι ο λόγος που σταμάτησα να αξιολογώ καταστήματα και προϊόντα στο σκρουτζ.

Πλέον αν θέλω να αφήσω αξιολόγηση μόνο μέσω google.

Αντιθέτως, εμένα μου κατέβασαν απο Google και ποτέ απο Skroutz. Άσε που στο Google οι γνωστοί των αξιολογούμενων κάνουν report και μένουν πολλές φορές μονο θετικές κριτικές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...