andreas1gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δεν έχω την ταυτότητα… Δεν θέλω να βγάλω νέα ταυτότητα… Δεν θέλω να την κατεβάσω ψηφιακά στο κινητό μου με μερικά κλικ… Στο τέλος θα διαβάζουμε για το ανάλγητο κακό Ελληνικό κρατικοδίαιτο κράτος… 5 1
dtzgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 23 λεπτά πριν, greekfragma είπε λογικά θα έρθει να γκρινιάξει που δε την άφησαν να δώσει και διπλωματικές εξετάσεις υπουργείου χωρίς ταυτότητα. Μην παίρνεις όρκο. Είναι εξίσου πιθανό μέσω αυτών των εξετάσεων να τη δεις τελικά σε κάποιο υπουργείο -- όπου θα πας για επείγουσα υπόθεσή σου -- να σου σκοτίζει τα ούμπαλα για "γραφειοκρατικές παραλήψεις", ή πχ ότι λείπει ο τόνος από μια λέξη... 2
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Δεν έχω την ταυτότητα… Δεν θέλω να βγάλω νέα ταυτότητα… Δεν θέλω να την κατεβάσω ψηφιακά στο κινητό μου με μερικά κλικ… Στο τέλος θα διαβάζουμε για το ανάλγητο κακό Ελληνικό κρατικοδίαιτο κράτος… Δεν ειναι πρώτη φορά που ανοίγουν τέτοια thread να λένε ότι έχασαν την ταυτότητα και όταν τους λένε για να την περάσουν στο κινητό λένε δεν έχουν κωδικούς taxis δεν μπορούν από εκεί κτλ. Επίτηδες έχω φτιάξει αυτούς τους κωδικούς για να τους θυμάμαι απέξω.
esertas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Επίτηδες έχω φτιάξει αυτούς τους κωδικούς για να τους θυμάμαι απέξω. Εγώ έχω κάνει μια επαφή στο κινητό που την λέω στοιχεία μου. Έχω τα στοιχεία μου όλα εκεί. Και πάντα φυσικά μαζί μου.
Nabuko Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, mariannapapad είπε ειναι να δωσω διπλωματικες εξετασεις στο υπουργειο πολιτισμου Ηθοποιός?
mariannapapad Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, greekfragma είπε δε καταλαβαίνω γιατί απορείτε. αγοράζει χωρίς απόδειξη για σκόντο στη τιμή αλλά μετά γκρινιάζει που ο μαγαζάτορας δε δέχεται επιστροφή χωρίς απόδειξη. λογικά θα έρθει να γκρινιάξει που δε την άφησαν να δώσει και διπλωματικές εξετάσεις υπουργείου χωρίς ταυτότητα. σε κάνα μήνα θα έχει θρεντ οτι δε την αφήνουν να πετάξει με αεροπλάνο αν δεν έχει το εισητήριο. και γιατι να γκρινιαξω? το ξερω οτι φταιω εγω, τελευταια στιγμη εψαχνα για την ταυτοτητα, δεν περιμενα να την χασω.. οχι δεν θα γκρινιαξω, μαλλον θα κλαιω για ενα μηνα για την βλακεια μου.. αυριο το πρωι δινω, ΑΑΝ θα με αφησουν.. θα δειξω την φωτοτυπια και οτι γινει... περιμενω να γινουν τα χειροτερα.. 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Ηθοποιός? οχι για καθηγητρια χορου θα δωσω, θα ειναι και οι δασκαλοι απο τη σχολη που σπουδαζα, ακομα ομως δεν τους ειπα τιποτα, θα το πω αυριο πριν ζητησουν την ταυτοτητα.. ανχωθηκα παρα πολυ, θα ειναι κριμα να μην με αφησουν, τοσο κοπος τσαμπα!! 6 ώρες πριν, dtzgr είπε Μην παίρνεις όρκο. Είναι εξίσου πιθανό μέσω αυτών των εξετάσεων να τη δεις τελικά σε κάποιο υπουργείο -- όπου θα πας για επείγουσα υπόθεσή σου -- να σου σκοτίζει τα ούμπαλα για "γραφειοκρατικές παραλήψεις", ή πχ ότι λείπει ο τόνος από μια λέξη... χαχαχαχ δεν παιζει! εκτος αν ειναι χορευτης γιατι για καθηγητρια χορου θα δωσω 7 ώρες πριν, rodosf1 είπε Κωδικοί gov gr δεν θα βοηθήσουν καθως στις εξετάσεις δεν είναι αποδεκτά στην αίθουσα κινητά τηλέφωνα, κ η ταυτοπροσωπια ελεγχεται εντός της αίθουσας. Οπότε θα έχει παραδόσει το κινητό κλειστό εκτός της αίθουσας, δώρον άδωρο δλδ. και τι θα γινει οταν τους δειξω την φωτοτυπια και τους εξηγησω? οπως ηρθες φυγε παλι??
rodosf1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μπορεί αν είναι εκεί οι καθηγητές σου να δεχτούν με τη φωτοτυπία κ την επιβεβαίωση από εκείνους ότι είσαι όντως εσυ. Καλή επιτυχία αύριο. 1
mariannapapad Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Μπορεί αν είναι εκεί οι καθηγητές σου να δεχτούν με τη φωτοτυπία κ την επιβεβαίωση από εκείνους ότι είσαι όντως εσυ. Καλή επιτυχία αύριο. ευχαριστω πολυ!! μακαρι να πανε ολα καλα!! μονο να με αφησουν, αυτο μονο θελω και ας μην περασω τουλαχιστον προσπαθησα, αλλα αν μου πουν φυγε... οτι χειροτερο.. τεσπα θα δειξει αυριο..
panos- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Αν έχεις κάποιο άλλο έγγραφο μαζί σου τότε αύριο το πρωί πήγαινε σε ένα κεπ και βγάλε ένα αποδεικτικό ταυτότητας. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις κάτι τόσο σημαντικό, προφανώς Επίσης είναι απαραίτητο θεωρώ να έχεις κωδικούς σου της ααδε Γιατί πλέον Συνταγογράφηση, υπεύθυνες δηλώσεις, ψηφιακή ταυτότητα, ξεκλειδώνουν με αυτά
mariannapapad Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, panos- είπε Αν έχεις κάποιο άλλο έγγραφο μαζί σου τότε αύριο το πρωί πήγαινε σε ένα κεπ και βγάλε ένα αποδεικτικό ταυτότητας. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις κάτι τόσο σημαντικό, προφανώς Επίσης είναι απαραίτητο θεωρώ να έχεις κωδικούς σου της ααδε Γιατί πλέον Συνταγογράφηση, υπεύθυνες δηλώσεις, ψηφιακή ταυτότητα, ξεκλειδώνουν με αυτά 8 το πρωι δεινω και πρεπει να ειμαι εκει απο της 7, δεν μπορω να παω πουθενα, δεν γινεται τιποτα τωρα, η μονη επιλογη ειναι να το ρισκαρω με την φωτοτυπια..😭
geomrk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 On 21/06/2023 at 10:21, Ukforthemoment said: Πως χάνετε τέτοια σημαντικά έγγραφα............... εύκολα. ταυτοτητα-διπλωμα στο wallet. καρτες στο Apple pay αρα 0 χρηση πορτοφολιου και φυσικων εγγραφων, καπου την εχω χασει και εγω την ταυτοτητα αλλα εχω διπλωμα και διαβατηριο δεν φοβαμαι😝
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα