costacurta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα παιδιά πήρα ένα μπλιτζγουλφ προτζέκτορα από ένα σαιτ στη Κίνα σε μία πρόσφατη αγορά γύρω στα 70ευρω σε αυτό το μπατζετ. Είναι πρώτη φορά που αγοράζω τέτοιο προϊόν θέλω να ρωτήσω. Το έχω βάλει πάνω από τό κρεββάτι και βαράει ευθεία στη κουρτίνα. Παίζει και όλα κομπλέ. Απλά δεν κατάλαβα. Οι ίντσες που δείχνει είναι στάνταρ αναλόγως της απόστασης που το τοποθετώ από την απέναντι κουρτίνα ? Δεν έχει κάποιο μοχλό ρύθμισης αν θες να το μικραίνεις η να το μεγαλώσεις? Η από το μενού?
GeG Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Σίγουρα για να σου απαντήσει κάποιος , θα χρειαστεί και μοντέλο της συσκευής. 1
costacurta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, GeG είπε Σίγουρα για να σου απαντήσει κάποιος , θα χρειαστεί και μοντέλο της συσκευής. Ειναι ο blitzwolf bw v3 mini led projector
Speculoos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Σε τέτοιους προτζέκτορες-γκάτζετ δεν μπορείς να κάνεις manual zoom το οποίο είναι χαρακτηριστικό πολύ πιο ακριβών μηχανημάτων. Αν σου δίνει το throw ratio θα μπορέσεις με έναν distance calculator να δεις που μπορείς να το βάλεις για να έχεις το μέγεθος εικόνας που επιθυμείς. Αν και αφού είναι τόσο φορητός απλά τον μετακινείς και βλέπεις που σε βολεύει. Το μενού θα έχει στην καλύτερη ρύθμιση για aspect ratio και όχι για μέγεθος. 1
JLEE Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Όπως είπαν και οι από πάνω πρέπει να πας σε μεγαλύτερο budget για να έχεις την δυνατότητα zoom και εστίασης. Επομένως ανάλογα με την απόσταση που έχεις από το πανί θα είναι και οι ίντσες. Φαντάζομαι αν ξεπεράσεις το όριο μεγέθους θα σου θολώνει η εικόνα. 1
costacurta Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Ναι παίδες έτσι είναι. Είδα και κάτι ανάλογα βίντεο στο youtube. Μερικοί έχουν πάνω από τό μάτι ένα λενς χειροκίνητα και πάει μπρος πίσω. Εναλλακτικά λένε κάνεις τον ιδιοκτήτη τον προτζέκτορα μπροστά η πίσω. Εγώ το έβαλα κάπως με βολεύει να βλέπει πάνω στο ταβάνι. Να ρωτήσω άλλη μια. Για τρίποδα κάτω που έχει το κενό που βιδώνεις. Κάνει οποιοσδήποτε? Έχει στο σκρουτζ κάτι δημοφιλή με 10-12 ευρώ. Κάνουν όλοι? Μπορείτε να προτείνετε κανέναν? Εμένα έχει μια οπή. Πρέπει να μπει κατι σαν αρσενικός δήλ εκεί? Γιατί το σκρουτζ έχει κάτι άλλους τρίποδες από πρπτζεκτορες που βιδώνεις σαν τετράδα σε κάποιο σημείο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα