nemesiskp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 12 hours ago, kage said: νομιζω για 3-4-5ε εξτρα πας απευθειας σε καλυτερη εικονα στην c210 ερωτηση στο home surveillance alerts/motion triggered αποθηκευει τα κλιπ σε sd ή θελει να πληρωσεις συνδρομη οπως στην xiaomi Hide contents Agνωστο αν αφορά basic mi home εκδόσεις ή όλες.. They've changed the terms of the home monitoring, now for any of the 'smart' stuff (like home surveillance) they're now forcing you to subscribe to their cloud service, even if you use an SD card for local storage. I still have my cameras set to 24 hour constant recording in "Home monitoring", and those clips are still recorded as a rolling buffer to the SD card, but I still cannot view any of the Home Surveillance triggers in the app although it still lists detections. The app says "The free home surveillance recording service has expired!" and tries to make me sign up to Xiaomi Home Secure, even though I'd only be using the push notification aspect of that service. A poor decision from Xiaomi, I won't ever be subscribing and I won't be buying any more of their products. Perhaps these cameras can be integrated with a third-party control system. If they offered just the basic push notification aspect for £5/10 a year I might have signed up, but £6 a month to store my own videos is pointless. Στην C210 που έχω αποθηκεύει σε sd χωρίς συνδρομή. Η συνδρομή είναι για το cloud. Μετά από την εφαρμογή έχεις την επιλογή να τα κατεβάσεις στο κινητό σου.
tollisth Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Στην tapo c200,c210 ή γενικά σε κάποια κάμερα της εταιρίας οι ειδοποιήσεις χωρίς την συνδρομή περιέχουν εικόνα ή βίντεο ή απλά έχουν μια ειδοποίηση χωρίς καθόλου εικόνα?
nemesiskp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, tollisth said: Στην tapo c200,c210 ή γενικά σε κάποια κάμερα της εταιρίας οι ειδοποιήσεις χωρίς την συνδρομή περιέχουν εικόνα ή βίντεο ή απλά έχουν μια ειδοποίηση χωρίς καθόλου εικόνα? Σου σκάει ειδοποίηση στο κινητο και μπαίνοντας στην κάμερα σου έχει τραβήξει ένα κλιπ ή και φωτογραφία με το συμβάν. Το συμβάν το αποθηκεύει στην sd για όσο βλέπει κίνηση. Επίσης έχει και δυνατότητα να ακολουθάει το άτομο. 1
kaklikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, safridia είπε Εχω την Xiaomi C200. Ειναι καλυτερη η χειροτερη. Αυτο που θελω ειναι να βλεπω εικονα σε πραγματικο χρονο απο τον υπολογιστη. Αυτο με την Xiaomi δεν το εχω καταφερει, μονο στην εφαρμογη. Εχουν και οι δυο αισθητηρα κινησης για να γραφουν εικονα; Και εμένα με δυσκολεψε πολύ. Η επισημη εφαρμογη xiaomi viewer app δεν μου επαιζε. Βρήκα μια βεβαια unofficial και επαιξε μια χαρα.
tollisth Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, nemesiskp είπε Σου σκάει ειδοποίηση στο κινητο και μπαίνοντας στην κάμερα σου έχει τραβήξει ένα κλιπ ή και φωτογραφία με το συμβάν. Το συμβάν το αποθηκεύει στην sd για όσο βλέπει κίνηση. Επίσης έχει και δυνατότητα να ακολουθάει το άτομο. Αρα η διαφορά με την συνδρομή είναι οτι αποθηκεύονται και στο cloud,εχω μια Xiaomi yi 720 εδώ και 6 χρονιά δουλεύει ακόμη απροβλημάτιστα κάθε φορα που ανιχνεύει κίνηση περα απο την καταγραφή στην sd μου στέλνει και ενα κλιπ 6 δευτερολέπτων με το συμβάν το οποίο αποθηκεύει δωρεάν στο cloud,το θέμα είναι ότι πρέπει να βαζω region North America (δεν υποστηρίζει ελληνικά)όπως επίσης δεν εχει υποστηρίξει για βοηθούς,θα ήθελα κατι με υποστιριξει πλέον και βλέπω την tapo καλή περίπτωση
kefalonitis2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 5 hours ago, safridia said: Εχω την Xiaomi C200. Ειναι καλυτερη η χειροτερη. Αυτο που θελω ειναι να βλεπω εικονα σε πραγματικο χρονο απο τον υπολογιστη. Αυτο με την Xiaomi δεν το εχω καταφερει, μονο στην εφαρμογη. Εχουν και οι δυο αισθητηρα κινησης για να γραφουν εικονα; ουτε απο την TC70 μπορείς να δείς απο υπολογιστή, μόνο από εφαρμογη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα