Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα με το κινητό. Αρχικά κολλούσε η οθόνη σε διάφορες στιγμές , πχ άνοιγε το συρτάρι με το wifi φακο κλπ και έμενε εκει και δεν ανταποκρινόταν στην αφή και ούτε με το κλείσιμο της οθόνης , παρα μόνο με reboot. Το πήγα για επισκευή και μου είπαν οτι μάλλον τα έχει παίξει η οθόνη οπότε και την άλλαξα. Τώρα δεν παρουσιάζει αυτό το θέμα αλλά μόλις το έκανα format και πάω να ανοίξω την κάμερα μου γραφει failed to open camera, επίσης το youtube η εφαρμογή δείχνει μονίμως το σήμα να φορτώνει η κυκλική μπάρα χωρίς να προχωράει παρακάτω ή να δείχνει την ροή πίσω, δηλαδή μια άσπρη εικόνα και η μπάρα να γυρίζει. Και τέλος όποιο μήνυμα και αν δεχτώ σε viber ή στα μηνύματα μπορώ να το διαβάσω μόνο απο την προεπισκόπηση, όταν πάω να το ανοίξω μου βγαζει λευκή σελίδα. 

Έχω δοκιμάσει αλλά χωρίς επιτυχία να το ξανακάνω format και χωρίς να αντιγράψω τα παλιά δεδομένα. Να κάνω διακοπή των εφαρμογών και διαγραφή μνήμης και προσωπικού χώρου, όπως και να κατεβάσω άλλη κάμερα , προηγόυμενη έκδοση youtube, viber.

Ξερει κάποιος μήπως κάποια λύση; Στο ίντερνετ που έψαξα λίγο είδα σαν λύση να κάνω flash τα android και το λειτουργικό , αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα διορθώσει ή αν φταίει καποια ενημέρωση σε αυτά.

ευχαριστω

Δημοσ.

Για αρχή κάνε ένα Hard reset.

Μετά εάν δεις ότι δεν φτιάχνει τότε ρουταρισμα και βάλτου μια καλή Custom Rom.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

Για αρχή κάνε ένα Hard reset.

Μετά εάν δεις ότι δεν φτιάχνει τότε ρουταρισμα και βάλτου μια καλή Custom Rom.

Εχω κάνει hard reset αλλά πάλι τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση αν το παω εξω σε κατάστημα να μου κάνουν αυτή τη δουλειά κ να μου βάλουν πάλι τα ίδια Android & Oxygen ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...