anax111 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του αλλά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Με 2.900 lumens θα βλέπεις τέλεια απλά κλείνοντας τις κουρτίνες την ημέρα και το μέγεθος της εικόνας που θα δώσει θα είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε TV. Φαντάζομαι στην Ε.Ε. θα τον δούμε να ξεκινά γύρω στα 1.800 € . Προσωπικά νομίζω πως βάση χαρακτηριστικών αξίζει τα λεφτά του.
Feregorn Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 3 hours ago, VanJ said: Προβολέας LED αντί λάμπας αλογόνου ή Metal Halide. Η LED ζεσταίνεται πολύ λιγότερο (αν και επίσης ζεσταίνεται πολύ), και διαρκεί περισσότερο (όσο καλύτερη ψύξη τόσο περισσότερο θα διαρκέσει), και επίσης δίνει το 100% αμέσως, χωρίς να χρειάζεται 2-3 λεπτά προθέρμανσης. Κοίτα, εμένα λόγω βιβλιοθήκης επίπλων κλπ, δεν χωράει τηλεόραση πάνω από 42 ίντσες. Θέλω 55άρα, δεν χωράει. Συμβιβάζομαι με 50άρα, δεν χωράει. Ας δούμε 48άρα, δεν χωράει. Ένα πανί συσκότισης IKEA πλάτους 2 μέτρων όμως στο ταβάνι μπροστά από τη βιβλιοθήκη χωράει. Αυτό με έναν projector βγάζουν διαγώνιο 90 ίντσες. Για μένα λοιπόν, ο λόγος του projector είναι πως δεν χωρούσε τηλεόραση! Από τηλεοράσεις μόνο OLED όπως λες. Από μεγέθη όμως, όταν παίξεις σε projector, μετά ζορίζεσαι να γυρίσεις σε 55-65 ίντσες. Σίγουρα έχεις πολύ χειρότερη εικόνα, αλλά δοκίμασε να κάνεις ένα session σε projector. Εμένα με είχε κερδίσει κι έπαιζα περίπου 8 χρόνια αποκλειστικά σε προβολέα (μέχρι που κάηκε η πλακέτα τον περασμένο μήνα). Έτσι ακριβώς, φοβερή η εμπειρία θέασης ταινιών με προβολέα. Τηλεόραση γενικά δεν με ενδιαφέρει, όπυ και εκεί υπάρχει το on-demand περιέχομενο, οπότε και εγώ είμαι αποκλειστικά με προβολέα αρκετά χρόνια τωρα. Ένας ακόμα λόγος απόκτησης είναι και για όσους μετακομίζουν συχνά καθότι μεταφέρεται ευκολότερα από τηλεόραση.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Ωραίο πράμα για την ταράτσα προς το παρόν τα καταφέρνει ένας Formovie Dice σε απλό τοίχο 300Χ170 1
Diavolos666 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μια τεράστια ημέρα θα πάρω έναν short throw 3LCD 120Hz 4Κ προβολέα για τον τεράστιο τοίχο στο σαλόνι μας. Οι short throw προβολείς είναι από άλλο σύμπαν, απίστευτη ποιότητα θέασης, ευκολία στην προβολή ακόμα και με φως στο δωμάτιο και τεράστια οθόνη ως και 150 ίντσες. On 20/06/2023 at 14:11, MariosX said: Πως γινεται ενας projector να ειναι LED? Αφού βγάζει φως και το φως παει στο πανί ή στον τοίχο. Αναφέρεται στην πηγή φωτός, έχει single LED με περιστρεφόμενο χρωματικό φίλτρο με όλα τα προβλήματα που μπορεί να επιφέρει αλλά έιναι πιο φτηνό, έχει laser αλλά έχει και 3LCD ένα για κάθε χρώμα που είναι οι καλύτεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα