Sadako Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Καλημέρα. Η πεθερά μου έχει μαζέψει κάποια ένσημα, αλλά εδώ και κάποια χρόνια είναι ΟΑΕΔ. Τον Ιανουάριο έχασε τον άντρα της και τώρα παίρνει σύνταξη χηρείας. Αναρωτιόμαστε αν αξίζει να ψάξουμε για κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα να κάνει πρόσληψη και να κολλήσει επιπλέον ένσημα (βασικά η πρόσληψη θα είναι σε γνωστό, οπότε θα είναι καθαρά για τα ένσημα), αλλά το θέμα είναι αν θα επηρεάσει αυτό και την σύνταξη χηρείας (βασικά είναι η κύρια σύνταξη που έχει ήδη αρχίσει να την παίρνει και 2 επικουρικά που ακόμα περιμένουμε). Με λίγα λόγια, αν κάνοντας πρόσληψη θα διακοπεί η σύνταξη χηρείας ή αν στην τελική αξίζει τον κόπο (σε περίπτωση δηλαδή που και στην μία και στην άλλη περίπτωση καταλήγει να παίρνει το ίδιο ποσό πάνω κάτω).
nikos121 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 δωστε ενα 50αρι και κλειστε ραντεβου σε εναν εργατολογο γτ δεν προκειται να βγαλεις ακρη εδω. Θα μπερδευτεις ακομα περισσοτερο 1
Sadako Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δίκιο έχεις, αυτό θα γίνει. Απλά είπα μήπως υπήρχε κάποιος εδώ με παρόμοια περίπτωση που ήξερε από προσωπική εμπειρία τι παίζει.
gpapadakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Ρωτηστε ειδικο https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/427113/ergazomenoi-syntaksioyxoi-pote-tha-lavoun-tin-ayksisi-sti-syntaksi-tous-osoi-ergazontai 1
nikos121 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 αν θες εχω να σου προτεινω με πμ εναν στην Αθηνα. Πηγα πολυ προσφατα με την μητερα μου και βγαλαμε ακρη για την συνταξη της οταν αλλοι μας λεγανε π@π@ριες
Sadako Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, nikos121 είπε αν θες εχω να σου προτεινω με πμ εναν στην Αθηνα. Πηγα πολυ προσφατα με την μητερα μου και βγαλαμε ακρη για την συνταξη της οταν αλλοι μας λεγανε π@π@ριες Ευχαριστώ, αλλά δεν είμαστε Αθήνα. Βρήκαμε έναν δικηγόρο που ασχολείται με αυτά και θα ρωτήσουμε να δούμε να βγάλουμε άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα