Προς το περιεχόμενο

Tinder

kisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, έκανα λογαριασμό τιντερ πριν κάνα δίμηνο κ το εσβησα την εφαρμογή σε δύο μέρες.. τώρα μετά από κάνα μήνα ξέρω γω κατέβασα παλι την εφαρμογή μου εμφάνισε το προφίλ μου το έστησα κλπ με φωτό κ μέσα σε λίγες ώρες είχα 3  αρέσω αλλά δεν με αφήνει να τα δω αν δεν πληρώσω συνδρομη gold... Έτσι πάει;;  Η κανω κάτι λάθος υπάρχει τρόπος παρακαμψης;

Επεξ/σία από kisto
Δημοσ.

Εννοείς ότι θέλεις να δεις τα like χωρίς να κάνετε match; Ναι αυτό δεν γίνεται χωρίς gold. 

Η κύρια λογική του τιντερ είναι ότι κάνεις swipe και γίνεται match και μπορείτε να μιλήσετε όταν έχετε και οι δύο δηλώσει ότι σας αρέσει ο άλλος. Δηλαδή δεν ξέρεις προκαταβολικά αν το άτομο που σου εμφανίζει έχει κάνει swipe δεξιά ή αριστερά σε εσένα (εκτός αν πληρώσεις για το gold).  

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kon95 είπε

Εννοείς ότι θέλεις να δεις τα like χωρίς να κάνετε match; Ναι αυτό δεν γίνεται χωρίς gold. 

Η κύρια λογική του τιντερ είναι ότι κάνεις swipe και γίνεται match και μπορείτε να μιλήσετε όταν έχετε και οι δύο δηλώσει ότι σας αρέσει ο άλλος. Δηλαδή δεν ξέρεις προκαταβολικά αν το άτομο που σου εμφανίζει έχει κάνει swipe δεξιά ή αριστερά σε εσένα (εκτός αν πληρώσεις για το gold).  

Οπότε για να μου δείξει σε ποια αρέσω θα πρέπει να την έχω πετύχει κ εγώ. Κάπου κ να έχω δηλώσει ότι μου αρέσει σωστά; Αλλιώς πρέπει να γινω gold μέλος...;; Σωστά; 

Δημοσ.
54 minutes ago, kisto said:

Οπότε για να μου δείξει σε ποια αρέσω θα πρέπει να την έχω πετύχει κ εγώ. Κάπου κ να έχω δηλώσει ότι μου αρέσει σωστά; Αλλιώς πρέπει να γινω gold μέλος...;; Σωστά; 

Ναι στην αρχική οθόνη του tinder δε σου βγάζει ένα άτομο και κάνεις swipe και μετά σου βγάζει επόμενο κ.ο.κ;

Αν κάνεις σε κάποια like και σου έχει ήδη κάνει και αυτή, βγαίνει επιτόπου it's a match και πλεον μπορείτε να ξεκινήσετε chat.

Αν σου κάνει κάποια like που της έχεις κάνει ήδη (δηλαδή το τιντερ εμφάνισε πρώτα αυτή σε εσένα από ότι εσένα σε εκείνη), θα σου έρθει λογικά notification και πάλι θα είναι στη λίστα με τα matches σου και θα μπορείτε να ξεκινήσετε chat.

Αυτή ήταν η αρχική ιδέα του tinder, δεν έχεις κάπου τη λίστα με όσες σου έχουν κάνει like, ξέρεις μόνο ποιά είναι τα matches σου. Αργότερα έβαλαν αυτά τα επι πληρωμή έξτρα όπως το να μπορείς να βλέπεις τα like σου αλλά δε βλέπω ιδιαίτερο νόημα σε αυτό. Αν δεν τα εξήγησα καλά τα παραπάνω πιστεύω θα υπάρχει κανένα βιντεάκι που να δείχνει πως είναι το interface κτλ για να καταλάβεις πως πάει η διαδικασία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...