Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν έχει αναφερθεί, τα oppo απο σκρουτζ δεν εχουν εγγύηση στην χώρα μας, το γράφει και στην σελίδα τους.

Μόνο απο επίσημο εισαγωγέα.

το oneplus θα φύγει για εξωτερικό αν σε ενδιαφέρει η εγγύησή του επίσης!

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Like 2
Δημοσ.

H Smartec είναι το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο high level επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα για κινητά τηλέφωνα και tablet SAMSUNG, NOKIA, vivo και oppo,

εντός και εκτός εργοστασιακής εγγύησης.    https://smartec.gr/gr.php

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Επειδή δεν έχει αναφερθεί, τα oppo απο σκρουτζ δεν εχουν εγγύηση στην χώρα μας, το γράφει και στην σελίδα τους.

Μόνο απο επίσημο εισαγωγέα.

το oneplus θα φύγει για εξωτερικό αν σε ενδιαφέρει η εγγύησή του επίσης!

4 ώρες πριν, Fotia είπε

H Smartec είναι το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο high level επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα για κινητά τηλέφωνα και tablet SAMSUNG, NOKIA, vivo και oppo,

εντός και εκτός εργοστασιακής εγγύησης.    https://smartec.gr/gr.php

Δεν κατάλαβα τελικά αν τα Oppo από Σκρουτζ τα επισκευάζει ή όχι η Smartec. Διάβασα και προσπάθησα να βγάλω μια άκρη αλλά δεν...

Οσο για τα Oneplus μάλλον σαν να διάβασα κι εγώ συχνά εδώ μέσα, ότι ή το παίρνω από το επίσημο site τους ή αλλιώς πρέπει να φύγει εξωτερικό για επισκευή. Όποιος ξέρει καλύτερα ας μας δώσει τα φώτα του.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Oxénos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Oxénos είπε

Οσο για τα Oneplus μάλλον σαν να διάβασα κι εγώ συχνά εδώ μέσα, ότι ή το παίρνω από το επίσημο site τους ή αλλιώς πρέπει να φύγει εξωτερικό για επισκευή. Όποιος ξέρει καλύτερα ας μας δώσει τα φώτα του.

η Oneplus εχει κεντρο διανομης στην Πολωνια, αποθηκες + service.  Η επικοινωνια γινεται με DHL. Ειμαι κατοχος και ποτε δεν χαλασε

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Oxénos είπε

Δεν κατάλαβα τελικά αν τα Oppo από Σκρουτζ τα επισκευάζει ή όχι η Smartec. Διάβασα και προσπάθησα να βγάλω μια άκρη αλλά δεν...

Ευχαριστώ.

Οτι σου ανεφερε πιο πανω ο Χρηστος @Xristaras12 πρεπει να ισχυει για τα Oppo

καλο ειναι να κανεις και ενα τηλ πριν την αγορά (πριν επιλεξεις κατ/μα) στην ιδια τη smartec για να δεις τι καλυπτει και τι οχι

https://smartec.gr/gr.php#contact

oneplus ειναι ευρωπη το σερβις εκτος Ελλαδος. Κ αυτο ομως καλυπτεται αν η αγορα γινει απευθειας απο την ιδια την OnePlus ή το Amazon

• Like 2
Δημοσ.
Στις 26/6/2023 στις 1:46 ΜΜ, Oxénos είπε

1) φαντάζομαι ότι το Poco θα είναι παρόμοιο ως εμπειρία λειτουργικού, για την ώρα τα αφήνω στην άκρη.

2) Μέσω του Samsung A54 είδα και το Α34 που με μικρές νομίζω παραχωρήσεις φαίνεται επίσης καλό και είναι αρκετά φθηνότερο. Γνώμη;

3) Το 9 pro σίγουρα πιο δελεαστικό οικονομικά. Για χειρότερη οθόνη φαντάζομαι εννοείς το ότι δεν είναι amoled ή έχει κουσούρια;

4) Όσο για το oppo reno8 lite μου φαίνεται στις συγκρίσεις ακριβώς ίδιο με το reno7 lite (σωστά;) που είχε ήδη την προσοχή μου.

5) Όσον αφορά τις ενημερώσεις θα το ψάξω,  υποθέτω ότι θα είναι καλύτερα τα Samsung μετά τα Realme και το Oppo ό,τι ήταν θα το έχει δώσει ήδη;

Άποψη για Motorola ; Ή το Oneplus nord ce 3 lite 5g;

Thx again!

1) το miui 14 ηταν δυνατη αναβαθμιση, αλλα οπως βολευεται ο καθενας

2) το Α34 ειναι ενα κλικ πιο κατω, σχεδον σε ολα, κυριως καμερες "εχει ομως πιο μεγαλη οθονη"

δεδομενου οτι την συσκευη θα την κρατησεις κοντα στην 3ετια, η διαφορα των 30 ευρω μου φαινεται αμελητεα

3) τωρα στην προσφορα στα 200 ειναι καλη επιλογη, αλλα η οθονη δεν ειναι για κατω απο ηλιο, δεν θα βλεπεις τιποτα

γενικως ειναι φτηνη συσκευη για νακανεις την δουλεια σου

4) εχουν αλλαξει κατι στις καμερες αλλα ναι, ειναι η ιδια συσκευη, αλλα μην βλεπεις την τιμη, στα 209 ειναι το χρωμα rainbow

αμα το κοιταξεις καλυτερα το 8lite θα σου βγει 8 ευρω φτηνοτερα

5) https://www.androidauthority.com/phone-update-policies-1658633/

πρωσοπικη αποψη

τα μοτο ειναι υπερκοστολογιμενα "σε γενικες γραμμες"

norde ce3 lite, σε κινητο με lcd οθονη δε παω, ποσο δε σε "μετριες" lcd budget συσκευων

• Like 1
Δημοσ.

Από που προκύπτει οτι τα Μotorola ειναι υπερκοστολoγημένα ; 

Επειδή οι άλλες φίρμες κάνουν προσφορές τελευταία ,και δεν κάνει αυτή ;

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Donalhioy είπε

1) το miui 14 ηταν δυνατη αναβαθμιση, αλλα οπως βολευεται ο καθενας

2) το Α34 ειναι ενα κλικ πιο κατω, σχεδον σε ολα, κυριως καμερες "εχει ομως πιο μεγαλη οθονη"

δεδομενου οτι την συσκευη θα την κρατησεις κοντα στην 3ετια, η διαφορα των 30 ευρω μου φαινεται αμελητεα

3) τωρα στην προσφορα στα 200 ειναι καλη επιλογη, αλλα η οθονη δεν ειναι για κατω απο ηλιο, δεν θα βλεπεις τιποτα

γενικως ειναι φτηνη συσκευη για νακανεις την δουλεια σου

4) εχουν αλλαξει κατι στις καμερες αλλα ναι, ειναι η ιδια συσκευη, αλλα μην βλεπεις την τιμη, στα 209 ειναι το χρωμα rainbow

αμα το κοιταξεις καλυτερα το 8lite θα σου βγει 8 ευρω φτηνοτερα

5) https://www.androidauthority.com/phone-update-policies-1658633/

πρωσοπικη αποψη

τα μοτο ειναι υπερκοστολογιμενα "σε γενικες γραμμες"

norde ce3 lite, σε κινητο με lcd οθονη δε παω, ποσο δε σε "μετριες" lcd budget συσκευων

8 ώρες πριν, Fotia είπε

Από που προκύπτει οτι τα Μotorola ειναι υπερκοστολoγημένα ; 

Επειδή οι άλλες φίρμες κάνουν προσφορές τελευταία ,και δεν κάνει αυτή ;

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

1) Πριν 2 χρόνια έγραφα (και) εδώ μέσα πόσο μου άρεσε το παλιό μου Xiaomi και πόσο ήθελα Xiaomi ξανά. Για μια σειρά από συγκυρίες πήρα ένα απλό Tcl και δεν νομίζω ότι θα  άντεχα πάλι το Miui. Οπότε σε πιστεύω φυσικά, αλλά για την ώρα pass...

2) Βλέπω τι εννοείς, από διάφορες συγκρίσεις. Πάντως από Best price η διαφορά μου βγαίνει στα ~70€ και από Σκρουτζ στα ~80€. Τι κάνω λάθος;

3) Οκ, ελήφθη. Η σειρά 9 το pro το έχει μόνο στο όνομα απ' ότι κατάλαβα. Pass λοιπόν.

4) Σωστός.

5) Ωραίο το link, έχω κάπου συγκεντρωμένες τις ενημερώσεις όλων έστω και ενδεικτικά. Θα πέσει μελέτη!

Για τα Motorola φαντάζομαι ότι ισχύει αυτό που έχω ακούσει συχνά, ότι τα φθηνά μοντέλα ειδικά κάνουν την δουλειά που θέλεις χωρίς όμως χτυπητά specs & υψηλές αξιώσεις. Δεν το λες και απαραίτητα κακό, υποθέτω.

Για το Oneplus nord ce 3 lite 5g θα φταίει ότι δεν έχω δώσει ποτέ ιδιαίτερη προσοχή σε κάποια πράγματα... Μάλλον αν συνηθίσω σε μια καλή (super) amoled δεν θα ξαναγυρίσω σε lcd. Ίσως ήρθε η ώρα... :-)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Oxénos είπε

. Πάντως από Best price η διαφορά μου βγαίνει στα ~70€ και από Σκρουτζ στα ~80€. Τι κάνω λάθος;

Βάζεις λογικά την έκδοση των 6gb ram

• Like 1
Δημοσ.

Να κοιτάμε και την διαθεσιμότητα .Γιατι φθηνή τιμή σε πολλα κινητά ,γράφουν είναι με παραγγελία ημερών ,και ελπίζεις αυτή να τηρηθει ....

Στο διάστημα αυτό , αν ξαναψάξεις θα έχει αλλάξει  η τιμή και σε άλλα κινητά...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotia είπε

Να κοιτάμε και την διαθεσιμότητα .Γιατι φθηνή τιμή σε πολλα κινητά ,γράφουν είναι με παραγγελία ημερών ,και ελπίζεις αυτή να τηρηθει ....

Στο διάστημα αυτό , αν ξαναψάξεις θα έχει αλλάξει  η τιμή και σε άλλα κινητά...

Πολύ σωστός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...