Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι τελειόφοιτος Πολυτεχνικής Σχολής και δεν υπάρχει για εμένα η δυνατότητα για πρακτική άσκηση μέσω του πανεπιστημίου. Οι γονείς μου μου λένε συνεχώς να χτυπήσω πόρτες σε τεχνικά γραφεία και να προτείνω να με πάρουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα (πχ 1 μήνα) χωρίς να με πληρώνουν, ώστε όπως λένε να δω τη δουλειά στην πράξη. Θα ήθελα να ρωτήσω:
α) Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Δηλαδή να με πάρουν σε κάποιο γραφείο (νόμιμα φυσικά και για τη δική τους ασφάλεια) και να μη με πληρώνουν;
β) Εάν γίνεται αξίζει τον κόπο κάτι τέτοιο, δεδομένου πως έχω αυτή τη στιγμή μια part time δουλειά που πληρώνει καλά; 

Δημοσ.

Ναι, είναι εφικτό. Θα κάνεις τη λεγόμενη "σύμβαση μαθητείας". 

Αν μπορείς να τα συνδυάσεις θα ήταν το ιδανικό, καθώς έτσι θα αποκτήσεις προϋπηρεσία στο αντικείμενο σου και αργότερα πιθανά να σε προσλάβουν κιόλας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, lolbrother είπε

Οι γονείς μου μου λένε συνεχώς να χτυπήσω πόρτες σε τεχνικά γραφεία και να προτείνω να με πάρουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα (πχ 1 μήνα) χωρίς να με πληρώνουν, ώστε όπως λένε να δω τη δουλειά στην πράξη. Θα ήθελα να ρωτήσω:

Αν εχετε την δυνατοτητα πηγαινε κανε ενα ερασμους πρακτικη ενα 6μηνο σε μια εταιρια της προκοπης στο εξωτερικο. Θα γραψει πολυ καλα στο βιογραφικο σου.

Ειτε μεσα ειτε εξω ο μηνας ειναι τιποτα. Θες τουλαχιστον ενα 4μηνο για να το πουλησεις μετα.

Επεξ/σία από OxiGiannisGiannakis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...