Crash24 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Η σειρά Galaxy Watch 5 της Samsung είχε πολλά πλεονεκτήματα, αλλά δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι με την αφαίρεση της περιστρεφόμενης στεφάνης που επέτρεπε στον χρήση να ελέγχει στοιχεία του UI. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία φημολογείται ότι θα επιστρέψει φέτος, τουλάχιστον στο Galaxy Watch 6 Classic, σηματοδοτώντας επίσημα την επιστροφή της μετά από ένα κενό δύο ετών. Καθώς μετράμε αντίστροφα για την άφιξη του Galaxy Watch 6 μαζί με το έτερο μοντέλο, το Classic, μια νέα διαρροή δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία. Ξεκινώντας με το Galaxy Watch 6 Classic, τα renders που αποκτήθηκαν και δημοσιεύτηκαν από το Winfuture παρουσιάζουν το wearable σε δύο μόνο χρώματα - Μαύρο και Ασημί. Ωστόσο, ο ιστότοπος εικάζει ότι η Samsung μπορεί να κυκλοφορήσει πρόσθετες παραλλαγές χρωμάτων τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολουθούν την κυκλοφορία για να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο λανσάρισμα. Η περιστρεφόμενη στεφάνη είναι εμφανώς ορατή σε αυτές τις εικόνες, η οποία αναμένεται να είναι στενότερη από ό,τι ήταν στο Galaxy Watch 4 Classic. Εν τω μεταξύ, έχουν διατηρηθεί τα πλήκτρα home και back από το Galaxy Watch 5 Pro ωστόσο, υπάρχει τώρα μια εξέχουσα προεξοχή μεταξύ των δύο φυσικών πλήκτρων, μια βασική αλλαγή στο σχεδιασμό από τον προκάτοχο, ο οποίος προσέφερε κενό χώρο μεταξύ των δύο πλήκτρων. Το Winfuture εικάζει ότι η Samsung θα διαθέσει το Galaxy Watch 6 Classic σε εκδόσεις 43mm και 47mm. Επιπλέον, το νέο smartwatch υποτίθεται ότι θα είναι διαθέσιμο με δερμάτινο λουράκι κατά το λανσάρισμα, διαφοροποιούμενο περαιτέρω από το φθηνότερο μοντέλο Galaxy Watch 6. Όσον αφορά το entry-level Galaxy Watch 6, το Winfuture αποκαλύπτει τρεις ξεχωριστές χρωματικές παραλλαγές για το wearable, με μια χρυσή/μπεζ έκδοση να προστίθεται στο ασημί και το μαύρο. Τα δύο πλευρικά κουμπιά από το Galaxy Watch 5 επιστρέφουν, αν και δεν υπάρχουν οπτικές αλλαγές που μπορούμε να εντοπίσουμε ακόμα. Τόσο το Galaxy Watch 6 όσο και το αδελφάκι του θα υποστηρίζουν αντοχή στο νερό 5ATM, σύμφωνα με το Winfuture. Όπως αναφέρει ο γνωστός λογαριασμός του Twitter, Ice Universe, που διαθέτει αξιόπιστες πληροφορίες τεχνολογικών προιόντωνν, η Samsung θα μπορούσε να εξοπλίσει το Galaxy Watch 6 Classic με μεγαλύτερη οθόνη 1,47 ιντσών, ενώ παράλληλα θα ανέβαζε την ανάλυση για να ταιριάζει με την αναβάθμιση του μεγέθους της οθόνης. Το Exynos W980 SoC φημολογείται επίσης ότι θα ενσωματωθεί ως νέο SoC στα δύο wearables, επιτρέποντας δυνητικά μια αύξηση της απόδοσης κατά 10% σε σύγκριση με τον διπύρηνο Exynos W920 του Galaxy Watch 5. Τα δύο νέα smartwatches θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Unpacked της Samsung τον επόμενο μήνα. Ενώ οι ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, η εταιρεία είναι πιθανό να προγραμματίσει την εκδήλωσή της στα τέλη Ιουλίου. Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι το φετινό Unpacked θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για τον γίγαντα των ηλεκτρονικών. Το Galaxy Z Flip 5 και το Galaxy Z Fold 5 της Samsung αναμένεται να είναι οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, υποστηριζόμενοι από τα δύο νέα smartwatches Galaxy Watch 6 και ενδεχομένως και τη σειρά Galaxy Tab S9. View full article Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagas_lr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Και για άλλη μια χρονιά το galaxy watch 1 θα εχει καλύτερη μπαταρία 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TROIDX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 ολα ωραια ειναι, στο οικονομικο ''διαφωνουμε'' samsung 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herbalife3 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Άλλη μια φορά για γκάτζετ αλλά ελπίζω με σταθερά καλύτερες τιμές κογω του ανταγωνισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, herbalife3 είπε 🥶🥶🥶🥶 😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήρα ένα galaxy watch το πρώτο, 40€ Mετα έψαξα τις διαφορές στο youtube μεταξύ 1 και 3 όπου έκανε φοβερή παρουσίαση ένας Αμερικανός...... είναι κατά 95% ΙΔΙΑ! 😂🤣😅 Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από alexioannou 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Περιμενω τη στιγμη που θα βγει ενα σμαρτγουοτς το οποιο Α. θα ειναι αξιοπιστο Β. θα συνδεεται στον υπολογιστη Γ. δε θα θελει καθε τοσο φορτισμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eloy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Αν δεν έχει αισθητήρες για να σε ειδοποιήσει αν α) μπροστά σου υπάρχει ταχογράφος της τροχαίας β) η γκόμενα που μιλάς της αρέσεις και γ) έχεις μήνυμα/email απο συγκεκριμένη προέλευση, δεν αξίζει... Ολες οι άλλες πληροφορίες είναι απο άχρηστες ως παραπλανητικές... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Θα μας ζαλίσουν τώρα πάλι όλοι οι YouTubers για το πόσο καλό είναι που έχει την περιστρεφομενη στεφανη και ότι όλοι θα πρέπει να το πάρουμε για αυτόν τον λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, alexioannou είπε Πήρα ένα galaxy watch το πρώτο, 40€ Mετα έψαξα τις διαφορές στο youtube μεταξύ 1 και 4 όπου έκανε φοβερή παρουσίαση ένας Αμερικανός...... είναι κατά 95% ΙΔΙΑ! 😂🤣😅 Επειδή είχα το Galaxy watch1 Αυτό που λες δεν ισχύει…. Αυτή τη στιγμή έχω το 5 Και οι αλλαγές είναι πάμπολλες από το λειτουργικό σύστημα και το store Με εφαρμογές όπως Google maps, Spotify, YouTube music, gpay, gboard με άψογη εγγραφή σε φωνητική στα ελληνικά, Και πολλές άλλες ακόμη, μέχρι τους αισθητήρες Που μπορείς να έχεις ηλεκτροκαρδιογράφημα μέτρηση οξυγόνου σύσταση σώματος…. 7 ώρες πριν, Eloy είπε Αν δεν έχει αισθητήρες για να σε ειδοποιήσει αν α) μπροστά σου υπάρχει ταχογράφος της τροχαίας β) η γκόμενα που μιλάς της αρέσεις και γ) έχεις μήνυμα/email απο συγκεκριμένη προέλευση, δεν αξίζει... Ολες οι άλλες πληροφορίες είναι απο άχρηστες ως παραπλανητικές... Ελληναρας…. 12 ώρες πριν, tsagas_lr είπε Και για άλλη μια χρονιά το galaxy watch 1 θα εχει καλύτερη μπαταρία Το ένα μου έβγαζε τρεισήμισι μέρες και το 5 μου βγάζει δυόμιση σιγά τα αυγά….το 1 ήταν σχεδόν νταμι … Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από kostasfalcon 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagas_lr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 26 minutes ago, kostasfalcon said: Επειδή είχα το Galaxy watch1 Αυτό που λες δεν ισχύει…. Αυτή τη στιγμή έχω το 5 Το ένα μου έβγαζε τρεισήμισι μέρες και το 5 μου βγάζει δυόμιση σιγά τα αυγά….το 1 ήταν σχεδόν νταμι … Σου λέει για το 4, ξεκινάς και γράφεις για το 5. Κάπου έχεις μπερδευτεί. Όσο για το 5 να συγκρίνεις day one με day one. Το 1ο λοιπόν έβγαζε 6-7 μέρες. 4,5 χρόνια στο χέρι και βγάζει σχεδόν 5 μέρες. Το μικρό αδερφάκι του έβγαζε 4 μέρες. Το 5αρι βγάζει πρώτη μέρα κυκλοφορίας 50 ώρες δηλαδή ακριβώς 2 μέρες. Και το μικρό μόλις 1,5 μέρα. Εγώ δεν το λεω πρόοδο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Επειδή είχα το Galaxy watch1 Αυτό που λες δεν ισχύει…. Αυτή τη στιγμή έχω το 5 Και οι αλλαγές είναι πάμπολλες από το λειτουργικό σύστημα και το store Με εφαρμογές όπως Google maps, Spotify, YouTube, music, gpay, gboard με άψογη εγγραφή σε φωνητική στα ελληνικά, Και πολλές άλλες ακόμη μέχρι τους αισθητήρες Που μπορείς να έχεις ηλεκτροκαρδιογράφημα μέτρηση οξυγόνου σύσταση σώματος…. Ελληναρας…. Το ένα μου έβγαζε τρεισήμισι μέρες και το 5 μου βγάζει δυόμιση σιγά τα αυγά….το 1 ήταν σχεδόν νταμι … τι να πω ρε παιδια, εχω το honor gs pro αγορασμενο προ διετιας. το ρολοι κραταει ακομα 28 μερες ακριβως. με ο,τι ζηταει ενας μεσος χρηστης απο ενα smartwatch (εγχρωμη οθονη, gps, fitness tracker, οξυμετρο, ειδοποιησεις κλπ). τι σκ@τα κανουν οι "μεγαλοι" και δε μπορουν να φτιαξουν την αυτονομια στα δικα τους? και ναι, οκ δεν ειναι ιδια κατηγορια, αλλα με 150 ευρω εχω το 90% των λειτουργιων και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. θα επρεπε να παιρνουν μαθηματα οι κορεατες απο τους κινεζους Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2023 από duende 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathatube Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 35 λεπτά πριν, tsagas_lr είπε Σου λέει για το 4, ξεκινάς και γράφεις για το 5. Κάπου έχεις μπερδευτεί. Όσο για το 5 να συγκρίνεις day one με day one. Το 1ο λοιπόν έβγαζε 6-7 μέρες. 4,5 χρόνια στο χέρι και βγάζει σχεδόν 5 μέρες. Το μικρό αδερφάκι του έβγαζε 4 μέρες. Το 5αρι βγάζει πρώτη μέρα κυκλοφορίας 50 ώρες δηλαδή ακριβώς 2 μέρες. Και το μικρό μόλις 1,5 μέρα. Εγώ δεν το λεω πρόοδο αυτό. Φαίνεται ότι το 6 Pro θα βγάζει τριήμερο λόγω πιο αποδοτικού επεξεργαστή και μεγαλύτερης μπαταρίας, ανώτερο του 5 και πολύ ανώτερο του Apple Watch Ultra. Τώρα να συγκρίνεις το Galaxy 1 με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που έχει το 5 είναι σχεδόν σα να συγκρίνεις ένα dumbphone με ένα έξυπνο κινητό. Το dumbphone έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία η αλήθεια είναι, αλλά κάνει τα βασικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagas_lr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, panathatube said: Φαίνεται ότι το 6 Pro θα βγάζει τριήμερο λόγω πιο αποδοτικού επεξεργαστή και μεγαλύτερης μπαταρίας, ανώτερο του 5 και πολύ ανώτερο του Apple Watch Ultra. Τώρα να συγκρίνεις το Galaxy 1 με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που έχει το 5 είναι σχεδόν σα να συγκρίνεις ένα dumbphone με ένα έξυπνο κινητό. Το dumbphone έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία η αλήθεια είναι, αλλά κάνει τα βασικά. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το 4 ψιλο dumb ητανε με ελάχιστες διαφορές που δε δικαιολογούσαν ούτε την αλλαγή ούτε το καρτελάκι. Αλλά από το active και μετά η μπαταρία συστηματικά άθλια. Και μιλάμε για λιγότερα mAh. Δεν είναι ότι είχανε κανένα πανίσχυρο επεξεργαστή που έπινε τη μπαταρία. Στο 5 κάτι πήγε να γίνει αλλά για 500 ευρώ δε με έπεισε και είπα να περιμένω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα