johnny_pane Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά κάνουν δουλειά τα ανέπαφα δοκιμαστικά ? Χαζή αλλά χρήσιμη ερώτηση , αν ακουμπήσω γυμνό αγωγό με ρεύμα στο ανέπαφο θα έχω θέμα ή με μονώνει και όλα καλά? το παρακάτω το βρήκα 4 ευρώ από ali https://www.skroutz.gr/s/34210442/Ανιχνευτής-Τάσης-Aneng-AC-DC-με-Εύρος-Μέτρησης-12-250V.html Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από johnny_pane
andreas1gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 54 λεπτά πριν, johnny_pane είπε Παιδιά κάνουν δουλειά τα ανέπαφα δοκιμαστικά ? Χαζή αλλά χρήσιμη ερώτηση , αν ακουμπήσω γυμνό αγωγό με ρεύμα στο ανέπαφο θα έχω θέμα ή με μονώνει και όλα καλά? το παρακάτω το βρήκα 4 ευρώ από ali https://www.skroutz.gr/s/34210442/Ανιχνευτής-Τάσης-Aneng-AC-DC-με-Εύρος-Μέτρησης-12-250V.html Εγώ αγόρασα το παρακάτω που είναι λίγο πιο «επώνυμο»… Και γυμνό αγωγό να ακουμπήσεις εσύ είσαι μονωμένος… https://www.skroutz.gr/s/27722121/Uni-T-Ανιχνευτής-Τάσης-AC-AC-με-Εύρος-Μέτρησης-24-1000V.html#reviews
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, johnny_pane είπε Παιδιά κάνουν δουλειά τα ανέπαφα δοκιμαστικά ? Χαζή αλλά χρήσιμη ερώτηση , αν ακουμπήσω γυμνό αγωγό με ρεύμα στο ανέπαφο θα έχω θέμα ή με μονώνει και όλα καλά? το παρακάτω το βρήκα 4 ευρώ από ali https://www.skroutz.gr/s/34210442/Ανιχνευτής-Τάσης-Aneng-AC-DC-με-Εύρος-Μέτρησης-12-250V.html εγω θα σταθώ ότι θα δώσεις 4€ (δεν θα εχει μεταφορικά; ) απο το αλί που θα το παραλάβεις σε τρία τέρμινα αντί να δώσεις 10€ να το έχεις σε 2? μέρες.
vasilllis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Αναλογως τι θελεις να κανεις.ΝΑΙ κανουν δουλεια(δεν ξερω για τον συγκεκριμενο) .Εγω παντως πριν ακουμπησω γυμνο αγωγο,αφου ελεγξω με τα ανεπαφα μετραω με πολυμετρο. 1
sdikr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 2 hours ago, johnny_pane said: Παιδιά κάνουν δουλειά τα ανέπαφα δοκιμαστικά ? Χαζή αλλά χρήσιμη ερώτηση , αν ακουμπήσω γυμνό αγωγό με ρεύμα στο ανέπαφο θα έχω θέμα ή με μονώνει και όλα καλά? το παρακάτω το βρήκα 4 ευρώ από ali https://www.skroutz.gr/s/34210442/Ανιχνευτής-Τάσης-Aneng-AC-DC-με-Εύρος-Μέτρησης-12-250V.html Την δουλεία του την κάνει, προσωπικά αποφεύγω να το ακουμπάω σε γυμνό αγωγό, αν και είναι πλαστικό το κάλυμμα Better safe than sorry 1
stylish Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Πολύ καλή σκέψη σαν tool. Νομιζω βοηθαει να εχεις ενα τετοιο στο σπιτι. Λιγο που εψαξα θα πηγαινα σε αυτο μονο και μονο που ξεκιναει απο τα 12V, δηλαδή ειναι και για το αμάξι. Xiaomi Ανιχνευτής Τάσης DUKA EP-1 AC με Εύρος Μέτρησης 12 - 1000V | Skroutz.gr Αν ξερει καποιος καποια μάρκα 12-1000 πιο αξιοπιστη, ας μας πει να παραγγειλουμε. Ευχαριστώ 1
johnny_pane Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, stylish είπε Πολύ καλή σκέψη σαν tool. Νομιζω βοηθαει να εχεις ενα τετοιο στο σπιτι. Λιγο που εψαξα θα πηγαινα σε αυτο μονο και μονο που ξεκιναει απο τα 12V, δηλαδή ειναι και για το αμάξι. Xiaomi Ανιχνευτής Τάσης DUKA EP-1 AC με Εύρος Μέτρησης 12 - 1000V | Skroutz.gr Αν ξερει καποιος καποια μάρκα 12-1000 πιο αξιοπιστη, ας μας πει να παραγγειλουμε. Ευχαριστώ Το Xiaomi έχει μία αξιοπιστία αλλά θέλει μία δοκιμή πρώτα για να βεβαιωθείς Και τα habotest φαίνονται καλά , όπως και τα aneng αν και τα δεύτερα είναι λίγο πιο φτηνά 8 ώρες πριν, sdikr είπε Την δουλεία του την κάνει, προσωπικά αποφεύγω να το ακουμπάω σε γυμνό αγωγό, αν και είναι πλαστικό το κάλυμμα Better safe than sorry Μίλησα με aneng και μου είπαν ότι με μονώνει το στυλό 1
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 41 λεπτά πριν, stylish είπε Πολύ καλή σκέψη σαν tool. Νομιζω βοηθαει να εχεις ενα τετοιο στο σπιτι. Λιγο που εψαξα θα πηγαινα σε αυτο μονο και μονο που ξεκιναει απο τα 12V, δηλαδή ειναι και για το αμάξι. Xiaomi Ανιχνευτής Τάσης DUKA EP-1 AC με Εύρος Μέτρησης 12 - 1000V | Skroutz.gr Αν ξερει καποιος καποια μάρκα 12-1000 πιο αξιοπιστη, ας μας πει να παραγγειλουμε. Ευχαριστώ είναι χρήσιμο γιατί πολλές νέες πρίζες έχουν προστασία και δεν μπορείς να βάλεις μέσα το δοκιμαστικό κατσαβίδι. 2
stylish Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μετα την προταση του ts για habotest νομιζω η χρυση τομη ειναι η παρακατω. Habotest Ανιχνευτής Τάσης HT122 AC/DC True RMS | Skroutz.gr
nvel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 αυτό είναι πολύμετρο, γιαυτό και η διαφορά στην τιμή
stylish Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Χρησιμοποιειται και ως ανιχνευτης, συμφωνα με τα σπεκς. Βασικα εχει τις μπαρες οπως ολα τα υπολοιπα. Οποτε παιρνεις ενα πολυεργαλειο, με μικρη διαφορα τιμης. Αν κανω κατι λαθος, διορθωστε με, δεν ειμαι ειδικος.
Haldol Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Για την ερώτησή σου, ναι, σε μονώνει το «στυλό». Δεν έχεις κίνδυνο. Παρόλα αυτά δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πόσο χρήσιμο είναι ένα τέτοιο εργαλείο. Η δουλειά του είναι αποκλειστικά να ανιχνεύσει την ύπαρξη τάσης χωρίς επαφή, και πόσες φορές θα κάνεις κάτι τέτοιο αν δεν είσαι επαγγελματίας; Ο λόγος ύπαρξής του είναι να σου γλιτώσει χρόνο αν κάνεις αυτό το πράγμα συνέχεια, και να 'ναι και μικρό, ώστε να το 'χεις μόνιμα πάνω σου... Με 12-25 ευρώ (ξεκινώντας δηλαδή ακόμα και από την τιμή που έβαλε ο @andreas1gr) παίρνεις ολόκληρο πολύμετρο της UNI-T, που κινέζικη μεν, τίμια μάρκα, δε. Το πόσες δουλειές ή πόσο πιο πολύ χρήσιμο είναι ένα πολύμετρο δε το συζητάμε. Από τα 15 ευρώ και πάνω έχουν και NCV ώστε να κάνουν και τη δουλειά του στυλό, άμα βαριέσαι να βάζεις καλώδια . Κυρίως ο έλεγχος συνέχειας σε οποιοδήποτε πολύμετρο είναι απίστευτα χρήσιμος «σύμμαχος»!
sdikr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 35 minutes ago, Haldol said: Κυρίως ο έλεγχος συνέχειας σε οποιοδήποτε πολύμετρο είναι απίστευτα χρήσιμος «σύμμαχος»! Με το στυλό αυτό μπορείς να βρεις και που είναι η διακοπή, αρκετά χρήσιμο
Haldol Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, sdikr said: Με το στυλό αυτό μπορείς να βρεις και που είναι η διακοπή, αρκετά χρήσιμο Με το Habotest πιο πάνω; Μ' αυτό σίγουρα, μιας και είναι πολύμετρο (παίρνει και καλώδια), απλά σε άλλο σχήμα. Γενικά με στυλό που έχει ΜΟΝΟ το NCV πως θα γίνει αυτό;
sdikr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, Haldol said: Με το Habotest πιο πάνω; Μ' αυτό σίγουρα, μιας και είναι πολύμετρο (παίρνει και καλώδια), απλά σε άλλο σχήμα. Γενικά με στυλό που έχει ΜΟΝΟ το NCV πως θα γίνει αυτό; Διαβάζει τάση, όποτε το σέρνεις χωρίς επαφή στο καλώδιο, εκεί που σταματάει να χτυπάει ξέρεις πως υπάρχει διακοπή, 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα