Προς το περιεχόμενο

[SSD/NVMe] ADATA AGAMMIXS70B-2T-CS 2TB 104,90€ @e-shop.gr [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/6/2023 στις 7:28 ΠΜ, duffyduck είπε

Για ψυκτρα πάρτε μια Be Quiet MC1. H MC1 PRO είναι μεν λίγο καλύτερη (έχει heatpipe) με μικρή διαφορά τιμής, αλλά λόγο ύψους δεν χωράει στο PS5.

Ξέρεις αν η MC1 μπορεί να χωρέσει σε λάπτοπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, loukasgr2 είπε

Ξέρεις αν η MC1 μπορεί να χωρέσει σε λάπτοπ;

Παμε αναποδα, το δικο σου λαπτοπ (γιατι δεν ειναι ολα τα ιδια), μεχρι τι υψος χωραει?

Επεξ/σία από fagoura
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα εδώ και 2 μέρες 

ερχεται χωρίς ψύκτρα τοποθετημένη και την τοποθετείς αν θες εσυ. Όποτε  κανένα θέμα με την εγγύηση .

σε ASUS XI hero z390 ειδα read 3740mb/sec

ειδα όμως και 60 βαθμούς σε idle με κλιματιστικό στο σπίτι ανοιχτό (όταν έτρεχε το stress test ειδα και 65) θα δοκιμάσω και με την ψυκτρα της μητρικής αλλιώς θα πάω σε Be Quiet MC1

εψαξα για firmware update αλλά έχει το τελευταίο 

Προσωπικά τον πήρα για να αντικαταστήσω τον hdd 2tb που έχω για αποθήκη 

Επεξ/σία από NOODLE
  • Sad 1
Δημοσ.

Πήρα 2 τεμάχια. Αφού διάβασα τα γενικότερα σχόλια γενικότερα υποθέτω ότι είναι καλύτερο να τοποθετηθούν με κάποια μορφή ψύκτρας που ίσως βοηθήσει και στην αποφυγή αστοχίας. Βρήκα καποιες παθητικές τις Thermalright HR-09 2280 PRO αν και υπάρχουν και πολλές αντίστοιχες ακόμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NOODLE είπε

Χρειάζεται ψυκτρα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

Προφανώς και χρειάζεται ψυκτρα. Στο κουτί έρχεται χωρίς να είναι κολλημένο μιας και πλέον αρκετές μητρικές έχουν ψύκτρες, ή μπορεί να θέλεις να βάλεις εσύ άλλη. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, cleeverblade είπε

εγώ πήρα αυτή από το ebay για έναν samsung 2TB 970 EVO plus .. πολύ αξιοπρεπής ..

Ποσο πηγε το μαλλι? Λινκ?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Προφανώς και χρειάζεται ψυκτρα. Στο κουτί έρχεται χωρίς να είναι κολλημένο μιας και πλέον αρκετές μητρικές έχουν ψύκτρες, ή μπορεί να θέλεις να βάλεις εσύ άλλη. 

Ναι το έγραψα σε προηγούμενο post απλά της adata δεν κάνει μια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο παιδιά για χρήση μόνο για αποθήκευση και ανάγνωση αξίζει ο nvme ή και ssd είμαι καλυμμένος? επίσης σε βάθος χρόνου ποιοι αντέχουν περισσότερο στο σκάσιμο? Το OS το έχω σε Kingston kc3000 ... 

Επεξ/σία από liverpoolman
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...