Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Haldol said:

Ορισμένοι κάνουν και το ωραίο να δώσουν μία ακραία μεγάλη τιμή, μηηην τυχόν και ο άλλος είναι άσχετος και τα δώσει. Ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα που λέμε. Πρόπερσι μου το κάναν. Είδαν σπίτι - διπλοκατοικία σε ακριβή περιοχή, πόσο λες για βάψιμο για 98 τ.μ. (και με δικά μου τα υλικά); Ε μόλις 1.800€. Μαύρα φυσικά. Μου έδωσαν την προσφορά από το τηλέφωνο (ενώ είχαν έρθει να δουν πρώτα τους χώρους) και πήγα να πνιγώ όταν μου είπαν τον αριθμό. Καλώς, σας ευχαριστώ, θα σας ενημερώσω. Μετά από 2 μέρες με ξαναπήραν κιόλας να δουν όχι ΑΝ, αλλά ΠΟΤΕ θα ήθελα να προχωρήσουμε.

:D

Εμενα για 250τμ νομίζω εργασια καπου εκει. Αλλά τελικά το εκανα μονος μου. Ειχε παρα πολλα μερεμετια ομως.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, ΠάρηςΓ said:

Εμενα για 250τμ νομίζω εργασια καπου εκει. Αλλά τελικά το εκανα μονος μου. Ειχε παρα πολλα μερεμετια ομως.

Για 250 δε θα μου 'κανε εντύπωση, θα τους έκλεινα κιόλας. Φυσιολογική τιμή. Κι αν είχε και αρκετά μερεμέτια που λες ίσως και καλή. Αλλά στα 100 ήταν ανέκδοτο το 1.800-άρι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν ειπα να μην πληρωσω αλλα οχι και να με γδαρουν

Ερευνα αγοράς λέγεται.Το να λες ότι εγω το έκανα με Χ € άρα τόσα θα πρέπει να το κάνουν και αυτοί όμως δεν στέκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Haldol said:

Για 250 δε θα μου 'κανε εντύπωση, θα τους έκλεινα κιόλας. Φυσιολογική τιμή. Κι αν είχε και αρκετά μερεμέτια που λες ίσως και καλή. Αλλά στα 100 ήταν ανέκδοτο το 1.800-άρι.

Χωρίς υλικά; Πάντως πλεον γιατρό βρίσκεις και έχεις επιλογές. Μαστορα για απλα πράγματα μηνες και αν και λίγες επιλογές 

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ερευνα αγοράς λέγεται.Το να λες ότι εγω το έκανα με Χ € άρα τόσα θα πρέπει να το κάνουν και αυτοί όμως δεν στέκει.

Στην ερευνα αγορας οταν υπαρχει διαφορα 100%  για το ιδιο λεγεται αισχροκερδια 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Eλευθερη αγορά.Αν πιστευεις οτι υπάρχει αισχροκέρδεια μπορείς να κάνεις μήνυση https://el.wikipedia.org/wiki/Αισχροκέρδεια

Δημοσ.

υπάρχει έλλειψη από τεχνίτες και μάστορες και ζητανε ότι να ναι.

αλλά ναι θέλει ψάξιμο να πάρεις πολλές προσφορές. 

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, ΠάρηςΓ said:

Χωρίς υλικά; Πάντως πλεον γιατρό βρίσκεις και έχεις επιλογές. Μαστορα για απλα πράγματα μηνες και αν και λίγες επιλογές 

Σε 'μένα; Ναι, χωρίς ήταν. Τα υλικά δικά μου.

Next time θα το βάψω μόνος. Έτσι κι αλλιώς ξέρω, απλά τότε υπήρχε βιασύνη. :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eλευθερη αγορά.Αν πιστευεις οτι υπάρχει αισχροκέρδεια μπορείς να κάνεις μήνυση https://el.wikipedia.org/wiki/Αισχροκέρδεια

Εξυπναδες.....Εκει που λες μπορεις να κανει αναφορα οταν ενα εμπορευμα κανει 10 ευρω και το πουλαει 30 και υποκειτε σε νομους κερδους 

Στην παροχη υπηρεσιων οχι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι αισχροκερδια 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εξυπναδες.....Εκει που λες μπορεις να κανει αναφορα οταν ενα εμπορευμα κανει 10 ευρω και το πουλαει 30 και υποκειτε σε νομους κερδους 

Στην παροχη υπηρεσιων οχι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι αισχροκερδια 

Δεν ξεχωρίζει εμπόρευμα ή υπηρεσία.

Δημοσ.

Μιλάμε οτι χρεώνει δηλαδή 43,75 την ώρα;    δεν βρίσκω κάτι το εξωφρενικό σε αυτό,    λογικά ο άλλος που δίνει 500 θα κόβει και απόδειξη απο τα όποια τα 44% θα του τα πάρει το κράτος με ΦΠΑ και φόρο 20% για υπηρεσία  +  τα λεφτά που θα πρέπει απο εκεί να βάλει για την ασφάλεια του.

Αν κάποιος τα θεωρεί πολλά,  τότε ξεκινάει να προσφέρει υπηρεσίες φθηνότερα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Μιλάμε οτι χρεώνει δηλαδή 43,75 την ώρα;    δεν βρίσκω κάτι το εξωφρενικό σε αυτό,    λογικά ο άλλος που δίνει 500 θα κόβει και απόδειξη απο τα όποια τα 44% θα του τα πάρει το κράτος με ΦΠΑ και φόρο 20% για υπηρεσία  +  τα λεφτά που θα πρέπει απο εκεί να βάλει για την ασφάλεια του.

Αν κάποιος τα θεωρεί πολλά,  τότε ξεκινάει να προσφέρει υπηρεσίες φθηνότερα

Στην προσφορα των 500 και 700 ηταν χωρις ΦΠΑ

Ηταν απο γνωστη σελιδα στο internet

43 ευρω την ωρα ειναι λογικο ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εχεις αναλογιστει γιατι δεν βρισκεις μαστορες?Σιγουρα οχι γιατι κανουν διακοπες Σευχελες.

59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

αισχροκερδεια ειναι :

είναι η εκμετάλλευση ανάγκης και της όποιας δυσχερούς κατάστασης βρίσκεται το άτομο επί του οποίου επιχειρείται. Δυσχερής κατάσταση μπορεί να είναι όχι μόνο οικονομική, που είναι η συνηθέστερη, αλλά και αναπηρία, πνευματική αδυναμία, απειρία, ψυχική διαταραχή κ.λπ

46 λεπτά πριν, The_Judas είπε

υπάρχει έλλειψη από τεχνίτες και μάστορες και ζητανε ότι να ναι.

αλλά ναι θέλει ψάξιμο να πάρεις πολλές προσφορές. 

Το καλυτερο να το ψαξει.

31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν ξεχωρίζει εμπόρευμα ή υπηρεσία.

Ποιος οριζει οτι η μεθοδος εργασιας ειναι ιδια ομως?Δηλαδη αμα εκανε 5 μερς να τα βαψει ποιος θα ηταν χαμενος?

Δημοσ.

Κοίτα ο επαγγελματίας δεν θα σε πάει αμιγώς με το μεροκάματο. Γιατί σε μια δουλειά θα υπολογίσει καύσιμα μετακινήσεις τα αναλώσιμα του αλλά και το γεγονός ότι δεν θα έχει δουλειά κάθε μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντα σε αυτή την κατάσταση την θυμάμαι την οικοδομή και τους μάστορες από τότε που ήμουν μικρός. Κυρίως με υδραυλικούς. Να ναι καλά ο θείος μου που είναι εργολάβος και γνωρίζει άτομα, μάστορες και συνεργεία, κάνει παζάρια, και γενικά μπήκε μπροστά να μας βοηθήσει σε σημαντικά ζητήματα που είχαμε με το σπίτι μας. Φυσικά με τα κόστη που έχουν φτάσει τώρα τα οικοδομικά υλικά, με την αγορά ακινήτων να έχει πάρει τα πάνω της και τις επιδοτήσεις να πέφτουν βροχή. Όλες οι τιμές έχουν αυξηθεί παραπάνω, επισκευές και ανακαινίσεις για άτομα χαμηλού εισοδήματος αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός. Οι φθηνότερες προσφορές δυστυχώς δεν είναι πάντα οι καλύτερες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...