Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σεβομαι καθε εργασια τεχνιτη αλλα καποιες φορες νομιζω το παρακανουν σε αυτα που ζητανε 

Προσοψη 12 μετρα με τρεις πορτες και καπου 7 μετρα καγκελα 

Προσφορα 350 ευρω απο γνωστο μπογιατζη και απο το γνωστο site στο internet 500 και 700 ευρω

Εγω ο ασχετος εκανα συνολικα σπαστες βεβαια καπου 15 ωρες αρα ενα τεχνιτης ισως ενα μεροκαματο 8 ωρων  αντε και λιγο παραπανω 

Κοστος υλικων 63 ευρω και περισεψε και καπου ενα κιλο χρωμα 

Αρα  μεροκαματο απο 250-650 ευρω 

IMG-808a7ee23da39156d1c6cd12f4504c74-V.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 6
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω ο ασχετος εκανα συνολικα σπαστες βεβαια καπου 15 ωρες αρα ενα τεχνιτης ισως ενα μεροκαματο 8 ωρων  αντε και λιγο παραπανω 

Αφου το εκανες μονος σου, που ειναι το προβλημα. Τα κλασικα, ελευθερη αγορα κτλ κτλ. 

Προ τιπ: παρε σπρει και ενα κουτι τραπεζομαντηλα εστιατοριου για να εχεις για τετοιες δουλειες (ή το ναιλον αν σε βολευει σε μετρα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αφου το εκανες μονος σου, που ειναι το προβλημα. Τα κλασικα, ελευθερη αγορα κτλ κτλ. 

Προ τιπ: παρε σπρει και ενα κουτι τραπεζομαντηλα εστιατοριου για να εχεις για τετοιες δουλειες (ή το ναιλον αν σε βολευει σε μετρα)

Το προβλημα κατ εμε ειναι οτι ζητανε τα μαλαι της κεφαλης 

Περυσι για κλιμακοστασιο ισογειου με δυο διαμεισματα και δυο οροφων απο ενα διαμερισμα για εναμισυ μερκαματο πηρε 350 ευρω με τα χρωματα δικα μου  αλλος τεχνιτης 

3 λεπτά πριν, famas είπε

Μήπως ήθελαν και τρίψιμο με σβουράκι και πέρασμα 2 χέρια;

Με συρματοβουρτσα ,γυαλοχαρτο και ενα χερι και εγιναν μια χαρα 

Με σβουρακι θα ηταν πιο ευκολο 

Δημοσ.

Το καλύτερο δεν είπες.... ΜΑΥΡΑ!

Αν τους μιλήσεις για απόδειξη θα πέσουν να σε φάνε ή θα πρέπει να γίνει επαύξηση ποσού με το φπα.

Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι.

Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις τον χρόνο, τα φτιάχνεις και τελειώνεις

• Like 8
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σεβομαι καθε εργασια τεχνιτη αλλα καποιες φορες νομιζω το παρακανουν σε αυτα που ζητανε 

Προσοψη 12 μετρα με τρεις πορτες και καπου 7 μετρα καγκελα 

Προσφορα 350 ευρω απο γνωστο μπογιατζη και απο το γνωστο site στο internet 500 και 700 ευρω

Κοστος υλικων 63 ευρω και περισεψε και καπου ενα κιλο χρωμα 

Αρα  μεροκαματο απο 250-650 ευρω 

IMG-808a7ee23da39156d1c6cd12f4504c74-V.jpg

Εχω τα ιδια,ακριβώς ίδια.Θα μου τα κάνεις με 150€ και τα χρώματα δικά μου ;

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχω τα ιδια,ακριβώς ίδια.Θα μου τα κάνεις με 150€ και τα χρώματα δικά μου ;

Καντο μονος σου ή πληρωσε 

Αυτος που ηθελε τα 350 περυσι μου εβαψε το σπιτι .

3 μερες δυο ατομα ( ειχε καια βοηθο) 600 ευρω . Λογικο ποσο 

Το οτι ενας ηθελε 350 και  ο αλλος 700 λεει πολλα 

Οπου σε πιασουν

5 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Το καλύτερο δεν είπες.... ΜΑΥΡΑ!

Αν τους μιλήσεις για απόδειξη θα πέσουν να σε φάνε ή θα πρέπει να γίνει επαύξηση ποσού με το φπα.

Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι.

Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις τον χρόνο, τα φτιάχνεις και τελειώνεις

Αυτονοητο !!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Καντο μονος σου ή πληρωσε 

Αυτος που ηθελε τα 350 περυσι μου εβαψε το σπιτι .

3 μερες δυο ατομα ( ειχε καια βοηθο) 600 ευρω . Λογικο ποσο 

Οπου σε πιασουν

Θα πληρώσω εσένα που είσαι οικονομικός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ειχα δώσει αναγκαστικά 1000€ για 5 ωρες περίπου μαστορας και βοηθος σιδηροκατασκευή της πλακας μονο εργασία. Τα μονα εργαλεία που ειχε τροχο και ηλεκτροκόλληση ούτε καν κατι προκοπης να γινουν σωστα κοπες.

Και ηταν το πιο φτηνο συνήθως θελανε διπλάσια.

Γενικά εχει κέρδος μεγαλο και πολυ μαυρο χρημα αν πιανουν λιγο τα χέρια και το εχεις. 

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
Δημοσ.

Ορισμένοι κάνουν και το ωραίο να δώσουν μία ακραία μεγάλη τιμή, μηηην τυχόν και ο άλλος είναι άσχετος και τα δώσει. Ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα που λέμε. Πρόπερσι μου το κάναν. Είδαν σπίτι - διπλοκατοικία σε ακριβή περιοχή, πόσο λες για βάψιμο για 98 τ.μ. (και με δικά μου τα υλικά); Ε μόλις 1.800€. Μαύρα φυσικά. Μου έδωσαν την προσφορά από το τηλέφωνο (ενώ είχαν έρθει να δουν πρώτα τους χώρους) και πήγα να πνιγώ όταν μου είπαν τον αριθμό. Καλώς, σας ευχαριστώ, θα σας ενημερώσω. Μετά από 2 μέρες με ξαναπήραν κιόλας να δουν όχι ΑΝ, αλλά ΠΟΤΕ θα ήθελα να προχωρήσουμε.

:D

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Αστο...Μην σε κλεψω ...

Γιατί; Εσύ λες ότι ειναι αρκετά.

Και ναι ,ο καθένας ζητάει ότι θέλει.Αν μπορείς κάνε το μόνος σου,όμως αν δεν μπορείς τότε θα πληρώσεις αυτόν που θα το κάνει.Αλλο ο συνταξιούχος όμως που θα το κάνει για να περάσει η ώρα του και άλλο ο επαγγελματίας.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΠάρηςΓ είπε

Εγω ειχα δώσει αναγκαστικά 1000€ για 5 ωρες περίπου μαστορας και βοηθος σιδηροκατασκευή της πλακας μονο εργασία. Τα μονα εργαλεία που ειχε τροχο και ηλεκτροκόλληση ούτε καν κατι προκοπης να γινουν σωστα κοπες.

Και ηταν το πιο φτηνο συνήθως θελανε διπλάσια 

χαχα κάτι αντίστοιχο θα έγραφα

σε μπογιατζίδες βγαίνει άκρη με ψάξιμο , σε σιδηράδες πρέπει να πας γύρα σε πολύ παλιά μαγαζιά και να τους τσιμπήσεις (αν έρθουν)

για 3,5μέτρα σίτα (έλεγα σιδηροκατασκευή αλλά μου έλεγαν  ~1200€) , ζήτησαν 680€ 😁

2 πασαλάκια , σύρμα και σίτα 80€ , τα 600€ μεροκάματο 😂

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί; Εσύ λες ότι ειναι αρκετά.

Και ναι ,ο καθένας ζητάει ότι θέλει.Αν μπορείς κάνε το μόνος σου,όμως αν δεν μπορείς τότε θα πληρώσεις αυτόν που θα το κάνει.Αλλο ο συνταξιούχος όμως που θα το κάνει για να περάσει η ώρα του και άλλο ο επαγγελματίας.

Δεν ειπα να μην πληρωσω αλλα οχι και να με γδαρουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...