Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #3 - Δηλώσεις συμμετοχής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Τωρα που γυρισες εφυγαν!!!!

Το φόβο μου να χουν χαχα🤭

Επεξ/σία από XrysaKakou
Επισκέπτης
Δημοσ.

@Brainkill4r🧠 για περάστε παιχνίδι να γίνεται. Έλα να γίνουμε πολλοι😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, XrysaKakou είπε

@Brainkill4r🧠 για περάστε παιχνίδι να γίνεται. Έλα να γίνουμε πολλοι😃

Δεν είμαι έτοιμος ακόμα δυστυχώς και φοβάμαι ότι θα βγει το σκοτεινό τρολ απο μέσα μου  🤪

Πχ μιας και με προσκάλεσες να αφήσω την μουσική  πρόταση μου για σοβαρή γιουροβίζιον 🤣

Επεξ/σία από Brainkill4r
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Brainkill4r είπε

Δεν είμαι έτοιμος ακόμα δυστυχώς και φοβάμαι ότι θα βγει το σκοτεινό τρολ απο μέσα μου  🤪

Πχ μιας και με προσκάλεσες να αφήσω την μουσική  πρόταση μου για σοβαρή γιουροβίζιον 🤣

Ενδιαφέρων ο καλεσμένος. 😏

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Brainkill4r είπε

Άσε το τρολ στα σκοτάδια του τότε, δεν είμαστε για τέτοια.🥴

Επεξ/σία από XrysaKakou
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Brainkill4r είπε

ωωω ευχαριστω 😎

Να είσθε καλά. 

chef cooking GIF by Paddington Bear

Δημοσ.

Επειδή δεν βλέπω προκοπή εδώ, αν θέλει κάποιος να παίξει σε ένα ξένο φόρουμ (αγγλόφωνο) ας μου στείλει pm. Φαντάζομαι θα ξεκινήσει νέο παιχνίδι εκεί σε 15-30 μέρες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 26/6/2023 στις 1:12 ΜΜ, mic2mic είπε

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε το βραβείο για τον νικητή του διαγωνισμού, το οποίο θα είναι μια Lamborghini Huracán. Δε νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο, αλλά ίσως να δελεάσει κάποιον που το σκεφτόταν αλλά είχε αμφιβολίες.

Στις 24/7/2023 στις 10:08 ΠΜ, mic2mic είπε

Επειδή δεν βλέπω προκοπή εδώ, αν θέλει κάποιος να παίξει σε ένα ξένο φόρουμ (αγγλόφωνο) ας μου στείλει pm. Φαντάζομαι θα ξεκινήσει νέο παιχνίδι εκεί σε 15-30 μέρες.

Κρίμα. Πολύ λυπήθηκα τώρα. Θα μείνει αφόρετο το πανάκριβο φόρεμα που πήρα για τη νίκη του @MaXmaD

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@MaXmaD έλα να παίξεις στο ξενο παιχνίδι κι εκεί 1αδα θα σου βάλω χαχα ίσα που προλαβαίνεις είμαστε 14 οποτε έχει και 0

Εκεί δε χρειάζεται φρακο και με διχάλο παιζεις 😛

Επεξ/σία από XrysaKakou
Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε

@MaXmaD έλα να παίξεις στο ξενο παιχνίδι κι εκεί 1αδα θα σου βάλω χαχα ίσα που προλαβαίνεις είμαστε 14 οποτε έχει και 0

Εκεί δε χρειάζεται φρακο και με διχάλο παιζεις 😛

9 σελίδες, και δεν τον έχουμε αφήσει σε χλωρό κλαρί. Το βλέπω να μας πετάει το δίχαλο κατακέφαλα. :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Το βλέπω να μας πετάει το δίχαλο κατακέφαλα. :lol:

Δε με τρομαζει το διχαλο, μην ειναι τσόκαρο φοβάμαι 🤯🤣

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κοιμηθείτε. Δεν θα στείλει. Είναι απασχολημένος με το να τρώει καρπούζι και να φτύνει τα κουκούτσια (κι εμάς μαζί!). 😆

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...