Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε προσφορά το Metcon 8 από Nike στα 77,97€ τελική. Σε ορισμένα νούμερα αναφέρει λίγα κομμάτια. 

*Σε ορισμένα μέλη όπου είχαν πραγματοποιήσει αγορές το τελευταίο 6μηνο ενδέχεται να έχουν στείλει και -20€ εκπτωτικό οπότε βγαίνει τελική 57,97. 

Επεξ/σία από M A T R I X
  • Like 5
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Σε προσφορά το Metcon 8 από Nike στα 77,97€ τελική. Σε ορισμένα νούμερα αναφέρει λίγα κομμάτια. 

*Για όποιο μέλος είχε αγοράσει το τελευταίο 6μηνο, έχουν στείλει και -20€ εκπτωτικό τις προηγούμενες ημέρες, οπότε βγαίνει τελική 57,97. 

Έχω αγοράσει αρκέτες φορές το τελευταίο εξάμηνο. Τι κουπόνι είναι αυτό; Που το βρίσκω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheDay2012 είπε

Έχω αγοράσει αρκέτες φορές το τελευταίο εξάμηνο. Τι κουπόνι είναι αυτό; Που το βρίσκω;

Προστίθεται αυτόματα στο καλάθι. Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση. Κοίταξες τα εισερχόμενα; 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Προστίθεται αυτόματα στο καλάθι. Εμένα μου ήρθε ειδοποίηση. Κοίταξες τα εισερχόμενα; 

Μάλλον δεν είμαι επιλέξιμος. Κανονικά 77.97 το βγάζει μέχρι το στάδιο της πληρωμής.

Σ ευχαριστώ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TheDay2012 είπε

Μάλλον δεν είμαι επιλέξιμος. Κανονικά 77.97 το βγάζει μέχρι το στάδιο της πληρωμής.

Σ ευχαριστώ

Θα ενημερώσω και εγώ την περιγραφή τότε για να είναι πιο ξεκάθαρο. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Γνωρίζετε πότε η Nike κάνει καλές προσφορές; Είχα χτυπήσει κάτι 1+1 παλαιότερα αλλά δε θυμάμαι πότε ήταν.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
15 hours ago, gidi said:

Καλησπέρα,

Γνωρίζετε πότε η Nike κάνει καλές προσφορές; Είχα χτυπήσει κάτι 1+1 παλαιότερα αλλά δε θυμάμαι πότε ήταν.

Ευχαριστώ

Καθε προπερσι και καλυτερα δυστυχως.....

Τις φανταστικες προσφορες τις εβγαλε και αυτη και η Adidas στην πρωτη καραντινα εκει καπου το 2020 ξεπουλησε τρελα. Εκτοτε οι "προσφορες" φθινουν και ειναι με το κυαλι και το δικανο.

• Like 7
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sebu είπε

Καθε προπερσι και καλυτερα δυστυχως.....

Τις φανταστικες προσφορες τις εβγαλε και αυτη και η Adidas στην πρωτη καραντινα εκει καπου το 2020 ξεπουλησε τρελα. Εκτοτε οι "προσφορες" φθινουν και ειναι με το κυαλι και το δικανο.

Μια χαρά προσφορές βγάζει. Άμα το πας συνδυαστικά με τα offers του membership κιόλας, αξίζει ακόμα περισσότερο. Για παράδειγμα, παπούτσια για τρεξ. του 2023 από 190, όταν τα παίρνεις 110-120 είναι μια χαρά τιμή. Τον Απρίλιο είχε πάλι καλές προσφορές σε πολλά πράγματα. Εκεί άξιζαν τα ρούχα περισσότερο. Σε παλιά μοντέλα κάνει ακόμα καλύτερες τιμές κατά καιρούς.

Με το φανταστικές προσφορές αν εννοείς 60-70% αυτά δεν παίζουν πουθενά, μόνο όταν θέλουν να διώξουν παλιά μοντέλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, M A T R I X said:

Μια χαρά προσφορές βγάζει. Άμα το πας συνδυαστικά με τα offers του membership κιόλας, αξίζει ακόμα περισσότερο. Για παράδειγμα, παπούτσια για τρεξ. του 2023 από 190, όταν τα παίρνεις 110-120 είναι μια χαρά τιμή. Τον Απρίλιο είχε πάλι καλές προσφορές σε πολλά πράγματα. Εκεί άξιζαν τα ρούχα περισσότερο. Σε παλιά μοντέλα κάνει ακόμα καλύτερες τιμές κατά καιρούς.

Με το φανταστικές προσφορές αν εννοείς 60-70% αυτά δεν παίζουν πουθενά, μόνο όταν θέλουν να διώξουν παλιά μοντέλα. 

Οταν επαιρνες παπουτσια για τρεξιμο από το Nike app εκείνης της χρονιάς ή λίγων μηνών πίσω με 65-70-75 ευρω το 2020 και το 2021 τα 110-120 ευρω ειναι υπερβολη το 2023. Έχω στοκαρισμένα στα κουτιά 2 Pegasus ακόμα (38 και 39) και ενα κλειστο React Miler (αγορασμένο τότε στα 67 ευρώ).

Για αυτο λεμε καθε προπερσι και καλυτερα. Ειχα παρει λχ από Adidas τα Ultraboost 20 την ανοιξη του 2021 στα 90 ευρώ και τωρα δεν βρισκεις Ultraboost 22 κάτω από 190 ευρώ. Οπότε ναι οι τιμές εχουν εκτιναχθεί και οι πραγματικές προσφορές είναι ολοένα και λιγότερες.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 7
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Sebu είπε

Οταν επαιρνες παπουτσια για τρεξιμο από το Nike app εκείνης της χρονιάς ή λίγων μηνών πίσω με 65-70-75 ευρω το 2020 και το 2021 τα 110-120 ευρω ειναι υπερβολη το 2023. Έχω στοκαρισμένα στα κουτιά 2 Pegasus ακόμα (38 και 39) και ενα κλειστο React Miler (αγορασμένο τότε στα 67 ευρώ).

Για αυτο λεμε καθε προπερσι και καλυτερα. Ειχα παρει λχ από Adidas τα Ultraboost 20 την ανοιξη του 2021 στα 90 ευρώ και τωρα δεν βρισκεις Ultraboost 22 κάτω από 190 ευρώ. Οπότε ναι οι τιμές εχουν εκτιναχθεί και οι πραγματικές προσφορές είναι ολοένα και λιγότερες.

Δε θυμάμαι ποτέ τέτοιες τιμές σε καινούργια παπούτσια, αλλά κατάλαβα τι λες. Θα συμφωνήσω σε ένα βαθμό, αλλά η αύξηση είναι μικρή. Για παράδειγμα τα κλασικά 270 (το οποίο είναι πολύ κακό παπούτσι), το 20-21 είχαν 150-160€ με έκπτωση. Τα πιο "premium" μοντέλα παίζουν εδώ και χρόνια στα 170-200++

Τις τιμές που αναφέρεις τις θυμάμαι το 2010 :D σε κάθε περίπτωση όταν παίζουν μεγάλες προσφορές αξίζει η οποιαδήποτε αγορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 hours ago, M A T R I X said:

Δε θυμάμαι ποτέ τέτοιες τιμές σε καινούργια παπούτσια, αλλά κατάλαβα τι λες. Θα συμφωνήσω σε ένα βαθμό, αλλά η αύξηση είναι μικρή. Για παράδειγμα τα κλασικά 270 (το οποίο είναι πολύ κακό παπούτσι), το 20-21 είχαν 150-160€ με έκπτωση. Τα πιο "premium" μοντέλα παίζουν εδώ και χρόνια στα 170-200++

Τις τιμές που αναφέρεις τις θυμάμαι το 2010 :D σε κάθε περίπτωση όταν παίζουν μεγάλες προσφορές αξίζει η οποιαδήποτε αγορά. 

Τι εννοεις καινουρια. Σου εγραψα οτι ανοιξη 2021 πηρα τα Adidas Ultraboost 20 στα 90 ευρω που ηταν το μοντελο της προηγουμενης χρονιας δεν ειχε κλεισει καν χρονο.

Πηρα τα Pegasus 38 σε αστεια τιμη λιγους μηνες πριν κλεισουν 12 μηνο στην αγορα γιατι θα εβγαιναν τα 39.

Πηρα το Νοεμβρη περσι τα Pegasus 39 στα 53 ευρω και τα Rafa Cage 4 στα 67 ευρω. Αυτη ειναι προσφοραρα αλλα πλεον αυτες ειναι ελαχιστες εναντι του παρελθοντος. Δεν μπορει να πεις το Pegasus 39 παλιο παπουτσι ουτε το Rafa Cage 4 obsolete και οτι εχουν βγει Χ αντικαταστατες του απο τη Nike.

Οταν εχουν υπαρξει τετοιες πραγματικες ευκαιριες τοτε οι σημερινες τιμες και δηθεν ευκαιριες ειναι αστειες.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...