Προς το περιεχόμενο

Καλύτερη ασφάλεια αυτοκίνητου ?

Ptolemaios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 21/6/2023 στις 12:32 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

HD = Έχεις ήδη ασφάλεια για αυτό το όχημα! Θα μπορείς να δεις τη νέα προσφορά όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης. Θα σε ενημερώσουμε!

Λήγει τον Οκτώβρη,θα τους πείραζε να την επεκτείνω απο τώρα;

Μπορείς να ζητήσεις προσφορά βάζοντας τυχαίο αριθμό κυκλοφορίας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,

Σήμερα μου ήρθε το email για να ανανεώσω στην hellas direct. Μου φαίνεται έμαθαν από τα λάθη τους και η τιμή, αν και αυξημένη με πέρσι, δεν αγγίζει τις τιμές νέου ασφαλιστηρίου σε άλλες ασφαλιστικές (να δούμε πόσο θα κρατήσει).

Αρχικά, προσπαθώ να δοκιμάσω να πειράξω λίγο τα ποσά και τις παροχές και μου βγάζει τεχνικό πρόβλημα κλπ, αλλά το βασικό μου ερώτημα σχετίζεται με το επασφάλιστρο. Η σύζυγος πήρε πέρσι το δίπλωμα, αλλά είναι άνω των 25 ετών και από όσο ξέρω 1 χρόνο πρέπει να δηλώνεται άνω των 25 (διορθώστε με αν κάνω λάθος), γράφει ότι πρέπει να το δηλώσεις αν είσαι κάτω των 25 ετών ή/και με δίπλωμα λιγότερο από 2 έτη, γιατί 2 και όχι 1; 

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-07-26, 09.41.52.png

Υ.Γ.: Τηλεφώνησα τώρα στην εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν, ότι αν ο επιπλέον οδηγός είναι άνω των 25 ετών δεν αλλάζει κάτι στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο από πλευράς κόστους και δεν χτυπάει στο σύστημα τους αυτή η δήλωση.

Επεξ/σία από kaktos77

33 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα παιδιά,

Σήμερα μου ήρθε το email για να ανανεώσω στην hellas direct. Μου φαίνεται έμαθαν από τα λάθη τους και η τιμή, αν και αυξημένη με πέρσι, δεν αγγίζει τις τιμές νέου ασφαλιστηρίου σε άλλες ασφαλιστικές (να δούμε πόσο θα κρατήσει).

Αρχικά, προσπαθώ να δοκιμάσω να πειράξω λίγο τα ποσά και τις παροχές και μου βγάζει τεχνικό πρόβλημα κλπ, αλλά το βασικό μου ερώτημα σχετίζεται με το επασφάλιστρο. Η σύζυγος πήρε πέρσι το δίπλωμα, αλλά είναι άνω των 25 ετών και από όσο ξέρω 1 χρόνο πρέπει να δηλώνεται άνω των 25 (διορθώστε με αν κάνω λάθος), γράφει ότι πρέπει να το δηλώσεις αν είσαι κάτω των 25 ετών ή/και με δίπλωμα λιγότερο από 2 έτη, γιατί 2 και όχι 1; 

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-07-26, 09.41.52.png

Υ.Γ.: Τηλεφώνησα τώρα στην εξυπηρέτηση πελατών, μου είπαν, ότι αν ο επιπλέον οδηγός είναι άνω των 25 ετών δεν αλλάζει κάτι στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο από πλευράς κόστους και δεν χτυπάει στο σύστημα τους αυτή η δήλωση.

Εκανα ανανέωση πριν 3 μέρες απο το email και λινκ  που έστειλαν.Αυξησα την διάρκεια απο κουμπί που είχε για αλλαγη  χωρίς πρόβλημα,μάλιστα απο 90 μέρες το πήγα στις 100 με ελάχιστα λιγότερα χρήματα.

Oσο για να έχει ακριβύνει με παλιότερα δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο ,ασφαλίζω εκεί τα τελευταία 7 χρόνια.

• Like 1

Δυστυχώς το τι πληρωνεις στις ασφαλιστικές και αν αυτές ειναι καλές ή οχι το μαθαίνεις πολυυυυυ αργά και οταν τις χρειαστείς 

• Like 2

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δυστυχώς το τι πληρωνεις στις ασφαλιστικές και αν αυτές ειναι καλές ή οχι το μαθαίνεις πολυυυυυ αργά και οταν τις χρειαστείς 

Αυτο ειναι μια αληθεια. Ο καθενας εχει διαφορετικη περιπτωση γι αυτο υπαρχουν θετικες και αρνητικες αξιολογησεις

Για την aig τι ξερετε???

• 4 μήνες μετά...
Στις 27/7/2023 στις 12:32 ΜΜ, mindreader είπε

Ergo κανεις;

Ακριβη την βρισκω, την εχω ολα τα χρονια, αλλα ξερω οτι αν γινει στραβη, οντως ειναι σοβαρη και πληρωνει.

Ergo εχω μεσω σφαλιστη αλλα τελευταια εχει ανεβασει πολυ τα ασφαλιστρα και ειναι πλεον ασυμφορη για αυτα που δινει σε σχεση με anytime / HD. Τωρα για το πόσο σοβαρή είναι, δεν ξέρω, έναν καθρέφτη εχω σπασει ολο και ολο και το κάνανε σε 3 μέρες.

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Xρόνια πολλά και καλή Χρονιά !

Λοιπόν εδώ και αρκετά χρόνια τα αυτοκινητά μου (2) τα έχω ασφαλισμένα στην Αnytime , το 1 το πιο καινούργιο κυκλοφορίας 1-2020 με μικτή της anytime μου έβγαινε ένα κόστος γύρω στα 485 € τον χρόνο και μόλις μου ήρθε το ανανεωτήριο στα 515 χωρίς να υπάρχει ζημιά τον προηγουμενο ασφαλιζόμενο χρόνο, ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχα και μία μικρή μειωση .

Κοίταξα για Hellas Direct και είδα ότι για τα ίδια ακριβώς , με τις ιδίες απαλλαγές το κόστος κατεβαίνει στα 435 ! Αντε να είναι διαφορετικό ποσό στην νομική προστασία και λέω να κάνω την αλλαγή τελικά. Υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστη online ή τελειώνει η φάση σε αυτές τις 2 ?

Να σημειώσω ότι όποτε χρειάστηκα την Anytime σε παλιό μου αυτοκίνητο αλλά και συγγενών μου σε χαζοπεριπτώσεις ελαφρών τρακαρισμάτων ή για θραύση κρυστάλλων ομολογώ ότι ήταν άψογη και άμεση .

• Like 2

• 4 μήνες μετά...

Εχει κανεις γνωμη για ασφαλιστικη Qatar που μου προτεινανε? Ο ασφαλιστης ειπε καλα λογια, αλλα γενικα δε βρισκω καμια πληροφορια ή γνωμες σχετικα με αυτη.

(Μετα την πανακριβη της Allianz που ειχα για χρονια) την τρεχουσα χρονια ειχα κανει με την Ατλαντικη Ενωση -που ευτυχως δε χρειαστηκα- αλλα εντελει δεν ειμαι και σιγουρος κατα ποσο ειναι καλη, μαλλον κακες κριτικες βλεπω.

Σκεφτομαι μηπως κινηθω σε καμια Anytime, αν και ιδια χρηματα βγαινει, ενω HellasDirect ειναι μακραν η φθηνοτερη αλλα δε μου γεμιζει το ματι.

Γνωμες?

9 ώρες πριν, petrox21 είπε

Εχει κανεις γνωμη για ασφαλιστικη Qatar που μου προτεινανε? Ο ασφαλιστης ειπε καλα λογια, αλλα γενικα δε βρισκω καμια πληροφορια ή γνωμες σχετικα με αυτη.

Εγώ σε 10 δευτερόλεπτα βρήκα πληροφορίες, εσύ πως και δεν τα κατάφερες?

11 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εγώ σε 10 δευτερόλεπτα βρήκα πληροφορίες, εσύ πως και δεν τα κατάφερες?

Επειδη δεν εκανα σωστη εισγωρη ή εισχωρη στο ηλεκτρονικο υπολογιστικο μου συστημα. Αν θα μπορουσες να σπαταλησεις εξτρα 5 δευτερολεπτα λινκαροντας με τις κριτικες που βρηκες θα ηταν εξαιρετικης σημασιας ενεργεια.

20 λεπτά πριν, 2MM είπε

Οι αλλες δεν σου γεμιζουν το ματι, αλλά στο γεμιζει η "Qatar" 😄

Ακριβως αυτο ειπα, ναι ναι μα φυσικα!

Αποψη επι του πρακτεου απο καποιον που ισως συνεργαστηκε ή γνωριζει απο προσωπικη εμπειρια αναζητειται.

• Confused 1

9 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Αν θα μπορουσες να σπαταλησεις εξτρα 5 δευτερολεπτα λινκαροντας με τις κριτικες που βρηκες θα ηταν εξαιρετικης σημασιας ενεργεια.

1ον με ΕΠΥ εγώ δεν ασχολούμαι

2ον τι θα καταλάβεις από κριτικές? Και αν δεν μπορείς να βρεις καμία τότε κάτι σημαίνει αυτό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...