Haldol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Random rant για ΟΛΕΣ τις online ασφαλιστικές: Τόσο δύσκολο τους είναι να δεχτούν να βγάλουν προσφορά ενώ έχω ήδη ασφαλισμένο το αμάξι στις ίδιες; Θέλω να δω ΤΩΡΑ μια τιμή στην εταιρεία σου, με τις Χ, Υ, Ζ καλύψεις, τι πάει να πει «είναι ήδη ασφαλισμένο» και να μη προχωράει; Δεν επιχείρησα να το ξανα-ασφαλίσω, μια τιμή θέλω να δω! Έχω καταλήξει ν' αλλάζω εταιρείες χωρίς να 'χω παράπονο, επειδή απλά αυτή που ήδη είμαι δε μου δίνει τιμή αν δε λήξει το συμβόλαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 22 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το αν θα σε καλύψει όταν και αν χρειαστεί αδιάφορο? εχεις και άλλα τέτοια έξυπνα ρε μάγκα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Haldol είπε Random rant για ΟΛΕΣ τις online ασφαλιστικές: Τόσο δύσκολο τους είναι να δεχτούν να βγάλουν προσφορά ενώ έχω ήδη ασφαλισμένο το αμάξι στις ίδιες; Θέλω να δω ΤΩΡΑ μια τιμή στην εταιρεία σου, με τις Χ, Υ, Ζ καλύψεις, τι πάει να πει «είναι ήδη ασφαλισμένο» και να μη προχωράει; Δεν επιχείρησα να το ξανα-ασφαλίσω, μια τιμή θέλω να δω! Έχω καταλήξει ν' αλλάζω εταιρείες χωρίς να 'χω παράπονο, επειδή απλά αυτή που ήδη είμαι δε μου δίνει τιμή αν δε λήξει το συμβόλαιο. HD = Έχεις ήδη ασφάλεια για αυτό το όχημα! Θα μπορείς να δεις τη νέα προσφορά όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης. Θα σε ενημερώσουμε! Λήγει τον Οκτώβρη,θα τους πείραζε να την επεκτείνω απο τώρα; Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Πολλοί μου λένε ότι είναι καλύτερα να αποταθώ σε πράκτορα παρά σε ασφαλιστική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 6 minutes ago, Ukforthemoment said: HD = Έχεις ήδη ασφάλεια για αυτό το όχημα! Θα μπορείς να δεις τη νέα προσφορά όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης. Θα σε ενημερώσουμε! Λήγει τον Οκτώβρη,θα τους πείραζε να την επεκτείνω απο τώρα; Μωρέ και να μη την επεκτείνεις, τόσο κακό είναι να δεις απλά μία προσφορά; Θες να παίξεις με άλλες καλύψεις, που το κακό να μπορείς να πάρεις μία τιμή; Έχω αλλάξει 3 εταιρείες γι' αυτό το λόγο. Μου'ναι πιο εύκολο να πάω σε άλλη (που μου δίνει τιμή) από το να παίζω με τα τηλέφωνα για να πάρω μία τιμή. Τώρα είμαι Allianz Direct, αλλά μάντεψε, αν βάλω την πινακίδα μου, το ίδιο λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Ptolemaios1 είπε Πολλοί μου λένε ότι είναι καλύτερα να αποταθώ σε πράκτορα παρά σε ασφαλιστική Να πας.Εχουν δίκιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 απ όσα είδα και άκουσα anytime ειναι καλύτερη με διαφορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 40 minutes ago, Ptolemaios1 said: εχεις και άλλα τέτοια έξυπνα ρε μάγκα ? Για κάθε χαζή ερώτηση έχω έξυπνο σχόλιο ρε αλάνι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Haldol said: Random rant για ΟΛΕΣ τις online ασφαλιστικές: Τόσο δύσκολο τους είναι να δεχτούν να βγάλουν προσφορά ενώ έχω ήδη ασφαλισμένο το αμάξι στις ίδιες; Θέλω να δω ΤΩΡΑ μια τιμή στην εταιρεία σου, με τις Χ, Υ, Ζ καλύψεις, τι πάει να πει «είναι ήδη ασφαλισμένο» και να μη προχωράει; Δεν επιχείρησα να το ξανα-ασφαλίσω, μια τιμή θέλω να δω! Έχω καταλήξει ν' αλλάζω εταιρείες χωρίς να 'χω παράπονο, επειδή απλά αυτή που ήδη είμαι δε μου δίνει τιμή αν δε λήξει το συμβόλαιο. 31 ημέρες πρίν ληξει το συμβόλαιο σου, μπορείς μέσω της ανανέωσης να δείς το κόστος που θα προκύψει για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξεις να ασφαλιστείς. Τουλάχιστον στην Hd αυτό ισχύει και στην Anytime. Ενα άλλο κόλπο που μπορείς να κάνεις αν βιάζεσαι τόσο είναι να βάλεις μια πλασματική πινακίδα και να συμπληρώσεις τα σωστά στοιχεία του αυτοκινήτου σου και θα έχεις την τιμή συμβολαίου που θες. Για μένα δεν υπάρχει λόγος κάποιος να τρελαίνεται να δεί τιμή ασφάλειας πριν τον τελευταίο μήνα. Και εξηγούμαι. 1) Πες οτι έχεις κάνει εξαμηνο συμβόλαιο... (δεν λέω ετήσιο γιατί αν κάποιος ψάχνει απο τον εκτο μήνα το πόσο θα του κοστισει το νεο συμβόλαιο απλα ) ... και θές στο τρίμηνο να δείς το κόστος Χ ημερών συμβολαίου. Η τιμή που θα πάρεις ειναι πλασματική γιατί πολύ απλά η τιμή αυτή μπορεί να ανέβει ή να κατέβει. Απο προσωπική εμπειρία έχω δει οτι ακόμα και την τελευταία εβδομάδα αν επιλέξεις να κάνεις την ανανέωση στην ίδια εταιρεία, το πιο πιθανό να είναι μειωμενη η τιμή σε σχέση με αυτήν που σου είχαν δώσει για ανανέωση γιατί υπάρχει η υπόνοια οτι θα μεταφερθείς σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία. 2) Με τα τόσα εργαλεία αναζήτησης που υπάρχουν για online ασφάλειες να πώ οτι είναι ζήτημα μιας ή δυο ωρών για να έχεις τα αποτελεσματα που θές στην οθόνη σου και να διαβάσεις ακόμα και τα μικρά γράμματα του κάθε συμβολαίου για να αποφασίσεις ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για σένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 20 ώρες πριν, madboy είπε 31 ημέρες πρίν ληξει το συμβόλαιο σου, μπορείς μέσω της ανανέωσης να δείς το κόστος που θα προκύψει για το χρονικό διάστημα που θα επιλέξεις να ασφαλιστείς. Μα όχι... δεν είναι η ανανέωση το θέμα. Θέλω απλά να κάνω δοκιμές. Π.χ. με τόσο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο, ή με αυτές τις καλύψεις, κ.λπ. Και από περιέργεια καμιά φορά. Ε δε μ' αφήνουν. Ε τώρα αν βάλω άκυρη πινακίδα (αλλά τα σωστά στοιχεία, τι αμάξι, κ.λπ) ναι, δε το 'χα σκεφτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δες και την myzen απο την groupama...Εκανα τα χριστουγεννα μια ετησια στα 178 ευρω με δωρο καύσιμα 35 ευρω ,οποτε βγηκε 143 ...Δες και αυτη την περίπτωση Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από stefan123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 τίμια @Nenya πάρε την ομάδα επάνω σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISpros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 21 ώρες πριν, Haldol είπε Random rant για ΟΛΕΣ τις online ασφαλιστικές: Τόσο δύσκολο τους είναι να δεχτούν να βγάλουν προσφορά ενώ έχω ήδη ασφαλισμένο το αμάξι στις ίδιες; Θέλω να δω ΤΩΡΑ μια τιμή στην εταιρεία σου, με τις Χ, Υ, Ζ καλύψεις, τι πάει να πει «είναι ήδη ασφαλισμένο» και να μη προχωράει; Δεν επιχείρησα να το ξανα-ασφαλίσω, μια τιμή θέλω να δω! Έχω καταλήξει ν' αλλάζω εταιρείες χωρίς να 'χω παράπονο, επειδή απλά αυτή που ήδη είμαι δε μου δίνει τιμή αν δε λήξει το συμβόλαιο. Αν θες απλά να δεις την τιμή, βάλε άλλη πινακίδα με τα ίδια στοιχεία αυτοκινήτου και οδηγού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 13 ώρες πριν, stefan123 είπε Δες και την myzen απο την groupama...Εκανα τα χριστουγεννα μια ετησια στα 178 ευρω με δωρο καύσιμα 35 ευρω ,οποτε βγηκε 143 ...Δες και αυτη την περίπτωση groupama η πιο φθηνη που έχω βρει μέχρι στιγμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISpros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Λήγει και εμένα η ασφάλεια αυτοκινήτου σε 20 μέρες και κάνω μια έρευνα. Καλή τιμή, με αξιόλογες παροχές, μου 'εβγαλε και η Allianz. Δεν έχω πάει ποτέ εκεί, αλλά το σκέφτομαι. Μέχρι τώρα έπαιζα μεταξύ anytime και Hellas direct, ανάλογα με την καλύτερη προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα