kax54638 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια 100ρα γραμμή σε COSMOTE με εξαιρετικό συγχρονισμό. Επειδή το συμβόλαιο μου λήγει τέλος του μήνα και από COSMOTE δεν μου έκαναν καμία προσφορά για να ανανεώσω (μου είπαν αφού πήρα εγώ τηλέφωνο να ρωτήσω αν θέλω να ανανεώσω με την ίδια τιμή) έκανα αίτηση φορητότητας σε Vodafone. COSMOTE πληρώνω 37 ευρώ τον μήνα ενώ η vodafone μου δίνει το ίδιο πρόγραμμα (100ρα γραμμή) με 25.90€ και 3 πάγια δώρο. Σημαντική δηλαδή διάφορα. Από COSMOTE με ξαναπηραν και αντιπρότειναν 28.9 ευρώ τον μήνα, 2 πάγια δώρο και σε κινητο COSMOTE που έχω ήδη 3gb internet ΚΑΙ 1000 λεπτά ομιλίας τον μήνα για 2 χρόνια. Αν και η vodafone είναι φτηνότερη και πάλι ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση όταν η γραμμή μεταφερθεί στην Vodafone να έχω χαμηλότερη ταχύτητα internet από ότι τώρα με την COSMOTE. Ρωτάω γιατί κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί η εκπρόσωπος της COSMOTE που με κάλεσε. Γνώμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δυσκολο. Προχωρα με τη φορητοτητα. 99% θα εισαι οπως ησουν με κοσμοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bicasa6184 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Είμαι με Vodafone σε καμπίνα Cosmote VDSL2 Vectoring με προφίλ 17a πιάνω φουλ συγχρονισμό, μηδέν CRC errors, άψογο SNR-Attenuation, χωρίς αποσυνδέσεις ή σκαμπανεβάσματα της ταχύτητας και με Attainable ταχύτητα επαρκέστατη και με το παραπάνω για 100αρα . Αν η υπάλληλος της Cosmote εννοεί πως άμα αλλάξεις εταιρεία θα σε σαμποτάρει η Cosmote που έχει το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου, ε τότε τί να πω, κάτι θα ξέρει παραπάνω... 😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν έκανα την αίτηση για να μπει γραμμή στο σπίτι (όχι φορητότητα, πρώτη φορά θα πήγαινε γραμμή τηλεφωνική στο συγκεκριμένο διαμέρισμα) πήγα πρώτα σε Vodafone. Επί ένα μήνα+ η Vodafone μου έδινε ξανά και ξανά νέα ημερομηνία σύνδεσης επειδή όπως μου είπε οι τεχνικοί του ΟΤΕ δεν πήγαιναν να κάνουν την σχετική διαδικασία και το ακυρωναν συνέχεια. Μέχρι που αγανάκτησα και ακύρωσα την Vodafone και πήγα στην COSMOTE όπου συνδέθηκα σε 3-4 μέρες από το αίτημα μου. Από Vodafone μου είπαν ότι το κάνουν επίτηδες από ΟΤΕ για να σε "αναγκάσουν" εμμέσως να πας σε αυτούς. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από kax54638 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 1 hour ago, kax54638 said: Όταν έκανα την αίτηση για να μπει γραμμή στο σπίτι (όχι φορητότητα, πρώτη φορά θα πήγαινε γραμμή τηλεφωνική στο συγκεκριμένο διαμέρισμα) πήγα πρώτα σε Vodafone. Επί ένα μήνα+ η Vodafone μου έδινε ξανά και ξανά νέα ημερομηνία σύνδεσης επειδή όπως μου είπε οι τεχνικοί του ΟΤΕ δεν πήγαιναν να κάνουν την σχετική διαδικασία και το ακυρωναν συνέχεια. Μέχρι που αγανάκτησα και ακύρωσα την Vodafone και πήγα στην COSMOTE όπου συνδέθηκα σε 3-4 μέρες από το αίτημα μου. Από Vodafone μου είπαν ότι το κάνουν επίτηδες από ΟΤΕ για να σε "αναγκάσουν" εμμέσως να πας σε αυτούς. εχει γινει απειρες φορες αυτο. πελατες cosmote ενεργοποιηση σε 3-4 μερες και σε αλλο παροχο αστα να πανε. 2 hours ago, kax54638 said: Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια 100ρα γραμμή σε COSMOTE με εξαιρετικό συγχρονισμό. Επειδή το συμβόλαιο μου λήγει τέλος του μήνα και από COSMOTE δεν μου έκαναν καμία προσφορά για να ανανεώσω (μου είπαν αφού πήρα εγώ τηλέφωνο να ρωτήσω αν θέλω να ανανεώσω με την ίδια τιμή) έκανα αίτηση φορητότητας σε Vodafone. COSMOTE πληρώνω 37 ευρώ τον μήνα ενώ η vodafone μου δίνει το ίδιο πρόγραμμα (100ρα γραμμή) με 25.90€ και 3 πάγια δώρο. Σημαντική δηλαδή διάφορα. Από COSMOTE με ξαναπηραν και αντιπρότειναν 28.9 ευρώ τον μήνα, 2 πάγια δώρο και σε κινητο COSMOTE που έχω ήδη 3gb internet ΚΑΙ 1000 λεπτά ομιλίας τον μήνα για 2 χρόνια. Αν και η vodafone είναι φτηνότερη και πάλι ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση όταν η γραμμή μεταφερθεί στην Vodafone να έχω χαμηλότερη ταχύτητα internet από ότι τώρα με την COSMOTE. Ρωτάω γιατί κάτι τέτοιο άφησε να εννοηθεί η εκπρόσωπος της COSMOTE που με κάλεσε. Γνώμες; Ιδια πορτα στο dslam ιδιο χαλκο.μονο το cpe αλλαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Ευχαριστώ. Επομένως συνεχίζω με Vodafone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 45 minutes ago, kax54638 said: Ευχαριστώ. Επομένως συνεχίζω με Vodafone yep>ενημερωσε μας με την εξελιξη και αν αντιμετωπισες τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Είμαι στην ίδια φάση και σκέφτομαι και εγώ να την κάνω από cosmote.. Με το θέμα της vodafone που υπηρχε που έκοβε ταχύτητα για να μοιράσει σε όλους τι έχει γίνει ?? Έχει διορθωθεί αυτό ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 On 21/06/2023 at 10:01, tounion said: Είμαι στην ίδια φάση και σκέφτομαι και εγώ να την κάνω από cosmote.. Με το θέμα της vodafone που υπηρχε που έκοβε ταχύτητα για να μοιράσει σε όλους τι έχει γίνει ?? Έχει διορθωθεί αυτό ?? αν εννοεις καποτε που η Hol εκοβε torrents κτλ οχι δεν παιζουν τετοια τωρα οσο ξερω .θα γινει βουκινο οποιος παροχος κανει τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Να ενημερώσω και εγώ έστω και καθυστερημένα πως πραγματοποιήθηκε κανονικά η μετάβαση της γραμμής από COSMOTE σε Vodafone. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία διαφορά στην ταχύτητα της γραμμής. Να σημειωθεί ότι από COSMOTE με ξαναπήραν τηλέφωνο ΑΦΟΥ ολοκληρώθηκε η μεταφορά της γραμμής να μου κάνουν προσφορά ακόμα 2 πάγια δώρο (σύνολο 4) αν επιστρέψω σε αυτούς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Σε πόσες μέρες έγινε η μετάβαση μετά την υπογραφή του συμβολαίου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 hour ago, tounion said: Σε πόσες μέρες έγινε η μετάβαση μετά την υπογραφή του συμβολαίου? Παρασκευή τους έστειλα τα δικαιολογητικά και Τετάρτη πρωί είχε γίνει η αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 22 hours ago, kax54638 said: Να ενημερώσω και εγώ έστω και καθυστερημένα πως πραγματοποιήθηκε κανονικά η μετάβαση της γραμμής από COSMOTE σε Vodafone. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία διαφορά στην ταχύτητα της γραμμής. Να σημειωθεί ότι από COSMOTE με ξαναπήραν τηλέφωνο ΑΦΟΥ ολοκληρώθηκε η μεταφορά της γραμμής να μου κάνουν προσφορά ακόμα 2 πάγια δώρο (σύνολο 4) αν επιστρέψω σε αυτούς. ειτε ftth ειτε fttc Λογικα δεν θα δεις διαφορα αφου ολα ειναι ταιδια εκτος απο το Cpe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα