Yannis M Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαίρετε. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα γράφω εδώ. Κάποιος/α που γνωρίζει html θα μπορούσε να με βοηθήσει σε 3-4 πραγματάκια; Πάνω σε μια έτοιμη στατική σελίδα, την οποία θέλω να την φέρω στα γούστα μου Δίνω ένα παράδειγμα: δεν εμφανίζεται σωστά ο βαθμός Κελσίου (⁰C). Το C φαίνεται σωστά, ο βαθμός όμως «βγαίνει» ως ρόμβος που έχει μέσα του αγγλικό ερωτηματικό. Εννοείται πως ό,τι κοστίζει η βοήθεια θα πληρωθεί. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από Yannis M
cvb~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα. Δες αυτό: <!DOCTYPE html> <html> <body> <p>℃</p> <p>℃</p> </body> </html> Αυτό εμφανίζει το σύμβολο των βαθμών Κελσίου με 2 τρόπους. Σώσε τον κώδικα σε ένα αρχείο με κατάληξη .html και άνοιξε το με κάποιον browser και θα καταλάβεις.
Yannis M Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δε βγάζω άκρη... έχω δοκιμάσει και το (°) Βοηθάει το παρακάτω; <tr> <td bordercolor="#000000" bgcolor="#FADCA0" style="border: thin solid rgb(0,0,0)" ><font face="verdana, Arial, Helvetica"><small><strong><font color=Brown>Temperature<br>Θερμοκρασία</br></font></strong></small></font></td> <td width="150" bordercolor="#000000" bgcolor="#FADCA0" style="border: thin solid rgb(0,0,0)" ><font face="verdana, Arial, Helvetica"><strong><small><font color="#3366FF"><!--outsideTemp--><!--tempUnit--></font><br></small></strong></font> </td></tr>
Λύση cvb~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο κώδικας που έδωσες δεν νομίζω ότι βοηθάει. Αν θες βάλε όλον τον κώδικα της ιστοσελίδας ή την διεύθυνση της, μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Αυτός ο κώδικας πρέπει να δουλεύει: <!DOCTYPE html> <html> <body> <table> <tr> <td bordercolor="#000000" bgcolor="#FADCA0" style="border: thin solid rgb(0,0,0)" ><font face="verdana, Arial, Helvetica"><small><strong><font color=Brown>Temperature<br>Θερμοκρασία</br></font></strong></small></font></td> <td width="150" bordercolor="#000000" bgcolor="#FADCA0" style="border: thin solid rgb(0,0,0)" ><font face="verdana, Arial, Helvetica"><strong><small><font color="#3366FF">26.1 ℃<!--outsideTemp--><!--tempUnit--></font><br></small></strong></font> </td></tr> </table> </body> </html> Είναι ίδιος με αυτόν που έδωσες απλά πρόσθεσα το 26.1 ℃ ανάμεσα στo τελευταίο <font color..> και στο <!--outsideTemp--> Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από cvb~ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα