Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση HTML

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από cvb~,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα γράφω εδώ.

Κάποιος/α που γνωρίζει html θα μπορούσε να με βοηθήσει σε 3-4 πραγματάκια; Πάνω σε μια έτοιμη στατική σελίδα, την οποία θέλω να την φέρω στα γούστα μου

Δίνω ένα παράδειγμα: δεν εμφανίζεται σωστά ο βαθμός Κελσίου (⁰C). Το C φαίνεται σωστά, ο βαθμός όμως «βγαίνει» ως ρόμβος που έχει μέσα του αγγλικό ερωτηματικό. 

Εννοείται πως ό,τι κοστίζει η βοήθεια θα πληρωθεί.

Screenshot_2023-06-15-10-44-28-826_com.android.chrome.jpg

Επεξ/σία από Yannis M
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δες αυτό:

<!DOCTYPE html>
<html>

<body>

<p>&#8451;</p>
<p>&#x2103;</p>

</body>
</html>

Αυτό εμφανίζει το σύμβολο των βαθμών Κελσίου με 2 τρόπους.

Σώσε τον κώδικα σε ένα αρχείο με κατάληξη .html και άνοιξε το με κάποιον browser και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Δε βγάζω άκρη... έχω δοκιμάσει και το (&deg;) Βοηθάει το παρακάτω;

<tr>
<td bordercolor="#000000" bgcolor="#FADCA0" style="border: thin solid rgb(0,0,0)" ><font face="verdana, Arial,
 Helvetica"><small><strong><font color=Brown>Temperature<br>Θερμοκρασία</br></font></strong></small></font></td>
 <td width="150" bordercolor="#000000" bgcolor="#FADCA0" style="border: thin solid rgb(0,0,0)" ><font face="verdana, Arial,
 Helvetica"><strong><small><font color="#3366FF"><!--outsideTemp--><!--tempUnit--></font><br></small></strong></font>
</td></tr>

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κώδικας που έδωσες δεν νομίζω ότι βοηθάει. Αν θες βάλε όλον τον κώδικα της ιστοσελίδας ή την διεύθυνση της, μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Αυτός ο κώδικας πρέπει να δουλεύει:

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<table>
<tr>
<td bordercolor="#000000" bgcolor="#FADCA0" style="border: thin solid rgb(0,0,0)" ><font face="verdana, Arial,
 Helvetica"><small><strong><font color=Brown>Temperature<br>Θερμοκρασία</br></font></strong></small></font></td>
 <td width="150" bordercolor="#000000" bgcolor="#FADCA0" style="border: thin solid rgb(0,0,0)" ><font face="verdana, Arial,
 Helvetica"><strong><small><font color="#3366FF">26.1 &#8451;<!--outsideTemp--><!--tempUnit--></font><br></small></strong></font>
</td></tr> 
</table>
</body>
</html>

Είναι ίδιος με αυτόν που έδωσες απλά πρόσθεσα το 26.1 &#8451; ανάμεσα στo τελευταίο <font color..> και στο <!--outsideTemp-->

spacer.png

Επεξ/σία από cvb~
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...