Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ένα καθάρισμα σε χώρους πολύ βρώμικους που έχουν κολημμενη βρώμα επάνω στο δάπεδο. Ακαλύπτος, υπόγεια, σκαλοπάτια, με κολλημένη βρώμα, σκόνη, κουτσουλιές περιστεριών, πετραδάκια κτλ. Δάπεδο κυρίως από μπετον και όχι λείο και ομοιόμορφο. 

Ψάχνω κάποια περιστρεφομενη βούρτσα γιατί είναι μανίκι να τρίψω με το χέρι όλα αυτά. Έχετε κάποια να προτείνετε; 

Στην αναζήτηση που έκανα βρίσκω πολλές χωρίς καθόλου κριτικές η με αρνητική κριτική, επίσης δεν έχω καταλάβει άμα λειτουργούν αυτούσια η είναι μέρος κάποιου άλλου πλυστικου μηχανήματος στο οποίο πρέπει να συνδεθούν.

Εγώ ψάχνω μια βούρτσα να μπαίνει στην πρίζα και με την περιστροφή να "ξεκολλήσει" όλη αυτή την βρώμα από το δάπεδο, στην συνέχεια ότι έχει απομείνει στο δάπεδο θα το ρουφήξω με ηλεκτρική σκούπα και μετά θα πλύνω με πιεστικο. 

Budget δεν έχω συγκεκριμένο, απλά θέλω να ξέρω τι υπάρχει στην αγορά που να είναι αποτελεσματικό, αξιόπιστο και να κάνει αυτό που θέλω. 

Δημοσ.

Οι περιστρεφόμενες βούρτσες που έχω δει είναι για χάδι, όχι για καθάρισμα. Σκληρή βρωμιά δε νομίζω να τη βγάλεις με τέτοια. Εφόσον έχεις πιεστικό (ελπίζω «σοβαρό») και δεν τα καταφέρνει το κλασικό ακροφύσιο, που κάνει όλες τις δουλειές, υπάρχουν άλλα, με πολλή περισσότερη δύναμη στο νερό. Αυτό που έχουμε εμείς ξεκολλάει αρμούς και ξηλώνει το βερνίκι άμα το πας πολύ κοντά. Δε ξέρω πόσα bar στέλνει αλλά μάλλον όχι λίγα, για να διαλύει ό,τι βρει :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω σοβαρό πιεστικο, είναι ένα μπαταρίας για μικροδουλειες. 

Το θέμα είναι ότι πριν το βρέξιμο των επιφανειων πρέπει να ξεκολλήσω κάτι πετραδάκια και στερεά κομματάκια για να τα μαζέψω πρώτα με την ηλεκτρική, μετά μπορώ να ρίξω νερό με ισχυρό καθαριστικό να τα διαλύσει και να τα μαζέψω με σφουγγαριστρα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
23 minutes ago, Basilhs23___ said:

Θέλω να κάνω ένα καθάρισμα σε χώρους πολύ βρώμικους που έχουν κολημμενη βρώμα επάνω στο δάπεδο. Ακαλύπτος, υπόγεια, σκαλοπάτια, με κολλημένη βρώμα, σκόνη, κουτσουλιές περιστεριών, πετραδάκια κτλ. Δάπεδο κυρίως από μπετον και όχι λείο και ομοιόμορφο. 

Ψάχνω κάποια περιστρεφομενη βούρτσα γιατί είναι μανίκι να τρίψω με το χέρι όλα αυτά. Έχετε κάποια να προτείνετε; 

Στην αναζήτηση που έκανα βρίσκω πολλές χωρίς καθόλου κριτικές η με αρνητική κριτική, επίσης δεν έχω καταλάβει άμα λειτουργούν αυτούσια η είναι μέρος κάποιου άλλου πλυστικου μηχανήματος στο οποίο πρέπει να συνδεθούν.

Εγώ ψάχνω μια βούρτσα να μπαίνει στην πρίζα και με την περιστροφή να "ξεκολλήσει" όλη αυτή την βρώμα από το δάπεδο, στην συνέχεια ότι έχει απομείνει στο δάπεδο θα το ρουφήξω με ηλεκτρική σκούπα και μετά θα πλύνω με πιεστικο. 

Budget δεν έχω συγκεκριμένο, απλά θέλω να ξέρω τι υπάρχει στην αγορά που να είναι αποτελεσματικό, αξιόπιστο και να κάνει αυτό που θέλω. 

Πιεστικό με το δυνατό ακροφύσιο, μάζεμα τα πετραδάκια (αν είναι δυνατό, θα τα ξηλώσει) και μετά άπλωμα το σαπούνι με αφροποιητη. Τέλος, αν έχει περιστρεφόμενη βούρτσα καθαρισμού το πιεστικό κάνεις τα τελευταία και θα γίνει λαμπικο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Μπορείς να νοικιάσεις επαγγελματικό πιεστικό να κάνεις δουλειά σου. Θέλει προσοχή η πολύ πίεση νερού και μπορέι να κάνεις ζημιά.

2. Μπορείς να αγοράσεις ενα πιεστικό περίπου στα 120bar (100 ευρώ περίπου ) , οπου θα κάνεις αρκετά καλή δουλειά και θα το ξαναχρειαστείς και για άλλες χρήσεις.

3. Για ότι δεν σου φτάνει το παραπάνω πιεστικό, θα πρέπει να το κάνεις συνδυαστικά με υγρά καθαριστικά ειδικά για αυτές τις χρήσεις και ανάλογα το έδαφος.

Οπως αυτό το καθαριστικό τσιμέντου ή όπως αυτό το καθαριστικό πλακιδίων ή όπως αυτό το καθαριστικό πέτρας  .

4. Μπορείς να δοκιμάσεις και με σκέτα τα καθαριστικά και το τρίψιμο το κάνεις με την ξυλόσκουπα, χωρίς πιεστικό. Το αποτέλεσμα πάλι θα σε εντυπωσιάσει.

(Τα link είναι ενδεικτικά απο την πρώτη αναζήτηση που βρήκα)

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SilentVoice είπε

1. Μπορείς να νοικιάσεις επαγγελματικό πιεστικό να κάνεις δουλειά σου. Θέλει προσοχή η πολύ πίεση νερού και μπορέι να κάνεις ζημιά.

2. Μπορείς να αγοράσεις ενα πιεστικό περίπου στα 120bar (100 ευρώ περίπου ) , οπου θα κάνεις αρκετά καλή δουλειά και θα το ξαναχρειαστείς και για άλλες χρήσεις.

3. Για ότι δεν σου φτάνει το παραπάνω πιεστικό, θα πρέπει να το κάνεις συνδυαστικά με υγρά καθαριστικά ειδικά για αυτές τις χρήσεις και ανάλογα το έδαφος.

Οπως αυτό το καθαριστικό τσιμέντου ή όπως αυτό το καθαριστικό πλακιδίων ή όπως αυτό το καθαριστικό πέτρας  .

4. Μπορείς να δοκιμάσεις και με σκέτα τα καθαριστικά και το τρίψιμο το κάνεις με την ξυλόσκουπα, χωρίς πιεστικό. Το αποτέλεσμα πάλι θα σε εντυπωσιάσει.

(Τα link είναι ενδεικτικά απο την πρώτη αναζήτηση που βρήκα)

Ενδιαφερον αυτό το καθαριστικό για μπετον και πέτρα, δεν ήξερα ότι βγάζουν τέτοια προϊόντα. Εγώ έχω αγοράσει της dettol μόνο. Το πιεστικο μου φτάνει 30 bar, άμα βάλω το δάχτυλο μπροστά από την κεφαλή χτυπάει το δάχτυλο μου από την πίεση.... 

Δημοσ.
1 minute ago, Basilhs23___ said:

Ενδιαφερον αυτό το καθαριστικό για μπετον και πέτρα, δεν ήξερα ότι βγάζουν τέτοια προϊόντα. Εγώ έχω αγοράσει της dettol μόνο. Το πιεστικο μου φτάνει 30 bar, άμα βάλω το δάχτυλο μπροστά από την κεφαλή χτυπάει το δάχτυλο μου από την πίεση.... 

Τίποτα δεν είναι αυτό. Έχω ματώσει από ξόφαλτση πιεστικού, μου 'σκισε δέρμα. Τα πιο μεγάλα έχουν τρομερή δύναμη, ιδίως με τπ «δυνατό» τσουτσούνι (οκ, ακροφύσιο :P) που είπαμε.

Για καθαριστικά μ' αρέσουν και τα New Line. Π.χ. το Κ38 για πέτρα, ή το G50 για τσιμεντομάρμαρα.

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Τίποτα δεν είναι αυτό. Έχω ματώσει από ξόφαλτση πιεστικού, μου 'σκισε δέρμα. Τα πιο μεγάλα έχουν τρομερή δύναμη, ιδίως με τπ «δυνατό» τσουτσούνι (οκ, ακροφύσιο :P) που είπαμε.

Για καθαριστικά μ' αρέσουν και τα New Line. Π.χ. το Κ38 για πέτρα, ή το G50 για τσιμεντομάρμαρα.

Υπάρχουν και μηχανήματα κοπής μηχανολογικων εξαρτημάτων, σαν τόρνοι και φρέζες δηλαδή, που χρησιμοποιούν νερό σαν το πιεστικο. Μάλλον αυτές οι υψηλές πιέσεις των 100 bar θα προκαλέσουν ζημιές, μιλάμε για πολύ παλιο μπετον, 40-50 bar το ιδανικό υποθετικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Turbo κεφαλή αυτό που ψάχνετε

100bar ακόμη και συνεχόμενης λειτουργίας δε θα κάνουν σχεδόν τίποτα, αν θες να καθαρίσει το μπετό είναι το λιγότερο που πρέπει να πας και μιλάω ως  οικιακός χρήστης πλυστικού

Σχεδόν ανέξοδο, αρκετά αποτελεσματικό αλλά μάλλον πιο κουραστικό, συρματόβουρτσα

https://youtu.be/fs4PxfXQ3FU?t=113

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Turbo κεφαλή αυτό που ψάχνετε

100bar ακόμη και συνεχόμενης λειτουργίας δε θα κάνουν σχεδόν τίποτα, αν θες να καθαρίσει το μπετό είναι το λιγότερο που πρέπει να πας και μιλάω ως  οικιακός χρήστης πλυστικού

Σχεδόν ανέξοδο, αρκετά αποτελεσματικό αλλά μάλλον πιο κουραστικό, συρματόβουρτσα

https://youtu.be/fs4PxfXQ3FU?t=113

Αυτή η κανη αφορά συγκεκριμένο πιεστικο η είναι γενικής χρήσης; 

Συρματόβουρτσα μάλλον κάπου έχω μια, θα ψάξω να την βρω να δούμε αν μιλάμε για το ίδιο εργαλείο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε

Αυτή η κανη αφορά συγκεκριμένο πιεστικο η είναι γενικής χρήσης; 

Συρματόβουρτσα μάλλον κάπου έχω μια, θα ψάξω να την βρω να δούμε αν μιλάμε για το ίδιο εργαλείο. 

Όλα τα πλυστικά έχουν κάνη με το ίδιο turbo μπεκ.

Ακόμη κι αν δεν βρεις άμεσα για το πλυστικό που αναζητάς τότε μπορείς να βρεις αντάπτορα.

Τα leroy είχαν παλαιότερα, τώρα σε γρήγορη αναζήτηση δε βρήκα.

Για συρματόβουρτσα αναφέρομαι σε απλή χειρός, αν μπεις στο βίντεο δείχνει το εργαλείο(συρμα) αλλά και τη χρήση που κάνει

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Όλα τα πλυστικά έχουν κάνη με το ίδιο turbo μπεκ.

Ακόμη κι αν δεν βρεις άμεσα για το πλυστικό που αναζητάς τότε μπορείς να βρεις αντάπτορα.

Τα leroy είχαν παλαιότερα, τώρα σε γρήγορη αναζήτηση δε βρήκα.

Για συρματόβουρτσα αναφέρομαι σε απλή χειρός, αν μπεις στο βίντεο δείχνει το εργαλείο(συρμα) αλλά και τη χρήση που κάνει

Μάλλον θα πάρω μια συρματοβουρτσα για δραπανο και θα γίνει εύκολα η δουλειά, μετά τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Για την κάνη θα το δω αν και μάλλον δεν θα χρειαστεί αφού η συρματοβουρτσα θα κάνει την δουλειά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...