Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδιά πήρα πρόσφατα καινουργιο πισι και θέλω να πάρω ηχομπάρα και θέλω να ρωτήσω καθαρά μόνο για gaming αξιζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για να πάρεις μοντέλο με Atmos ή όχι? Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από Exodia The Forbidden One Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Καθαρα για Gaming ,οχι δεν αξιζει. Για να εκμεταλλευτεις το Atmos , πρεπει να υποστηριζει και η πηγη. Τα παιχνιδια δεν εχω δει να βγαζουν Atmos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, Dantε είπε Καθαρα για Gaming ,οχι δεν αξιζει. Για να εκμεταλλευτεις το Atmos , πρεπει να υποστηριζει και η πηγη. Τα παιχνιδια δεν εχω δει να βγαζουν Atmos. και εγω αυτο νοιμιζω για αυτο ρωτησα , επισης να παρω ηχομπαρα με ενσωματομενο μπασο η ξεχωριστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Exodia The Forbidden One είπε και εγω αυτο νοιμιζω για αυτο ρωτησα , επισης να παρω ηχομπαρα με ενσωματομενο μπασο η ξεχωριστο Αν σκοπευεις να ακους και μουσικη, να παρεις με ξεχωριστο σαμπ. Και στα παιχνιδια θα προσφερει βεβαια, αλλα αν εχεις και θεμα χωρου, δε θεωρω οτι θα χασεις κατι ιδιαιτερο, αν παρεις και σκετη ηχομπαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 18 hours ago, Dantε said: Καθαρα για Gaming ,οχι δεν αξιζει. Για να εκμεταλλευτεις το Atmos , πρεπει να υποστηριζει και η πηγη. Τα παιχνιδια δεν εχω δει να βγαζουν Atmos. Σε Pc και Xbox series υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που υποσηρίζουν Atmos. 19 hours ago, Exodia The Forbidden One said: Καλησπερα παιδιά πήρα πρόσφατα καινουργιο πισι και θέλω να πάρω ηχομπάρα και θέλω να ρωτήσω καθαρά μόνο για gaming αξιζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για να πάρεις μοντέλο με Atmos ή όχι? Μόνο για gaming θα έλεγα κι εγώ όχι. Επίσης για σχετικά εισαγωγική εμπειρία atmos σε soundbar θέλεις τουλάχιτστον 600€ για soundbar με ξεχωριστά πίσω ηχεία. Αν θες κάλη ακουστική εμπειρία μόνο σε games θα κοιτούσα πολύ καλά ακουστικά που σε συνδιασμό με συνδιασμό με spatial audio επεξεργασία είτε απο pc/xbox είτε ps5 θα πάρεις ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomas_leme Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Έχω τηλεόραση tcl c635...ποιο soundbar προτείνεται;Να δω κάποιο της ίδιας εταιρείας ή να κοιτάξω και σε άλλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, alexzorb είπε Σε Pc και Xbox series υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που υποσηρίζουν Atmos. Μόνο για gaming θα έλεγα κι εγώ όχι. Επίσης για σχετικά εισαγωγική εμπειρία atmos σε soundbar θέλεις τουλάχιτστον 600€ για soundbar με ξεχωριστά πίσω ηχεία. Αν θες κάλη ακουστική εμπειρία μόνο σε games θα κοιτούσα πολύ καλά ακουστικά που σε συνδιασμό με συνδιασμό με spatial audio επεξεργασία είτε απο pc/xbox είτε ps5 θα πάρεις ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. Για πρότεινε κάτι σχτικα οικονομικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, thomas_leme said: Έχω τηλεόραση tcl c635...ποιο soundbar προτείνεται;Να δω κάποιο της ίδιας εταιρείας ή να κοιτάξω και σε άλλες; Γενικά όχι TCL δεν έχει πολύ εμπειρία σε soundbar και δεν θα βρεις ευκολά καποιο review. Εταιρίες , Samsung, JBL, Sonos, Denon , Sony, Bose Polk , Yamaha. 1 minute ago, Exodia The Forbidden One said: Για πρότεινε κάτι σχτικα οικονομικό. Σε soundbar? Μέχρι τι budget? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, alexzorb είπε Γενικά όχι TCL δεν έχει πολύ εμπειρία σε soundbar και δεν θα βρεις ευκολά καποιο review. Εταιρίες , Samsung, JBL, Sonos, Denon , Sony, Bose Polk , Yamaha. Σε soundbar? Μέχρι τι budget? Μέχρι 300 ευρώ επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μην πάρω κάτι πιο ακριβό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomas_leme Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Για budget 300-500 ποια προτείνεις; Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 16 hours ago, Exodia The Forbidden One said: Μέχρι 300 ευρώ επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μην πάρω κάτι πιο ακριβό. Μέχρι 300€ ξεχνάς κανονικό surround αλλά κερδιζεις ένταση μπάσο και καθαρο ήχο σε σχέση με την tv. Περίπου στοα 300€ : Samsung HW-Q700B/Q710B όποιο βρεις πιο φθηνά , πρακτικά είναι το ίδιο μοντέλο , υπάρχουν και ξεχωρίστα πίσω ηχεία (βοήθανε πολύ στο surround) που μπορέις να αγοράσεις αργότερα 200+€ άλλα τα βρίσκεις λίγο δύσκολα. JBL 2.1 bar deep bass το καλύτερο μπάσο μέχρι 300€ άλλα έχει τσιμπήσει λίγο η τιμή αν δεν βίαζεσαι μπορει να πέσει. Denon DHT S416 αξιόλογη μπάρα από εταίρια με ιστορία στον ήχο. 16 hours ago, thomas_leme said: Για budget 300-500 ποια προτείνεις; Ευχαριστώ... Τα από επάνω για φθήνες επιλογές, μέχρι 500€ μπόρεις να κάνεις το combo Samsung HW-Q700B/Q710B με SWA-9500S για τίμιο surround και εισαγωγικό atmos, LG DS75QR ότι ισχύει για τη απο πάνω με λίγο ασθενέστερο μπάσο άλλα δεν μπλέκεις με ξεχωριστές αγορές. JBL Bar Soundbar 5.1 με τα αποσπόμενα ηχεία . Ευκολία στην τοποθέτηση των πίσω ηχείων δουλεύουν με μπαταρία άρα δεν χρειάζονται παροχή ρευματος, πολύ καλό μπάσο δεν υποστιρίζει atmos άλλα στά 500 € δεν χάνεις κάτι ιδιάιτερο σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα