Kostas.karras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Σκέψου να δώσεις και το παλιό hardware σου , μαζί με την gpu και να βρεις μία ανώτερη, έστω και μεταχειρισμένη. Με την 460 θα σε κόψει πολυ παρά την αναβάθμιση του υπόλοιπου συστήματος. 1
eleni89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Σκέψου να δώσεις και το παλιό hardware σου , μαζί με την gpu και να βρεις μία ανώτερη, έστω και μεταχειρισμένη. Με την 460 θα σε κόψει πολυ παρά την αναβάθμιση του υπόλοιπου συστήματος. Θέλω να το δώσω αλλά θα το πάρει κανείς?
Kostas.karras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, eleni89 είπε Θέλω να το δώσω αλλά θα το πάρει κανείς? Αν δωθεί σε μια νορμάλ τιμή, πιστεύω ναι, κέρδος θα είναι πάντως για να μπει μία καλύτερη κάρτα γραφικών
eleni89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, Kostas.karras είπε Αν δωθεί σε μια νορμάλ τιμή, πιστεύω ναι, κέρδος θα είναι πάντως για να μπει μία καλύτερη κάρτα γραφικών Έβαλα ήδη αγγελία θα δούμε τώρα. Εσύ ποια θα πρότεινες? Εγώ έχω ήδη βρει τα specs που θέλω 1
Kostas.karras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, eleni89 είπε Έβαλα ήδη αγγελία θα δούμε τώρα. Εσύ ποια θα πρότεινες? Εγώ έχω ήδη βρει τα specs που θέλω Σε amd σίγουρα σε κάτι παρόμοιο με τον φίλο που πρότεινε πριν, Υπάρχει και επιλογή με 13100f . Αλλά το πιο ορθό γενικά, είναι να περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα, μίας και οι τιμές μεταβάλλονται συνεχώς. Δεν είμαι fanboy σε καμία εταιρεία, ότι συμφέρει αποδοτικά με το ανάλογο κόστος κατά την αγορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα