Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eMike είπε

Ας τα φέρει όποιος θέλει. Σε κάθε περίπτωση ή ρέστα θα πάρω ή θα φύγω....έχοντας πιει και την πορτοκαλάδα μου

Τα μεγάλης αξίας τραπεζογραμμάτια θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά ως μέσο πληρωμής στις λιανικές συναλλαγές. Σχετική άρνηση θα πρέπει να είναι δυνατή μόνον όταν δικαιολογείται από λόγους συναφείς με την αρχή της καλής πίστης (παραδείγματος χάρη, η ονομαστική αξία του προσφερόμενου τραπεζογραμματίου είναι δυσανάλογη προς το οφειλόμενο πληρωτέο ποσό).

https://www.taxheaven.gr/circulars/35519/ypooesh-c422-19#:~:text=Τα μεγάλης αξίας,οφειλόμενο πληρωτέο ποσό).

Με ανθρακικό ή χωρίς;

• Thanks 1
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Τα μεγάλης αξίας τραπεζογραμμάτια θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά ως μέσο πληρωμής στις λιανικές συναλλαγές. Σχετική άρνηση θα πρέπει να είναι δυνατή μόνον όταν δικαιολογείται από λόγους συναφείς με την αρχή της καλής πίστης (παραδείγματος χάρη, η ονομαστική αξία του προσφερόμενου τραπεζογραμματίου είναι δυσανάλογη προς το οφειλόμενο πληρωτέο ποσό).

https://www.taxheaven.gr/circulars/35519/ypooesh-c422-19#:~:text=Τα μεγάλης αξίας,οφειλόμενο πληρωτέο ποσό).

Με ανθρακικό ή χωρίς;

Χωρίς ανθρακικό, και με τα ρέστα μου. Και πάρε και την πινακίδα μου, αν τελικά δεν έχεις ρέστα, να με βρει η αστυνομία όπου θα είμαι μετά, δε ξέρω, διότι αποκλείεται να περιμένω όπως καταλαβαίνεις να λύσεις τα προβλήματά σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eMike είπε

Χωρίς ανθρακικό, και με τα ρέστα μου. Και πάρε και την πινακίδα μου, αν τελικά δεν έχεις ρέστα, να με βρει η αστυνομία όπου θα είμαι μετά, δε ξέρω, διότι αποκλείεται να περιμένω όπως καταλαβαίνεις να λύσεις τα προβλήματά σου.

Δυστυχώς άλλη μια κοινή παρανόηση που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να πληρώσει το αντίτιμο της συναλλαγής ακριβώς. Τα ρέστα που έχει κάθε μαγαζί είναι προς διευκόλυνση του πελάτη και όχι υποχρέωση του μαγαζιού.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eMike είπε

Αν φυγεις χωρίς να πληρώσεις είναι κλοπή.Τόσο χουβαρντάς με τα 500€ εχεις και κάρτες ,βγάλε μια και πλήρωσε.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αν φυγεις χωρίς να πληρώσεις είναι κλοπή.Τόσο χουβαρντάς με τα 500€ εχεις και κάρτες ,βγάλε μια και πλήρωσε.

Έχω αποφασίσει ότι τα μαύρα μου θα τα πάρεις εσύ. Και θα τα πάρεις ότι και να γίνει. Αλλιώς θα φύγω, αφού χαιρετίσω ευγενικά και τα όργανα της τάξεως, για να μη μας πεις και κλέφτες. Καληνύχτα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eMike είπε

Έχω αποφασίσει ότι τα μαύρα μου θα τα πάρεις εσύ. Και θα τα πάρεις ότι και να γίνει. Αλλιώς θα φύγω, αφού χαιρετίσω ευγενικά και τα όργανα της τάξεως, για να μη μας πεις και κλέφτες. Καληνύχτα 

Κάτσε να ανοίξω το παράθυρο γιατί γκώσαμε στην ψευτομαγκιά.

Και οι πραγματικοί  μάγκες αυτό που κάνουν είναι πριν λάβουν το προιον ή την υπηρεσία είναι να λένε ´οτι έχουν κάρτα ή 500αρικο,υπάρχει κάποιο πρόβλημα;Αν δεν το δεχτούν στο κατάστημα πάνε στο επόμενο.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Άκυρο.

Επεξ/σία από barimagas
Δημοσ.

Απ όσο θυμάμαι σε αντίθεση με τα ΑΤΜ τα APS των τραπεζών (αυτά που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα) δέχονται 500αρικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, eMike είπε

Αν δεν έχεις ρέστα έχεις πρόβλημα. Εσύ. Εγώ σε πληρώνω κανονικά. Οπότε βρες ρέστα γιατί φεύγω. 🙂

Αυτό που λες δεν ισχύει προφανώς. Φύγε χωρίς να πληρώσεις να δω κάτι.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.
1 hour ago, takisapog said:

Τελικά τι έγινε; Το δέχτηκε το atm της eurobank το 500άρικο;

27 minutes ago, Conan2046 said:

Έχω καταθέσει σε ΑΤΜ της Alpha, το δεχόταν κανονικά.

αύριο θα δοκιμάσω. Μη το κλειδώσετε ρε το θέμα με αυτά που γράφετε. Να γράψω το αποτέλεσμα τουλάχιστον , να ξέρουμε τι μας γίνεται και μετά μαλώστε όσο θέλετε για τα ρέστα

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, Bitbit said:

αύριο θα δοκιμάσω. Μη το κλειδώσετε ρε το θέμα με αυτά που γράφετε. Να γράψω το αποτέλεσμα τουλάχιστον , να ξέρουμε τι μας γίνεται και μετά μαλώστε όσο θέλετε για τα ρέστα

Θα δοκιμασεις να πας με 500αρικο σε βενζιναδικο;

😀 😃 😃 

Δημοσ.
Just now, insoholic said:

Θα δοκιμασεις να πας με 500αρικο σε βενζιναδικο;

😀 😃 😃 

Γιατί, για να ακούω μπινελίκια πρωί πρωί? Κατάθεση εννοούσα θα δοκιμάσω σε ΑΤΜ της eurobank 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, eMike said:

Αν δεν έχεις ρέστα έχεις πρόβλημα. Εσύ. Εγώ σε πληρώνω κανονικά. Οπότε βρες ρέστα γιατί φεύγω. 🙂

Θυμάσαι ότι έναν αντίστοιχο που δεν πλήρωσε τον γάζωσαν πριν 3 μήνες Ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...