Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, spooker είπε να σημειώσω πως η αξία ενός 500ευρου πλέον είναι μεγαλύτερη από την ονομαστική αξία. Ο λόγος είναι προφανής Για πες,ρωτάω για ένα φίλο μου.
Petros Electron Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Κανονικά κινούνται τα 500αρικα μάλιστα μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ τα δέχεται κανονικά. Για ποιο λογο να καταργηθεί?, Νόμισμα του ευρώ ειναι.
famas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Στο νοσοκομείο οι αλλοδαποί( βαλκάνιοι) συνήθως με 500ρικα πληρώνουν. 2
sdikr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 34 minutes ago, Petros Electron said: Κανονικά κινούνται τα 500αρικα μάλιστα μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ τα δέχεται κανονικά. Για ποιο λογο να καταργηθεί?, Νόμισμα του ευρώ ειναι. Δεν παράγονται πλέον νέα, σε τράπεζα δεν δίνουν στα ΑΤΜ, βάζεις 500αρικό και το αφαιρούν απο την κυκλοφορία. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ληξη ισχύς αλλά είναι κάτι που το έχουν αναφέρει πως θα γίνει κάποια στιγμή, όταν και αν γίνει πάλι θα υπάρχει αρκετό διάστημα που θα γίνονται δεχτά και σίγουρα θα γίνονται απο τράπεζες στο ταμείο. Υποθέτω οτι δεν γίνονται δεχτά στα ΑΤΜ γιατί δεν είναι προγραμματισμένα να μπορούν να τα διαβάσουν
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, sdikr είπε Υποθέτω οτι δεν γίνονται δεχτά στα ΑΤΜ γιατί δεν είναι προγραμματισμένα να μπορούν να τα διαβάσουν Για την περίπτωση που είναι πλαστά τόσο καλά που να ξεγελάσουν το μηχάνημα ;
sdikr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Just now, Ukforthemoment said: Για την περίπτωση που είναι πλαστά τόσο καλά που να ξεγελάσουν το μηχάνημα ; Οχι απλά γιατί δεν υπάρχει η πρόβλεψη ή μπορεί να το χρεώνουν εξτρά στην άδεια για το ΑΤΜ για να γίνει Online
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 18 λεπτά πριν, sdikr είπε Οχι απλά γιατί δεν υπάρχει η πρόβλεψη ή μπορεί να το χρεώνουν εξτρά στην άδεια για το ΑΤΜ για να γίνει Online Παντως και στο βενζινάδικο που δουλευα τόσο μεγάλα χαρτονομίσματα δεν παίρναμε.Αντε να πεσεις σε πλαστό.Θα δουλευες ενα μήνα το ξεπληρώσεις.Οτι πάνω απο 20€ πέρναγε απο φως και μαρκαδόρο.
eMike Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Θα το πάρει το ταμείο της τράπεζας αλλά θα σημειώσουν τα στοιχεία σου. Παρακολουθούν το μαύρο χρήμα. Πήγαινέ το σε βενζινάδικο ή σούπερ μάρκετ. 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Παντως και στο βενζινάδικο που δουλευα τόσο μεγάλα χαρτονομίσματα δεν παίρναμε.Αντε να πεσεις σε πλαστό.Θα δουλευες ενα μήνα το ξεπληρώσεις.Οτι πάνω απο 20€ πέρναγε απο φως και μαρκαδόρο. Δεν υπάρχει "δε το παίρναμε", άσχετο αν κάποιοι τσιμπάνε με αυτές τις μαγκιές. Αν έρθω και γεμίσω και σου βγάλω 500 τι θα μου πεις δε το παίρνω? Κι εγώ θα σου πω δεν έχω άλλα, ή το παίρνεις ή φιλάκια. Δεν υπάρχουν αυτά.. 5
sdikr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, Ukforthemoment said: Παντως και στο βενζινάδικο που δουλευα τόσο μεγάλα χαρτονομίσματα δεν παίρναμε.Αντε να πεσεις σε πλαστό.Θα δουλευες ενα μήνα το ξεπληρώσεις.Οτι πάνω απο 20€ πέρναγε απο φως και μαρκαδόρο. Μια φορά θυμάμαι πήγα σε πελάτη και μου το έδωσε, βέβαια στην δικιά μου περίπτωση τον ήξερα όποτε δεν υπήρχε θέμα, αλλά ένας κρύος ιδρώτας καθώς ήταν σχεδόν ένας μισθός με πέρασε.
Satcom Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Στην Eurobank δεν υπάρχει πρόβλημα και ένα και δυο και τρία τα δέχεται.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, eMike είπε Θα το πάρει το ταμείο της τράπεζας αλλά θα σημειώσουν τα στοιχεία σου. Παρακολουθούν το μαύρο χρήμα. Πήγαινέ το σε βενζινάδικο ή σούπερ μάρκετ. Δεν υπάρχει "δε το παίρναμε", άσχετο αν κάποιοι τσιμπάνε με αυτές τις μαγκιές. Αν έρθω και γεμίσω και σου βγάλω 500 τι θα μου πεις δε το παίρνω? Κι εγώ θα σου πω δεν έχω άλλα, ή το παίρνεις ή φιλάκια. Δεν υπάρχουν αυτά.. Δεν έχω ρέστα φιλαράκι.
eMike Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχω ρέστα φιλαράκι. Αν δεν έχεις ρέστα έχεις πρόβλημα. Εσύ. Εγώ σε πληρώνω κανονικά. Οπότε βρες ρέστα γιατί φεύγω. 🙂 2 1
sdikr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 16 minutes ago, eMike said: Θα το πάρει το ταμείο της τράπεζας αλλά θα σημειώσουν τα στοιχεία σου. Παρακολουθούν το μαύρο χρήμα. Πήγαινέ το σε βενζινάδικο ή σούπερ μάρκετ. Δεν υπάρχει "δε το παίρναμε", άσχετο αν κάποιοι τσιμπάνε με αυτές τις μαγκιές. Αν έρθω και γεμίσω και σου βγάλω 500 τι θα μου πεις δε το παίρνω? Κι εγώ θα σου πω δεν έχω άλλα, ή το παίρνεις ή φιλάκια. Δεν υπάρχουν αυτά.. Φυσικά και υπάρχει δεν το παίρνω, νόμιμα εκτός αν για παράδειγμα για να γεμίσεις εσύ θέλεις πάνω απο 251 ευρώ https://economie.fgov.be/fr/themes/ventes/politique-des-prix/paiements/refus-des-billets-de-200-et Αν πας να βάλεις 50 ευρώ βενζίνη και θέλεις να πληρώσεις με 500αρικό καλή τύχη, ούτε να πεις θα φύγω μπορείς
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, eMike είπε Αν δεν έχεις ρέστα έχεις πρόβλημα. Εσύ. Εγώ σε πληρώνω κανονικά. Οπότε βρες ρέστα γιατί φεύγω. 🙂 Περίμενε λιγο ,θα φερει ρέστα το περιπολικό.Κεράσει πορτοκαλάδα στο μεταξύ; 1
eMike Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Περίμενε λιγο ,θα φερει ρέστα το περιπολικό.Κεράσει πορτοκαλάδα στο μεταξύ; Ας τα φέρει όποιος θέλει. Σε κάθε περίπτωση ή ρέστα θα πάρω ή θα φύγω....έχοντας πιει και την πορτοκαλάδα μου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις