Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε άυπνους και μη.
Έχει αξιοποιήσει κανείς την επέκταση εγγύησης έως 4χρόνια με +30€, που προσφέρουν τα MediaMarkt;
Αξίζει;
Φέρνουν προσκόμματα και δυσκολίες στην αξιοποίηση της επέκτασης εγγύησης;
Έχουν κρυφούς όρους που πρακτικά τη κάνουν μη αξιοποιήσιμη; (Από ό,τι μου ανέφεραν, οι όροι δίνονται μετά τη πληρωμή της επέκτασης) 
Οι όροι της SafetyNet βρίσκονται εδώ, πατώντας στο "Όροι & Προϋποθέσεις", αφού πρώτα επιλεγεί η εκάστοτε κατηγορία προϊόντων.
Οι επισκευές που κάνουν, είναι με γνήσια εξαρτήματα ή με ό,τι βρουν φθηνότερο στην αγορά;

Επεξ/σία από neced2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, neced2 είπε

Καλησπέρα σε άυπνους και μη.
Έχει αξιοποιήσει κανείς την επέκταση εγγύησης έως 4χρόνια με +30€, που προσφέρουν τα MediaMarkt;
Αξίζει;
Φέρνουν προσκόμματα και δυσκολίες στην αξιοποίηση της επέκτασης εγγύησης;
Έχουν κρυφούς όρους που πρακτικά τη κάνουν μη αξιοποιήσιμη; (Από ό,τι μου ανέφεραν, οι όροι δίνονται μετά τη πληρωμή της επέκτασης).
Οι επισκευές που κάνουν, είναι με γνήσια εξαρτήματα ή με ό,τι βρουν φθηνότερο στην αγορά;

Το αν αξίζει για μένα δεν σημαίνει ότι αξίζει και για σένα, και αντιστρόφως. Εγώ μπορεί να πω "ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 4 χρόνια" , εσύ μπορεί να πεις "χέστηκα, αν χαλάσει το πετάω και παίρνω άλλο".

Τους όρους φυσικά και μπορείς να τους διαβάσεις πριν αγοράσεις, συμβόλαιο είναι. Για την ακρίβεια πρέπει να τους διαβάσεις. 

Αλλά για να μιλήσουμε και πιο συγκεκριμένα μιας και δεν έχουν όλες οι επεκτάσεις τις ίδιες παροχές, για τι είδους συσκευή ενδιαφέρεσαι;

Δημοσ.
2 minutes ago, gianniz_k said:

Τους όρους φυσικά και μπορείς να τους διαβάσεις πριν αγοράσεις, συμβόλαιο είναι.

Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι αν τους τηρούν... εκείνοι. Ναι, αν τους πας δικαστικά θα υποχρεωθούν να τους τηρήσουν, αλλά το ζήτημα είναι μη φτάσεις εκεί, ούτε καν σε απειλές ή φωνές ή έστω διενέξεις. Διότι τα 30-40-50-100 ευρώ που θα δώσεις, τα δίνεις ώστε αν τυχόν (γι' αυτό το 1%) τους χρειαστείς, να είναι εκεί, όχι να σου βγάλουν τα σκώθια.

Υπάρχουν μαγαζιά σεσημασμένα (ονόματα δε λέμε, αλλά ΑΝ ήμουν κακοπροαίρετος, θ' ανέφερα το γνωστό «κόκκινο» μαγαζί ιδιοκτησίας γνωστού βρετανικού ομίλου, που αυτές τις μέρες φιγουράρει στις ειδήσεις του forum μας), για τα οποία θα σου έλεγα «καλύτερα βάλε τα 30€ για προσάναμα στο BBQ», αλλά για τη MediaMarkt δε γνωρίζω κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
8 hours ago, gianniz_k said:

Το αν αξίζει για μένα δεν σημαίνει ότι αξίζει και για σένα, και αντιστρόφως. Εγώ μπορεί να πω "ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 4 χρόνια" , εσύ μπορεί να πεις "χέστηκα, αν χαλάσει το πετάω και παίρνω άλλο".

Τους όρους φυσικά και μπορείς να τους διαβάσεις πριν αγοράσεις, συμβόλαιο είναι. Για την ακρίβεια πρέπει να τους διαβάσεις. 

Αλλά για να μιλήσουμε και πιο συγκεκριμένα μιας και δεν έχουν όλες οι επεκτάσεις τις ίδιες παροχές, για τι είδους συσκευή ενδιαφέρεσαι;

Η πληροφορία που ζητώ, είναι ανεξάρτητη του είδους που με ενδιαφέρει προς αγορά, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λευκές και ηλεκτρονικές συσκευές.
Με ενδιαφέρουν εμπειρίες από άτομα που έχουν πληρώσει την επέκταση εγγύησης σε οποιοδήποτε είδος, τη χρειάστηκαν μετά τη 2ετή εγγύηση του κατασκευαστή και είτε έμειναν ευχαριστημένοι από την μικροεπένδυση της +2έτη επέκτασης εγγύησης (4 έτη συνολικά), είτε ήρθαν αντιμέτωποι με απρόσμενη συμπεριφορά και με προσκόμματα στην αξιοποίησή της.

8 hours ago, Haldol said:

. Διότι τα 30-40-50-100 ευρώ που θα δώσεις, τα δίνεις ώστε αν τυχόν (γι' αυτό το 1%) τους χρειαστείς, να είναι εκεί, όχι να σου βγάλουν τα σκώθια.

Ακριβώς αυτή τη πληροφορία εμπειριών αναζητώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...