Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά συμβαίνει κοντά μήνα τώρα και έχω τρελαθεί. είμαι με το σαπιοinternet οτε με wifi στο σπίτι και δεν ανοίγει καποιες ιστοσελίδες π.χ. skroutz , car.gr με δεδομένα ανοίγει κανονικά. αν πατήσω στα καπάκια αλλη σελιδα π.χ. ινσομνια μπαίνει κατευθείαν τι μπορεί να φταίει; 

το ρούτερ μου ειναι sercomm speedport plus υπάρχουν καπου ρυθμίσεις να το σκαλίσω λιγο ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι dns εχει το modem σου?
παιζει να εχει πολυ παλιο και καπου να τα εχει παιξει.
πχ Pinging www.car.gr [104.22.10.170] αν βαλεις απο την συσκευη που δεν μπαινει στο car 104.22.10.170 θα στο ανοιξει, αν ναι τοτε σιγουρα ειναι οι dns αν οχι κατι αλλο ειναι που και παλι εχει να κανει με το modem ομως
ΥΓ. εγω εχω θεμα με το et.gr δεν εχω βρει λυση και απλα γραφω την ip αν μπω στην αρχικη μετα δεν εχει καποιο θεμα ανοιγουν ολα κανονικα, τρελο???

Επεξ/σία από verylife78
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mhdenistis είπε

Δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή που θα είναι σε καλύτερη κατάσταση η σύνδεση.

καμια σχεση ... ποια συνδεση να ειναι σε καλυτερη κατασταση? η σταθερη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/6/2023 στις 4:40 ΜΜ, verylife78 είπε

πχ Pinging www.car.gr [104.22.10.170] αν βαλεις απο την συσκευη που δεν μπαινει στο car 104.22.10.170 θα στο ανοιξει, αν ναι τοτε σιγουρα ειναι οι dns αν οχι κατι αλλο ειναι που και παλι εχει να κανει με το modem ομως
ΥΓ. εγω εχω θεμα με το et.gr δεν εχω βρει λυση και απλα γραφω την ip αν μπω στην αρχικη μετα δεν εχει καποιο θεμα ανοιγουν ολα κανονικα, τρελο???

καλημέρα πως θα δω dns του modem και τι σημασία έχει αυτό ;;

Στις 20/6/2023 στις 8:57 ΜΜ, Mhdenistis είπε

Δοκίμασε κάποια άλλη στιγμή που θα είναι σε καλύτερη κατάσταση η σύνδεση.

μα έγινε στα καλά καθούμενα, η σύνδεση απο την αρχη εως και σημερα ειναι χάλια 😂

αλλα γιατι να το κανει μονο σε μερικές σελίδες.

Επεξ/σία από someone-
Δημοσ.
2 ώρες πριν, someone- είπε

μα έγινε στα καλά καθούμενα, η σύνδεση απο την αρχη εως και σημερα ειναι χάλια 😂

αλλα γιατι να το κανει μονο σε μερικές σελίδες.

Έχω και εγώ μια περίεργη σύνδεση με hasp που παροδικά κολλάει σε κάποιες σελίδες ενώ άλλες τις ανοίγει κανονικά, αργότερα τις ανοίγει όλες.

Δημοσ.
Στις 19/6/2023 στις 4:40 ΜΜ, verylife78 είπε

χαχα ουτε εγω, αμα το γουγκλαρω και μπω απο το λινκ που βγαινει με βαζει, α καλαααα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...